Οι σημερινές προβλέψεις για σήμερα...απο τον Ματάκια

** ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ: Ντεφορμέ και οι δύο ομάδες, χειρότερα τα πράματα για τη Γουιμπλετον.

** ΕΞΕΤΕΡ - ΓΟΥΟΛΣΟΛ: Διορθώνει η Εξετερ αφήνοντας στην άκρη την αρχική άσχημη εικόνα της. Το αήττητο στα 4 πιο πρόσφατα με 2 νίκες 2 ισοπαλίες μαλακώνει τα πράματα. Η Γουολσολ με 3 ήττες 1 ισοπαλία στα ίδια 4 ματς δίνει συνέχεια στα ίδια. --  1  -- .

** ΚΡΟΥ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ: Ένα ελαφρύ προβάδισμα το χει η Κολτσεστερ, είναι όμως και παραμένει ελαφρύ...που σημαίνει γκρίζο το τοπίο. Δίνει καλύτερη λύση το Over 2.5

** ΛΟΥΤΟΝ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ: Ούτε σπίθα δε βγάζει η Νορθαμπτον, με 5 ήττες 1 ισοπαλία στα 6 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος πάει από το κακό στο χειρότερο. Η Λουτον με ισορροπίες , δείχνει πιο σοβαρή, μπορεί να επιβληθεί με συνοδεία Over 2.5. --  1  -- .

** ΜΕΙΝΤΕΝΧΕΝΤ Γ. - ΟΛΝΤΕΡΣΟΝΤ: Το ανέβασμα της Ολντερσοντ (3 νίκες) από τις 20 Οκτωβρίου άλλαξε εικόνα και ψυχολογία. Οι ήττες ενδιάμεσα από Μαντσεστερ Γιουν εντός και Ροδεραμ εκτός στο πρόγραμμα. Με 6 ήττες 2 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα της (Blue Square South) η γηπεδούχος με τα 6 από αυτά Over 2.5. --  2  -- .

** ΜΠΑΡΟΟΥ - ΡΟΔΕΡΑΜ: Ούτε με χειρουργικά γάντια δεν ακουμπάω Ροδεραμ η οποία κέρδισε μετά από 10 παιχνίδια ανεξαρτήτου θεσμού. Μια χαρά για τη Μπαροου οι 4 νίκες στα 5 τελευταία ματς της. Πρώτη επιλογή το Over 2.5.
** ΜΠΕΡΙ - ΚΡΟΟΥΛΙ: Το φορμάρισμα της Κροουλι την έφερε ψηλά στο πίνακα βαθμολογίας μόλις 2 πόντους πίσω από τη Σαουθεντ. Πιο συγκεκριμένα το φορμάρισμα της Κροουλι γράφει 7 νίκες 2 ισοπαλίες στα 9 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η Μπερι ψάχνει πατήματα δείχνοντας καλές διαθέσεις με τη είσοδο του Οκτώβρη. --  Χ  -- .

** ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ: Δε δικαιολογεί φαβοριτισμό η Ροτσντειλ που αγνοεί τη νίκη στα 7 τελευταία παιχνίδια που έδωσε με 4 ήττες 3 ισοπαλίες.

** ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ - ΓΚΡΙΣΜΠΙ: Κρατάμε το Over με την Γκρισμπι να το επαληθεύει 7 φορές στα 8 τελευταία παιχνίδια που έδωσε. Συνηγορεί η Πορτ Βειλ. Over 2.5

** ΠΡΕΣΤΟΝ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ: Ομάδα του ύψους η Σαουθεντ, άλλωστε οι 11 νίκες 1 ισοπαλία στα 12 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτου θεσμού μιλάνε από μόνες. Ναυάγιο η Πρεστον με 6 ήττες 1 ισοπαλία στις 7 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με 6 Over σε αυτά. Over 2.5 και --  2  -- .

** ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ - ΜΠΑΡΝΕΤ: Εντυπωσιακό το πέρασμα της Σαουθπορτ από τέλη Αυγούστου, σε 15 αγώνες μετρά 11 νίκες, 3 ισοπαλίες 1 ήττα. Η Μπαρνετ με 3 ήττες 1 ισοπαλία στα 4 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. --  1  -- .

** ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ - ΟΞΦΟΡΝΤ: Τα 8 τελευταία παιχνίδια της Σεφιλντ Γιουν έχουν 8 G/G και 7 Over. Με 5 Over στα ίδια η Οξφορντ. Over 2.5.

** ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ: Κανείς δεν αμφισβητεί την πορεία της Χαντερφιλντ . Σπουδαία πράματα από την άλλη και η Σουιντον που τρέχει αήττητο εδώ και 8 παιχνίδια με 6 νίκες 2 ισοπαλίες. Αξίζει αναφοράς το γεγονός ότι η Σουιντον κράτησε ανέπαφη την εστία της σε 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια. --  1  -- .

** ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΤΟΡΚΙ: Για ποντάρισμα είναι οι 3 σερί νίκες της Τορκι , 6 ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη η Τσεστερφιλντ. Φουλ του Over 2.5. --  2  -- .
** ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ - ΓΟΥΙΚΟΜ: Δεν μπορεί να ορθοποδήσει η Γουικομ, 9 ήττες 2 ισοπαλίες, 2 νίκες στα 13 τελευταία παιχνίδια της. Μόλις 1 ήττα για την Φλιτγουντ από αρχές Σεπτέμβρη στα 15 τελευταία ματς με 11 νίκες 3 ισοπαλίες στα υπόλοιπαOver 2.5 και  --  1  -- .

** ΟΥΕΣΚΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Αποδεδειγμένα η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος η Ουεσκα που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ειδικές συνθήκες της Σεκουντα. Μόλις 1 γκολ πέτυχε στα 4 πιο πρόσφατα με ισάριθμες ήττες. Σε 12 αγώνες κέρδισε μόνο την Ταραγονα εκτός έδρας.  Η Βαγιαδολιδ ανώτερη...με πρόβλημα ότι κέρδισε εκτός έδρας για πρώτη και τελευταία φορά στις 28 Αυγούστου.
** ΑΓΓΛΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ: Καλοπληρωμένο Over 2.5

** ΒΙΤΟΡΙΑ - ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ: Σούπερ έδρα αυτή της Βιτορια που κατάφερε 5 νίκες στα 6 τελευταία εντός με εύκολο γκολ. Πιο συγκεκριμένα τα τέρματα που πέτυχε στα 6 τελευταία εντός είναι 19 δείχνοντας ευκολία. Η Κρισιουμα σε 4 από τα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια απέτυχε να σκοράρει. --  1  -- .

** ΑΛΚΟΚΟΡΝ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ: Στέκεται καλά στην έδρα της η Αλκοκορν, με τη Ουεσκα μαζί η Ταραγονα οι δύο χειρότερες ομάδες της Σεκουντα. --  1  -- .

** ΧΕΡΕΘ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ: Η πρόσφατη φόρμα ευνοεί την Νουμανθια η οποία όμως δεν πείθει μακριά από το γήπεδο της όπου σε 6 εξόδους δε γνώρισε νίκη. Από 3 Over οι ομάδες στα 4 τελευταία εντός εκτός που έδωσαν. Over 2.5

** ΜΠΑΡΤΣΑ Β΄- ΧΙΡΟΝΑ: Ένα φορμάρισμα της Μπαρτσα Β΄ με 3 νίκες 1 ισοπαλία ψάχνει συνέχεια απέναντι στη λίγη Χιρονα. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΠΕΣΚΑΡΑ - ΠΑΝΤΟΒΑ: Καλύτερες ισορροπίες βγάζει η Πεσκαρα με 5 νίκες 1 ισοπαλία στα 6 τελευταία ματς. Η επίθεση της είναι η πιο παραγωγική του πρωταθλήματος με 33 γκολ σε 14 αγώνες, ενώ διαθέτει και την καλύτερη έδρα με 6 νίκες σε 6 εντός έδρας αγώνες. Μέτρια η Παντοβα από αρχές Οκτώβρη με 3 νίκες εδώ και 6 αγωνιστικές με πλέον αρνητικό τις 3 ήττες στα 3 τελευταία ταξίδια της. --  1  -- .

** ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΑΒΑΙ: Παρέδωσε η φιλοξενούμενη, τρύπα η άμυνα της που εδώ και πολύ καιρό σπάνια δέχεται κάτω από 2 γκολ. Η Σαο Παολο δεν είναι καλά, κερδίζει όμως σήμερα με συνοδεία Over 2.5. --  1  -- .

** ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ: Και εδώ καθαρά τα πράματα υπέρ της Φλου. Τα 6 σερί Over της Αμερικα Μινειρο και τα 5 Over της Φλου στα 6 τελευταία παιχνίδια του Brazileiro δίνουν κι άλλη επιλογή. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ - ΑΘΛ ΜΙΝΕΙΡΟ: 12 ματς αήττητη η Φιγκειρενσε ερχόμενη από 5 σερί νίκες με 4 Over σε αυτά. Έβγαλε κεφάλι η Αθλ Μινειρο με 3 νίκες τελευταία αλλά δεν μπορεί εκτός έδρας. Over 2.5 και - 1  -- .

** ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ - ΚΟΡΔΟΜΠΑ: Με 11 Under στις 12 μέχρι τώρα αγωνιστικές η Κορδομπα είναι το πιο Under κομμάτι της Σεκούντα.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa