Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα απο τον Ματάκια24


* ΣΑΜΣΟΥΝ - ΑΝΤΑΛΙΑ: Δε θα κουνηθούνε, οι χειρότερες επιθέσεις του Τουρκικου πρωταθλήματος με 8 και 10 γκολ αντίστοιχα. Σε 5 από τα 6 τελευταία δε σκόραρε η Σαμσουν, σε 3 από τα 4 τελευταία εκτός δε σκόραρε η Ανταλια. Under 2.5
** ΚΑΡΣΛΟΥΗ - ΑΑΧΕΝ: Τα υψηλά σκορ των ομάδων τον τελευταίο καιρό ορίζουν εξελίξεις. Με 3 Over οι δύο αντίπαλοι στα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια. Over 2.5
** ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: Καλά το πάει η Φρανκφουρτη όπως δηλώνει και η πρωτιά στον πίνακα βαθμολογίας με 10 νίκες 5 ισοπαλίες. Η Μοναχο 1860 βελτίωσε την εικόνα της το τελευταίο μήνα με ιδιαιτερότητα ότι διαθέτει παρά τη θέση της μία από τις καλύτερες εντός έδρας επιθέσεις. Συνήθειες τους τα Over, ακόμα μεγαλύτερες οι συχνότητες εντός εκτός. Over 2.5
** ΣΤΟΟΥΚ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Βγάζει μια πονηριά το αήττητο της Μπλακμπερν στα 3 τελευταία ταξίδια της με ισάριθμες ισοπαλίες σε Γουιγκαν, Νοριτς και ΚΠΡ. Στα χειρότερα φετινά της η Στοουκ η οποία έρχεται από 4 ήττες με άμυνα χωνί (14γκολ παθητικό). Από εκεί και πέρα από 4 Over έρχεται η Στοουκ απέναντι στα 6 Over της Μπλακμπερν στις 8 τελευταίες αγωνιστικές. Over 2.5 και --  Χ2 --.
** ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ: Χωρίς να βγάζει μάτια τελευταία η Σεφιλντ Γιουν είναι το φαβορί του αγώνα διότι η Τσεστερφιλντ σέρνεται στην κυριολεξία με 7 ήττες 2 ισοπαλίες. Μόνο από την Στιβενειτζ έχασε η Σεφιλντ Γιουν στα 7 τελευταία του πρωταθλήματος. Φουλ του Over τα παιχνίδια των ομάδων από μέσα περίπου Οκτωβρίου. Over 2.5 και --  2  -- .
** ΜΠΡΕΣΙΑ - ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ: Γκολ μόνο με αίτηση και οι δύο ομάδες. Ακόμα χειρότερα τα πράματα για την Μπρεσια που πέτυχε 1 γκολ στις 7 τελευταίες αγωνιστικές και κανένα στα 4τελευταία μέσα στην έδρα της. Under 2.5
** ΝΟΤΕΣΕΡΙΝΑ - ΒΑΡΕΖΕ: Over συχνότητες εντός εκτός, με 5 Over στα 6 τελευταία εντός η πρώτη, με 4 Over στα 4 τελευταία εκτός η δεύτερη. Over 2.5
** ΤΟΡΙΝΟ - ΛΙΒΟΡΝΟ: Πήρε τα ρεπό της η Τορινο με 3 σερί ισοπαλίες. Κάτω του μετρίου το Λιβορνο που απέτυχε να σκοράρει σε 4 από τα 7 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. --  1  -- .
** ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ - ΜΕΡΣΙΝ: Από 5 Under έρχεται η Ορντουσπορ, με 4 Under στα ίδια 5 η Μερσιν. Under2.5
** ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Καλές σχετικά οι τιμές στο Over με τη Βολφσμπουργκ να το επαληθεύει 5 φορές στα 6 πιο πρόσφατα και άλλες 5 φορές στα 6 τελευταία εκτός. Η γηπεδούχος έρχεται από 3 σερί Over με Κολωνια, Μπαγιερν και Στουτγκάρδη. Over 2.5
** ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΚΑΙΖΕΡ: Χλωμές είναι οι ομάδες, ψάχνουμε συνέχεια στα 6 συνεχόμενα Over της γηπεδούχου που θα πάρει από το χεράκι την Καιζερ. Over 2.5
** ΧΕΡΤΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Καλά το δίνουν οι τιμές, ελαφρά αριστερά γέρνει χωρίς μεγάλες απαιτήσεις. Με 8 Over η Χερτα στις 9 τελευταίες αγωνιστικές. Over 2.5 και --  Χ2  -- .
** ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Ένα προβάδισμα το χει η Χοφενχαιμ, τόσο από τα εν γένει, όσο και από τα εντός εκτός έδρας παιχνίδια. Η Φραιμπουργκ ευάλωτη αμυντικά μακριά από το γήπεδο της. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση με 20 γκολ παθητικό. --  1  -- .
** ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΤΟΤΕΝΑΜ: Χτυπάει σερί από τα λίγα η Τοτεναμ με 9 νίκες 1 ισοπαλία και επίθεση που τα 2 γκολ ανά αγώνα τα χει για πρωινό. Με πάνω κάτω η Γουεστ Μπρομ είναι αψυχολόγητη. Over 2.5 και --  2  -- 
** ΜΠΟΛΤΟΝ - ΕΒΕΡΤΟΝ: Λόγο πρόσφατης φόρμας Over 2.5
** ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΚΠΡ: Δε βγαίνει άκρη, χωρίς συχνότητες οι ομάδες ακόμα ψάχνονται. Από 3 Over έρχονται αμφότερες με επίσης 4 Over στα 4 τελευταία εντός εκτός παιχνίδια που έδωσαν. Over 2.5
** ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει η Γουιγκαν που πάει από το κακό στο χειρότερο με 8 ήττες 1 ισοπαλία στις 9 τελευταίες αγωνιστικές. Χάλια και η Σαντερλαντ σε καλύτερη όμως κατάσταση. -- 1  -- .
** ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΚΟΡΔΟΜΠΑ: Με 5 Under στις 6 τελευταίες αγωνιστικές η Γουαδαλαχαρα. Από την άλλη Κορδομπα με 11 Under σε 14 υποχρεώσεις πρωταθλήματος είναι το νούμερο δύο στη συγκεκριμένη κατηγορία στοιχήματος μετά την Χερκουλες. Under 2.5
** ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΣ: Βγάζουν ντεφορμάρισμα τα Γιάννινα, η επίθεση έμεινε ανενεργή στα 3 τελευταία ενώ λίγη και η εκτός έδρας παρουσία. Ο Εργοτέλης στην έδρα του πάντα επικίνδυνος. --  1  -- .
** ΖΟΥΛΝΤΕ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Οι 19 βαθμοί που χωρίζουν την Αντερλεχτ από την Ζουλντε τα λένε όλα. Μόνο την Κοτραικ κέρδισε η Ζουλντε εδώ και 12 αγωνιστικές. --  2  -- .
** ΒΑΓΙΕΝΑΚΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Δύσκολο ματς, κράτησε ανέπαφη την εστία της η Βαγιεκανο σε 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.
** ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β΄- ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ: Σε καλή κατάσταση η Νουμανθια που τρέχει αήττητο στα 5 πιο πρόσφατα με 3 νίκες 2 ισοπαλίες. Αντιστρόφως ανάλογο το σκηνικό της Βιγια Β΄ με 5 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια της Σεκουντα. Over 2.--  2  -- .
** ΝΟΒΑΡΑ - ΠΑΡΜΑ: Αν κάτι, το καλοπληρωμένο Over 2.5
** ΓΑΛΑΤΑ - ΣΙΒΑΣΠΟΡ: Με τη χειρότερη επίθεση εκτός έδρας η Σιβα πάει στη Γαλατα. Πιο συγκεκριμένα δέχτηκε 14 γκολ σε 5 εξόδους έχοντας τρίτη τύχη στο παιχνίδι, για να μην πω καμία τύχη στο παιχνίδι. Η Γαλατα πήρε 0-0 μέσα στη Μπεσικτας την τελευταία αγωνιστική με σουπεριά το μηδέν παθητικό σε 6 από τα 8 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. --  1  -- .
** ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΝΤΕΡΜΠΙ: Καθαρό φαβορί η Γουεστ Χαμ που έρχεται από 2 εκτός έδρας νίκες δίνοντας συνέχεια στο θετικό σερί της. Από 3 ήττες προέρχεται η Ντερμπι με το όρο τρύπα να μην αποδίδει την πραγματικότητα όσον αφορά την άμυνα της. --  1  -- .
** ΑΡΣΕΝΑΛ - ΦΟΥΛΑΜ: Στα χάι της Αρσεναλ τρέχει σερί με 5 νίκες. Στα ψυχολογικά όρια της η Φουλαμ, κέρδισε μόνο Γουιγκαν και ΚΠΡ στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. Over 2.5 και --  1 -- .
** ΚΑΡΝΤΙΦ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Δυσκολίες θα έχει η Καρντιφ, δεν είναι ψιλή οι 4  νίκες της Νοτιγχαμ στις 6 τελευταίες αγωνιστικές.
** ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ: Απέτυχε να σκοράρει στα 4 τελευταία η Κρισταλ Παλας που δεν τρώει γκολ στα 3 τελευταία εντός. Under 2.5
** ΛΙΝΤΣ - ΜΠΑΡΝΣΛΙ: Από 2 εκτός έδρας νίκες ψυχολογίας έρχεται η Λιντς επαναφέροντας τα πράματα στη θέση τους. Έντονες αδυναμίες από την Μπαρνσλι εκτός έδρας, στις 3 τελευταίες εξόδους της μετρά ισάριθμες ήττες με 9 γκολ παθητικό. Over 2.5 και  --  1  --.
** ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ: Δε σκοράρει σε 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος η Μπραιτον.
** ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Στα όρια του Over 2.5
** ΧΑΛ - ΜΠΕΡΝΛΙ: Ντεφορμάρισμα ολκής από την Μπερνλι με 4 σερί ήττες. Η Χαλ κέρδισε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός. --  1  -- .
** ΕΞΕΤΕΡ - ΤΡΑΝΜΙΡ: Θα αντέστρεφα τα φαβορί. Over 2.5
**  ΚΑΡΛΑΙΛ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ : Over 2.5
** ΜΠΕΡΙ - ΠΡΕΣΤΟΝ: Από 2 νίκες εκτός έδρας έρχεται η Μπερι, με 7 ήττες 1 ισοαλία η Πρεστον στις 8 τελευταίες αγωνιστικές. Over 2.5 και --  1  -- .
** ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ: Δε σκοράρει η Σκανθορπ σε 4 από τα 6 πιο πρόσφατα. Η Νοτς με σημάδια κάμψης αλλά και έδρα που της δίνει πρώτη τύχη στο παιχνίδι. --  1  --.
** ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ - ΓΟΥΟΛΣΟΛ: Διανύει περίοδο φόρμας η γηπεδούχος με 4 νίκες 2 ισοπαλίες. Όλο και προς τα κάτω η Γουολσολ με 4 ήττες 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία του πρωταθλήματος. --  1  -- .
** ΟΦΞΟΡΝΤ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ: Εντυπωσιακή παρουσιάζεται η Τσελτεναμ με την είσοδο του Οκτώβρη με 7 νίκες 1 ήττα. Η Οξφορντ έχασε στα 2 τελευταία εκτός έδρας ματς με αήττητη έδρα. --  Χ -- .
** ΠΛΙΜΟΥΘ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ: Over 2.5
** ΡΟΔΕΡΑΜ - ΚΡΟΟΥΛΙ: Μικραίνουν τις αποστάσεις οι 2 σερί νίκες και το αήττητο της Ροδεραμ στις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Over 2.5 και --  1Χ -- .
** ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ: Άσπρα - Μαύρα. Over 2.5  και --  1  -- .
** ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ: Όλα υπέρ της Τζιλι, τόσο από άποψη πρόσφατης φόρμας, όσο και από άποψη εντός εκτός έδρας φόρμας. --  1  -- .
** ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Δε μπορούν να κρατηθούν. Καλή πρόσφατη φόρμα για το Αμβούργο, καλή έδρα για το Αννοβερο.  Over 2.5
** ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ: Υπερτιμημένο αουτσάιντερ το Over 2.5
** ΜΠΟΡΝΤΟ - ΚΑΕΝ: Το καφενείο της Μπορντο έχει 6 ισοπαλίες στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια που έδωσε.  Over 2.5
** ΝΑΝΣΙ - ΝΤΙΖΟΝ: Μια ανοδική τάση της Νανσι με 3 νίκες  στα 4 πιο πρόσφατα της δίνει προβάδισμα. Μετά από 4 ήττες 2 ισοπαλίες κέρδισε η Ντιζον που διαθέτει την χειρότερη άμυνα του Σαμπιονα. --  1 -- .
** ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΑΖΑΞΙΟ: Καλή νίκη το 0-2 μέσα στη Νις για τη Σεντ Ετιεν που έχασε μόνο μέσα στη Λυων στις 8 τελευταίες αγωνιστικές. Η Αζαξιο με 6 ήττες 3 ισοπαλίες εδώ και 9 ματς του Σαμπιονα είναι απλά η τελευταία ομάδα στον πίνακα βαθμολογίας. --  1  -- .
** ΣΟΣΟ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Οι πιο Over ομάδες του Γαλλιού πρωταθλήματος, με 9 και 10 Over σε 14 παιχνίδια. Over 2.5
** ΤΟΥΛΟΥΖ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Δύο ακριβές σκορ παίζουν, το 0-0 και το 1-0. Under 2.5
** ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ - ΚΟΤΡΑΙΚ: Καλύτερη επιλογή το Over με την Κοτραικ να έρχεται από 5 σερί . Ολοκληρώνει το πακέτο η Γκερμιναλ. Over 2.5
** ΛΙΡΣ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Πρόβλημα για την Μπριζ οι 3 ήττες στα 4 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος έχει η Λιρς.Με 3 Over οι ομάδες στις 4 τελευταίες αγωνιστικές. Over 2.5 και --  2  -- .
** ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΝΑΠΟΛΙ: Δεν έδειξε ακόμα η Ναπολι στο πρωτάθλημα με κύριο χαρακτηριστικό την αστάθεια που την διέπει. Η άμυνα της κράτησε το μηδέν σε 5 από τα 8 τελευταία. Από την άλλη όμως δεν ενθαρρυντικό νούμερο οι 2 νίκες στις 8 τελευταίες αγωνιστικές. Η Αταλαντα με καλές ισορροπίες.
** ΛΑΤΣΙΟ - ΓΙΟΥΒΕ: Μόνο για μπανιστήρι. Μόλις 1 ήττα σε 11 ματς για τη Λατσιο, καμία ήττα σε 10 ματς για τη Γιουβε. --  Χ  -- .


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa