H αντίδρασή του για τα νούμερα τηλεθέασης

Γιώργος Λιάγκας newΜέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το υπερβολικό, κατά τη γνώμη του, ενδιαφέρον που δείχνει μια μερίδα του κοινού για τα νούμερα τηλεθέασης.

Με αφορμή τα χθεσινά ποσοστά τηλεθέασης των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών του Mega και του ΑΝΤ1, στα οποία προηγήθηκε στο γενικό κοινό το «Πρωινό ΑΝΤ1», ακροατής της εκπομπής έστειλε μήνυμα στον 42χρονο παρουσιαστή, ρωτώντας τον γιατί δεν το σχολίασε, αν και ο ίδιος είχε αναφέρει τη φράση «μια χαρά» τη στιγμή που η Ελεάνα Τρυφίδου εκφωνούσε τα νούμερα τηλεθέασης.

«Δεν θα βγω ποτέ να μιλήσω για τα νούμερα τηλεθέασης. Άλλοι είναι αρμόδιοι. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω καλές εκπομπές, που τις παρακολουθεί ο κόσμος» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, δείχνοντας μάλιστα και την δυσαρέσκειά του για το υπερβολικό ενδιαφέρον μερίδας του κοινού για τις τηλεθεάσεις των εκπομπών.

Επίσης, τόνισε ότι εκτός από τον ίδιο «κανείς δεν σχολιάζει» (προφανώς εκ των παρουσιαστών) τις τηλεθεάσεις των πρωινών εκπομπών, ενώ χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη συνήθεια «αστεία».
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa