Οικογενειακό δέσιμο με κοκτέιλ που περιέχει δάχτυλο νεκρού άντρα! (βίντεο)


Οι πατέρες και οι γιοι συνήθως απολαμβάνουν να κάνουν παραδοσιακές δραστηριότητες μαζί, όπως κυνήγι, ψάρεμα, κτλ, αλλά είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο για τη συγκεκριμένη οικογένεια να εμπλέξει στις δραστηριότητες αυτές το... πιπίλισμα του δαχτύλου ενός νεκρού άνδρα.

Αυτό συνέβη για τους Ron και Matt Franscell. Πριν ο Ματ πάει στο κολέγιο στο Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα το 2007, οι δυο τους αποφάσισαν να...

κάνουν ένα οδικό ταξίδι από το Σαν Αντόνιο του Τέξας, μέχρι την Αλάσκα. Ήταν ένα ταξίδι που επί έξι χρόνια προγραμμάτιζαν, και η εμπειρία πους αυτή ενέπνευσε τον Franschell να γράψει το "The Sourtoe Cocktail Club: Η Οδύσσεια ενός Πατέρα και ενός υιού σε αναζήτηση ενός μουμιοποιημένου δαχτύλου... και οτιδήποτε άλλο"

"Είχα αυτή την μεγάλη επιθυμία να περάσω λίγο χρόνο με τον γιο μου", είπε ο Ron Franscell. «Και αυτή η ιδέα αναδύθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών του καλοκαιριού, όταν ο Ματ ήταν 13 και άκουσε για το Sourtoe Κοκτέιλ».

Α ναι, το κοκτέιλ Sourtoe, ένα αποτρόπαια διάσημο ποτό σερβίρεται μόνο σε ένα μέρος στον κόσμο: Το Sourdough Saloon στο Dawson City, μια πόλη 300 μίλια από τον Αρκτικό Κύκλο στο Γιούκον του Καναδά. Αυτό το ανατριχιαστικό κοκτέιλ, το οποίο περιλαμβάνει κάθε τύπο σκληρού αλκοόλ σερβίρεται σε ένα ποτήρι με ένα αφυδατωμένο ανθρώπινο δάχτυλο του ποδιού, μουμιοποιημένο σε αλάτι - σύμφωνα με τον μύθο.

Καθώς η ιστορία συνεχίζεται, ένας άνθρωπος γνωστός ως λοχαγός Dick Stevenson ξεκίνησε αυτή η παράδοση το 1973. Λέγεται ότι είχε ανακαλύψει το πρωτότυπο δάχτυλο του ποδιού σε μια καμπίνα που αγόρασε, το οποίο προηγουμένως ανήκε σε κάποιον που είχε χάσει μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του από κρυοπάγημα και το έβαλε σε ένα βάζο.

Σύμφωνα με τους κανόνες, το δυσάρεστο δάχτυλο ποδιού πρέπει να αγγίξει τα χείλη κατά τη διάρκεια της κατανάλωσης του ποτού από τον πότη για να κερδίσει τη διάκριση ενός πραγματικού "Sourtoer."

Οι Franscells είχαν αποφασίσει ότι ήθελαν να πιουν το ποτό, όταν ο Ματ ήταν 13.

Ο Ron εξήγησε: «Όταν είσαι 13, το αλκοόλ και τα μέρη του σώματος είναι δύο θέματα που είναι συναρπαστικά. Μιλήσαμε για να το κάνουμε αυτό κάποια μέρα, αλλά όταν ήταν έτοιμος να πάει στο κολέγιο της Νεμπράσκα, αποφάσισα ότι ήταν η καλύτερη στιγμή να γίνει αυτό».



Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa