Δύσκολη βραδιά για τον Ολυμπιακό (upd.)





Μια πολύ δύσκολη βραδιά για τον Ολυμπιακό και τους φίλους του, η αποψινή.
Αφού θα πρέπει η ομάδα του Πειραιά να υπερβεί τον εαυτό της και την εικόνα που μέχρι στιγμής δείχνει για να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σε μια πιο ισχυρή και (αντικειμενικά) πιο ποιοτική αντίπαλο.

Ξέρω ότι πάλι σήμερα, τα οπαδικά φύλλα, sites και ραδιόφωνα θα έχουν διθυραμβικούς (και απολύτως εκτός πραγματικότητας) τίτλους ενόψει ενός αγώνα που ο Ολυμπιακός είναι αουτσάιντερ.
Η Ντόρτμουντ δεν έχει καμιά σχέση με τα... δεύτερα της Άρσεναλ που αντιμετώπισαν πρόσφατα οι ερυθρόλευκοι στο Emirates, κέρδισε αναίμακτα την Κυριακή την Βέρντερ εκτός έδρας με 2-0 (παίζοντας με δέκα παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο) και θα κυνηγήσει με τον Ολυμπιακό μόνο την νίκη και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια.
Εάν απόψε ο Ολυμπιακός πάρει θετικό αποτέλεσμα, έστω και ισοπαλία, οι φίλοι του οφείλουν να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Γιατί είναι μεγάλη η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων.
Στοιχηματικά πιο «ασφαλής» επιλογή μας δείχνει το Goal/Goal αφού ο Ολυμπιακός έχει πιθανότητες να σκοράρει, αλλά βάση της αμυντικής του  εικόνας θα δεχθεί και γκολ.
Περνάμε τώρα στην εκτίμηση των σημερινών αγώνων του Τσάμπιονς Ληγκ ανά όμιλο.
5ος ΟΜΙΛΟΣ: Στο Τσέλσι-Γκένγκ, οι γηπεδούχοι θα έχουν μια εύκολη βραδιά αφού οι Βέλγοι δεν υπάρχει πιθανότητα να κοντράρουν την ομάδα του Βίλα Μπόα. Το παιχνίδι θα έχει γκολ και το ρίσκο του Over 3.5 αξίζει...
Το Λεβερκούζεν – Βαλένθια είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες και θα ήταν καλό να μην το ακουμπήσουμε.
6ος ΟΜΙΛΟΣ: Θεωρώ πως ο άσσος της Μαρσέιγ κόντρα σε μια Άρσεναλ που παραπαίει, μια ομάδα χωρίς μεγάλα αστέρια και με αμυντική λειτουργία για κλάματα, είναι η πιο value επιλογή στο σημερινό δελτίο και θα τον τιμήσουμε!
Οι μπουκ με την κάνουν λάθος, υπερεκτιμώντας την βαριά φανέλα της ομάδα του Βενγκέρ που δεν έχει καμιά τύχη στην Μασαλία.
Για τον Ολυμπιακό τα γράφουμε στην αρχή του σχολίου...
7ος ΟΜΙΛΟΣ: Μεγάλο μάτς ανάμεσα στη Σαχτάρ και τη Ζενίτ, ένας πάλαι ποτέ «Σοβιετικός» εμφύλιος που θα κρίνει κατά πολύς πια από τις δύο ομάδες θα προχωρήσει στο Τσάμπιονς Ληγκ. Λόγω έδρας η Σαχτάρ έχει ένα προβάδισμα, αλλά η Ζενίτ του Σπαλέτι είναι πιο ποιοτική ομάδα. Επειδή και οι δύο μπορούν να σκοράρουν το Goal/Goal είναι ιδανική επιλογή...
To  Πόρτο -ΑΠΟΕΛ είναι ακόμη ένα πολύ δύσκολο σε εκτίμηση παιχνίδι, αφού οι γπεδούχοι βρίσκονται πιο κοντά στη νίκη, αλλά πολύ δύσκολα θα κερδίσουν (εάν κερδίσουν) μια πολύ σοβαρή  ομάδα, με εξαιρετική αμυντική λειτουργία όπως είναι το ΑΠΟΕΛ.
Ένα ρίσκο υπέρ του ΑΠΟΕΛ με +1.5 γκολ στο Ασιατικό έχει αξία...
8ος ΟΜΙΛΟΣ: Τα δύο παιχνίδια του ομίλου Μίλαν-Μπάτε Μπορίσοφ και Μπαρτσελόνα – Πλζεν θα άξιζαν να πονταριστούν μόνο εάν υπήρχε ένα ειδικό στοίοχημα (για αυτό τα δύο παιχνίδια) της λογικής του Over 6.5 γκολ-στο σύνολο.
Θα υπάρξει «καταιγίδα» και τα μόνα στοιχήματα που έχουν αξία θα πρέπει να περιστρέφονται γύρω από αυτά. Καλό... «σημάδι»!
Χθες βρήκαμε, σε μια πολύ δύσκολη μέρα στοιχηματικά, βρήκαμε 2 στα 3 Μονά Αποδεκτά σημεία, αλλά πιο σημαντικό είναι η σωστή ανάλυση των αγώνων μέσα από το χθεσινό μας σχόλιο (εδώ).

Πηγή : 24bet.gr.com
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa