Όλο το παρασκήνιο από το 4ο live του Dancing


Ξεκίνησε το live του Dancing On Ice! Tα παιδιά του πάγου βάζουν τα δυνατά τους για μείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο λαμπερό show. Μπορεί όλοι τους να έχουν φάει δεκάδες τούμπες, να έχουν γεμίσει μελανιές, να έχουν κουραστεί αλλά το διασκεδάζουν πραγματικά με την ψυχή τους. Κυρίως στις πρόβες και κατά την διάρκεια της εβδομάδας.

Στο Live όμως τα πράγματα είναι λίγο πιο ζόρικα γιατί υπάρχει η κριτική επιτροπή που βαθμολογεί αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που τους κρίνει. Όλοι θέλουν να μείνουν. Κανείς δεν θέλει να χάσει λεπτό από το Dancing και δεν μπορεί να αποχωριστεί την παρεάκι.

Όσο περνάει ο καιρός, η ομάδα δένεται πιο πολύ και κάθε αποχώρηση είναι δύσκολη. Ο θέμης Γιωργαντάς που έφυγε στο προηγούμενο show είναι ένα από τα πρώτα πρόσωπα που γέμισε με θλίψη τους διαγωνιζόμενους. Σήμερα δεν σταμάτησαν να του γράφουν στο twitter ότι τους λείπει.

Άλλωστε σε κάθε live το twitter παίρνει φωτιά! Οι χορευτές ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο από τις πρόβες, τις προετοιμασίες αλλά και τις πλάκες τους. Ακόμα σχολιάζουν τις εξελίξεις αλλά και ζητάνε "ψήφο εμπιστοσύνης". 

 

 



 

Όλα έτοιμα για το 4o Live



 



 

Οι λεπτομέρειες στην εμφάνιση κάνουν την διαφορά









Οι τελευταίες πρόβες πριν το 4ο live 


Ένας, ένας οι διαγωνιζόμενοι ολοκλήρωσαν τις τελευταίες τους πρόβες και πήραν θέση. Με τα παγοπέδιλα σε ετοιμότητα προσπαθούν σκληρά για να βγάλουν σε πέρας τη χορογραφία, χωρίς να πέσουν. Ούτε στον πάγο, ούτε σε παγωμένες θερμοκρασίες από την κριτική επιτροπή. 





Δες τα βίντεο με τις τελευταίες πρόβες...


 

 

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa