Γνωστός ηθοποιός:«Κάνω αναγκαστικά ευκαιριακές σχέσεις»



Mπορεί να ζει και να εργάζεται ως ηθοποιός στην Αμερική, αλλά ...
η καρδιά του ανήκει στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Κρήτη.
Μιλώντας στο «Πρωινό mou», ο γοητευτικός ηθοποιός αποκάλυψε πως όσα χρόνια ζει στο εξωτερικό, καμία Αμερικανίδα δεν κατάφερε να του κλέψει την καρδιά.

..

«Κάτι πήγα να έχω κάποια στιγμή στο Μαϊάμι. Ήταν μια κοπέλα που είχε σχολή χορού, αλλά δεν πρόλαβε κάτι να ξεκινήσει καν γιατί λόγω δουλειάς φεύγω και δεν κάθομαι σε ένα μέρος».

Αυτός είναι και ο λόγος που όπως είπε ο Μάνος Γαβράς «κάνω αναγκαστικά ευκαιριακές σχέσεις».

Θα έκανε όμως οικογένεια με Αμερικανίδα; «Θέλω να κάνω οικογένεια με Ελληνίδα γιατί είναι Ελληνίδα, την καταλαβαίνω, με καταλαβαίνει και μιλάμε χωρίς λόγια. Έχουμε κοινό παρελθόν και παρανομαστή. Αυτό που δεν μ΄αρέσει στις Ελληνίδες είναι ότι είναι λίγο παραπάνω κτητικές και υπερβολικές. Με τις σχέσεις μου θέλω να είμαι φίλος. Οι Αμερικανίδες απ΄την άλλη, παραείναι cool».

Ο Μάνος Γαβράς, έχει καταφέρει να γίνει μέλος στο Σωματείο Ηθοποιών της Αμερικής, κάτι που όπως λέει είναι πολύ δύσκολο.

Το ότι είναι μέλος ωστόσο, του αποφέρει και πολύ καλύτερες αμοιβές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα; η συνεργασία του με την Jennifer Lopez στην ταινία «The Back-up Plan», όπου προπληρώθηκε το ποσό των 10.000 δολαρίων για γυρίσματα 4 ημερών, εκ των οποίων δούλεψε τις μισές, γιατί οι άλλες δυο ακυρώθηκαν.

Πώς είναι όμως η Jennifer Lopez από κοντά;

«Είναι πιο όμορφη από κοντά. Και το σώμα της. Πιο λαμπερή και πιο φιλική. Πιο αληθινή. Τέλεια η σιλουέτα της».

star


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa