Οι σημερινές προβλέψεις για σήμερα...απο τον Ματάκια




** ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ: Στα φουλ η Μιντιλαντ προέρχεται από 4 νίκες 1 ισοπαλία, στην έδρα της κερδίζει τα 6 τελευταία παιχνίδια με τέρματα (10-3). Σημάδια κάμψης από την άλλη η 1 νίκη της Σοντερισκε εδώ και 6 αγωνιστικές. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ - ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ: Ανώτερη από κάθε άποψη η Βελερενγκα με 7 νίκες στις 9 τελευταίες αγωνιστικές. Με 7 ήττες από την άλλη στις 10 τελευταίες αγωνιστικές το ερπετό η Φρεντρικσταντ που τρώει το λιγότερο 2 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα στα 6 τελευταία εκτός...κι από εκεί και πέρα ανάλογα τη μέρα. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΦΕΝΕΡ - ΚΑΡΑΜΠΟΚ: Αξία στο Over και αυτό επιλέγουμε, αν χρειαστεί το βγάζει και μόνη της η Φενερ. Over 2.5

** ΓΚΡΟΙΤΕΡ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΚ: Σε ρόλο τρένου η Γκροιτερ τρέχει 9 νίκες 2 ισοπαλίες, στην έδρα της κερδίζει τα 5 τελευταία εντός με την άμυνα της να δέχεται μόλις 1 γκολ σε αυτά. Σε ντεφορμάρισμα μπήκε η Μπραουνσβαικ ερχόμενη από 2 ήττες χωρίς να σκοράρει με μόνο νικηφόρο το 3-1 επί της Κοτμπους στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. --  1  -- .

** ΝΑΝΤ - ΛΑΝΣ: Η ήττα μέσα στη Μπουλον στόπαρε το αήττητο στα 6 τελευταία της Ναντ που μόνο τη Λε Μαν (1-1) δεν κέρδισε στα 4 τελευταία εντός. Με έντονες αδυναμίες η Λανς εδώ και 5 αγωνιστικές, με κύριο χαρακτηριστικό ότι έμεινε στο μηδέν επιθετικά σε 4 από αυτά. Εκτός έδρας δέχεται 2 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα. --  1  -- .

** ΣΤΟΟΥΚ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Θεωρείται δίκαια η ευχάριστη έκπληξη της Πρεμιερ, η αναφορά για την Νιουκαστλ που κρατά αήττητο σε 9 αγώνες με σούπερ στατιστικό το ότι διαθέτει τη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 6 γκολ παθητικό. Η Στοουκ βγάζει ένα ντεφορμάρισμα τελευταία είναι όμως αρκετή δυνατή μέσα στην έδρα της όπου δεν πέρασαν Τσελσι, Λιβερπουλ, Μαντσεστερ Γιουν και Φουλαμ με την άμυνα της να δέχεται μόλις 1 γκολ. --  Χ  -- .

** ΟΥΝΙΟΝ - ΤΙΓΚΡΕ: Με 10 Under η Ουνιον, με 8 Under η Τιγκρε. Αμφότερες επαλήθευσαν την συγκεκριμένη κατηγορία στοιχήματος 5 φορές στα 6 τελευταία μέσα έξω παιχνίδια τους. Under 2.5 και --  Χ  -- .

** ΣΕΒΙΛΛΗ - ΓΡΑΝΑΔΑ: Μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Σεβίλλη μαζί με την Μπαρτσα είναι οι μόνες αήττητες ομάδες της Πριμερα. Μόλις 2 τέρματα πέτυχε η Γραναδα στα πρώτα 9 παιχνίδια και κανένα γκολ στα 4 εκτός έδρας που έδωσε. Τα 8 από τα 9 παιχνίδια της Γραναδα έκατσαν N/G και Under 2.5 . --  1  -- .
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa