Συρία: 10 νεκροί από πυρά των δυνάμεων ασφαλείας


Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 25 τραυματίσθηκαν σήμερα, οι 6 από τους οποίους στην πόλη Χομς της κεντρικής Συρίας...
από πυρά των δυνάμεων ασφαλείας, παρά τις απειλές του Αραβικού Συνδέσμου για την επιβολή κυρώσεων κατά της Δαμασκού για τα βίαια μέτρα καταστολής των διαδηλώσεων των τελευταίων οχτώ μηνών και πλέον, έγινε γνωστό από το συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 

Τα νέα βίαια επεισόδια σημειώνονται ενώ ο Αραβικός Σύνδεσμος ετοιμάζεται να επιβάλει οικονομικές κυρώσεις κατά του καθεστώτος του προέδρου Μπασάρ αλ-Ασαντ, οι οποίες θα τεθούν προς έγκριση σήμερα από τους Άραβες υπουργούς Εξωτερικών. Στις κυρώσεις αυτές συμπεριλαμβάνονται το πάγωμα των καταθέσεων της συριακής κυβέρνησης και απαγόρευση στους Σύρους αξιωματούχους να ταξιδεύουν στις αραβικές χώρες.

Επίσης, 2 άτομα σκοτώθηκαν και 14 τραυματίσθηκαν στην περιοχή Ρανκούς, κοντά στη Δαμασκό, ενώ στο Ντέιρ Εζόρ δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί τραυματίσθηκαν από πυρά των δυνάμεων ασφαλείας στη διάρκεια κηδείας. 

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa