Ασίς: "Θα μιλήσει ο Ροναλντίνιο"

Ο αδερφός και μάνατζερ του Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο Ασίς υποστήριξε ότι δεν έχει επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε ότι η απόφαση δεν ανήκει στον ίδιο.

Ο απόηχος του φημολογούμενου ενδιαφέροντος του Σουλτάν Αλ Σαούντ για τον Ροναλντίνιο ακόμα δεν έχει κοπάσει... Ο αδερφός και ατζέντης του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, Ρομπέρτο Ασίς κρατά χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να μπει σε λεπτομέρειες.
"Έχουμε πολλούς φίλους στην Ελλάδα και διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις με τη χώρα. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο προκειμένου να μπορώ να τοποθετηθώ"  και έριξε το μπαλάκι στον αδερφό του: "Θα πρέπει να μιλήσει ο αδελφός μου σε ότι αφορά τις προθέσεις του. Δεν μου αρέσει να μιλάω για λογαριασμό του. Εάν η προσφορά είναι συμφέρουσα από τον Παναθηναϊκό τότε το συζητάμε".
Έσπευσε πάντως να ξεκαθαρίσει ότι ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται ως επιλογή για τον Ρόνι: "Τίποτα δεν αποκλείεται, θα πρέπει να αποφασίσουμε για το καλύτερο. Πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Φλαμένγκο και δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα" .
Τέλος, ο Ρομπέρτο Ασίς δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με την φημολογούμενη κρούση που έχει γίνει από την πλευρά του Βλάση Τσάκα: "Δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που θα μπορώ περισσότερα" σχολίασε.
 

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa