Τα σημερινά προγνωστικά απο τον Guru μας...


** ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ: Ντέρμπι εντατικής λαμβάνοντας υπόψη την παρουσία των ομάδων στις 10 πρώτες αγωνιστικές. Κερδίζει η Ντουισμπουργκ διότι η Ινγκολσταντ σε όποιο γήπεδο πήγε ως φιλοξενούμενη έχασε με σύνολο τέρματων (3-17). Από 6 Over έρχεται η Ινγκολσταντ. Over 2.5 και --  1  -- .
** ΟΥΝΙΟΝ - ΚΑΡΣΛΟΥΗ: Δείχνει δυναμική η Ουνιον στα 4 τελευταία εντός όπου τα καθάρισε όλα με 2 γκολ το λιγότερο ανά αγώνα στο επιθετικό κομμάτι. Από 4 ήττες 2 ισοπαλίες έρχεται η Καρσλουη. Over2.5 και --  1  -- .
** ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ: Σωστά το περιγράφουν οι τιμές, ένα ελαφρύ προβάδισμα δεξιά χωρίς όμως να τρέχουμε να προλάβουμε. Δεν είναι άσχημη η Λιβερπουλ φέτος.
** ΜΠΑΣΤΙΑ - ΛΑΝΣ: Γέρνει δίκαια αριστερά με την Μπαστιά να έρχεται από 2 νίκες - τριάρες έχοντας καλή σχετικά έδρα. Απέτυχε να σκοράρει στα 3 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος η Λανς με 3 ήττες σε 4 εξόδους. --  1  -- .
** ΑΣΚΟΛΙ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Καλά τα πάει εκτός έδρας η Σαμπντορια με 2 νίκες 2 ισοπαλίες. Χωρίς νίκη η Ασκολι σε 5 εντός έδρας αναμετρήσεις. Παίζει και η μοιρασιά. --  2Χ --.
** ΛΙΒΟΡΝΟ - ΡΕΤΖΙΝΑ: Κρατάμε τα 7 σερί G/G της Ρετζινα.
** ΜΠΑΡΙ - ΕΜΠΟΛΙ: Στη Ρετζινα έσπασε το νικηφόρο 3 στα 3 σερί της Μπαρι. Κακή γενικώς η Εμπολι με μία από τις χειρότερες άμυνες της Serie - B. --  1  -- .
** ΝΟΤΣΕΡΙΝΑ - ΜΟΝΤΕΝΑ: Χωρίς νίκη αμφότερες στα μέχρι τώρα εντός εκτός που έδωσαν. --  Χ  -- .
** ΤΟΡΙΝΟ - ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ: Οι πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Και οι δύο ομάδες έρχονται από 4 νίκες.
** ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Εντυπωσιάζει η Γκλαντμπαχ φέτος, δεν είναι άσχημη η  Λεβερκουζεν, διέπεται όμως από αστάθεια. Με 7 Under σε 8 ματς η Γκλανμπαχ είναι ότι πιο στενό κυκλοφορεί στη Μπουντεσλιγκα. Από τη άλλη η Λεβερκουζεν αν και ξεκίνησε με 4 Under το γύρισε στα 4 τελευταία με ισάριθμα Over. --  Χ  -- .
** ΜΑΙΝΤΖ - ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ: Τσάμπα η τιμή στον άσο, χωρίς νίκη η Μαιντζ εδώ και 6 αγωνιστικές με 4 ήττες 2 ισοπαλίες. Στα 3 τελευταία εντός η Μαιντς χάνει με την άμυνα της να δέχεται 10 γκολ.
** ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ: Ένα σκέτο κορώνα γράμματα.
** ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΜΠΟΛΤΟΝ: Στάση εργασίας, από 4 ήττες έρχεται η Γουιγκαν, από 6 ήττες έρχεται η Μπολτον που την άμυνα της δεν μπορεί να την πιάσει ιατρική συνταγή. Δέχτηκε ήδη 21 γκολ.
** ΚΠΡ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Δεν υπάρχει μπέσα αν και ένα κλικ το χει η ΚΠΡ.
** ΜΑΝΤΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Αυτό που κρατάμε εδώ είναι το αήττητο της Αστον Βιλα. Το ένα από τα δύο τρένα της Πρεμιερ η Σιτι που δε σκοράρει κάτω από 2 γκολ σε όλα τα ματς. Over 2.5
** ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΣΟΥΟΝΣΙ: Ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα έχουν και οι δύο ομάδες με την Σουονσι να μην μπορεί να ανταποκριθεί στα 3 μέχρι τώρα ταξίδια της με αρνητικό συντελεστή τερμάτων (1-9). --  1  -- .
** ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΠΛΑΚΜΠΟΥΛ: Το προσπερνάω διότι αμφότερες έχουν από 2 ήττες σε 10 αναμετρήσεις πρωταθλήματος.
** ΚΑΡΝΤΙΦ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ: Βρέθηκε η Ιπσουιτς, με 3 νίκες 1 ισοπαλία και μόλις 1 γκολ παθητικό το δηλώνει. Στερείται ισορροπίας η Καρντιφ. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι.
** ΜΙΛΝΤΕΣΜΠΡΟ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ: Μια βελτίωση εντός έδρας θέλει η Μπορο και έκλεισε. Αήττητη σε 10 ματς πρωταθλήματος κρατάει τη δεύτερη θέση πίσω από τη Σαουθαμπτον σε απόσταση 2 πόντων. Στα 5 τελευταία κρατάει ανέπαφη την εστία της έχοντας την καλύτερη άμυνα μακράν του πρωταθλήματος. Κάκιστη η Μιλγουολ από την άλλη, πέτυχε μόλις 1 γκολ στα 7 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.Under 2.5 και --  1  --.
** ΝΤΕΡΜΠΙ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μοιρασμένο στη μέση είναι το ματ, δύσκολα να ξεμπερδέψει σήμερα η Σαουθάμπτον. Χωρίς νίκη η Σαουθαπμτον στα 3 τελευταία εκτός. Η Ντερμπι υπολείπεται μόλις 3 βαθμούς της Σαουθάμπτον. Με 6 και 7 νίκες η ομάδες στο πρωτάθλημα. Πρώτη επιλογή το Over 2.5
** ΓΕΟΒΙΛ - ΚΑΡΛΑΙΛ: Ευνοείται η Καρλαιλ από την εντός εκτός έδρας παρουσία. Από εκεί και πέρα ματς του Over με τη Γεοβιλ να μετρά 4 σερί και την Καρλαιλ να σκοράρει στα 9 τελευταία του πρωταθλήματος. Over 2.5 και --  Χ2  -- .
** ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΠΡΕΣΤΟΝ: Η ήττα μέσα στην Λειτον μετά από 7 νίκες της Πρεστον πολύ πιθανόν να επηρεάσει. Λίγη η Γουολσολ που το παλεύει με ισοπαλίες τελευταία.
** ΕΞΕΤΕΡ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ: Δε σκόραρε σε 8 από τα 12 παιχνίδια η Εξετερ έχοντας τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Αήττητη η Χαντερσφιλντ με 6 νίκες 6 ισοπαλίες. 6 γκολ πέτυχε η Εξετερ, 24 η Χαντερσφιλντ. --  2  -- .
** ΛΕΙΤΟΝ - ΜΠΕΡΙ: Καρμπόν πορεία από αρχές Σεπτεμβρίου. Από 2 νίκες 1 ισοπαλία έρχονται οι δύο ομάδες με άσχημη παρουσία στα προηγούμενα. Από 5 Over  έρχεται η Λειτον, με μεγάλα σκορ και η Μπερι. Over 2.5
** ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ: Από τις 20 Αυγούστου έχει να κερδίσει στην έδρα της η Μπρεντφορντ. Από 4 σερί Over έρχεται η Σκανθορπ. Over 2.5
** ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ: Το σουξέ της κατηγορίας η Τσαρλτον που κρατά αήττητο με 8 νίκες 4 ισοπαλίες έχοντας την καλύτερη επίθεση που παρεμπιπτόντως σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια. Ντεφορμάρισμα ολκής με 4 σερί ήττες από την Στιβενειτζ. Over 2.5 και --  2  --.
** ΧΑΡΤΠΟΥΛ - ΓΟΥΙΚΟΜΠ: Σαφώς ανώτερη παρουσία η Χαρτπουλ παρά τις 2 ήττες στα 2 τελευταία παιχνίδια αφήνοντας στην άκρη 5 σερί νίκες και αήττητο στα 9 πρώτα παιχνίδια. Η Γουικομπ δείχνει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει με 7 ήττες στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Στα 4 τελευταία εκτός πέτυχε 1 γκολ με 4 ήττες. --  1  --.
** ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ - ΚΡΟΥ: Ανεβάζει στροφές η Γουιμπλετον με 4 σερί νίκες έχοντας 7 Over στις 8 τελευταίες αγωνιστικές. Συνεχίζει την ασταθείς πορεία η Κρου ερχόμενη από 2 ήττες. Over 2.5 και --  1  --.
** ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΟΞΦΟΡΝΤ: Δύσκολα να σπάσει η έδρα της Μακλσφιλντ, τελευταία ήττα στις 6 Αυγούστου. --  1  --.
** ΜΠΑΡΝΕΤ - ΟΛΝΤΕΡΣΟΝΤ: Ψυχολογία εδάφους - εδάφους και από τους δύο αντιπάλους. Από 4 ήττες έρχεται η πρώτη, από 3 ήττες η δεύτερη. Over 2.5
** ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤOver 2.5
** ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ - ΑΝΤΜΙΡΑ: Όλα υπέρ της Αντμιρα. Καθαρό Over 2.5.  --  2  -- .
** ΚΕΙΜΠΡΙΤΖ - ΑΛΦΡΕΤΟΝ: Δε χωράει συγκριτική αξιολόγηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, μόλις 1 ήττα για την Κειμπριτζ στις 11 τελευταίες αγωνιστικές. Μόλις 1 νίκη για την Αλφρετον εδώ και 9 αγώνες με 6 ήττες. Στα 4 τελευταία εκτός χάνει με τέρματα (3-11). --  1  --.
** ΛΟΚΕΡΕΝ - ΓΚΕΝΚ: Κάκιστη η Λοκερεν στην έδρα της με 3 ήττες 1 ισοπαλία και μόλις 1 γκολ ενεργητικό. Η Γκενκ υπερέχει σε όλους τους τομείς χωρίς να βγάζει μάτια. --  2  -- .
** ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Με Σεβίλλη (ήττα) και Μπαρτσα (ισοπαλία) οι απώλειες της Βαλενθια μέχρι στιγμής, τα άλλα 4 νικηφόρα. Κακό ξεκίνημα από τη  Μαγιορκα με 1 γκολ στα 4 πρώτα ματς, στα 2 τελευταία διόρθωσε, παραμένει όμως το αουτσάιντερ του παιχνιδιού. --  2  -- .
** ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ - ΚΟΡΔΟΜΠΑ: Με ψηλά τα χέρια η Καρταγενα από τώρα, 6 ήττες 1 ισοπαλία σε 7 ματς με τέρματα (3-15). Η Κορδομπα εκπλήσσει ευχάριστα με 4 νίκες 1 ισοπαλία στα 5 πιο πρόσφατα. --  2  -- .
** ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ: Η Αλμερία είναι η μόνη αήττητη ομάδα στην Σεκουντα με 4 νίκες 3 ισοπαλίες. Στα 3 τελευταία ταξίδια της πέρασε νικηφόρα από Μουρθια, Ελτσε και Ουελβα. Θα χει μπλεξίματα η Νουμανθια αν δεν αλλάξει ρότα. Μόνο τη Χιρονα κέρδισε στα πρώτα7 ματς. --  2  -- .
** ΟΥΕΛΒΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Κρατάει αήττητο η Βαγιαδολιδ εκτός έδρας.
** ΚΑΤΑΝΙΑ - ΙΝΤΕΡ: Δεν πείθει η Ιντερ, ψάχνει εξιλέωση μέσα στην Κατανια που δεν γνώρισε ήττα ακόμα μέσα στην έδρα της έχοντας όμως δύσκολο γκολ. Δίνω προβάδισμα στην Ιντερ που πέτυχε 7 γκολ σε 3 εξόδους. Σε περίπτωση που σκοράρει 2 φορές το παιχνίδι  δικό της.  --  2  -- .
** ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΚΑΙΣΕΡΙ: Καθαρό φαβορί η Μπεσικτας που έρχεται από 3 νίκες 1 ισοπαλία. Μόνο επί της Γκαζιαντεπ επιβλήθηκε η Καισερι στα 5 πρώτα ματς. --  1  -- .
** ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ: Διόρθωσε με 2 νίκες 1 ισοπαλία η Σιβασπορ. 4 ήττες 1 ισοπαλία για την Γκαζιαντεπ στα 5 πρώτα ματς. --  1  -- .
** ΤΣΕΛΣΙ - ΕΒΕΡΤΟΝ: Αξία στο Over 2.5
** ΑΓΙΑΞ - ΑΛΚΜΑΑΡ: Χωρίς νίκη ο Αγιαξ στα 3 τελευταία παιχνίδια. Από 6 νίκες έρχεται η Αλκμααρ με την επίθεση της να σκοράρει ένα ζευγάρι γκολ το λιγότερο ανά αγώνα. Over 2.5
** ΕΒΙΑΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Χωρίς νίκη οι ομάδες στις 7 τελευταίες αγωνιστικές. --  Χ  -- .
** ΟΣΕΡ - ΛΙΛ: Έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας το παιχνίδι για τη Λιλ. Η Οσερ είναι αήττητη στα 8 τελευταία παιχνίδια. Over 2.5
** ΤΟΥΛΟΥΖ - ΜΑΡΣΕΙΓ: Σέρνεται κυριολεκτικά η Μαρσειγ, μόνο την Εβιαν κέρδισε σε 9 ματς. Πολύ καλύτερη η Τουλουζ που έχει ήδη 9 πόντους διαφορά από τη Μαρσειγ.
** ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πολύ καλά πληρώνει το Over 2.5
** ΜΟΝΣ - ΚΟΤΡΑΙΚ: Η εντός εκτός έδρας παρουσία των ομάδων δίνει πρώτη τύχη στη Μονς που πέτυχε 18 γκολ στα 5 εντός έδρας παιχνίδια της έναντι της Κοτραικ που στα ίδια εκτός πέτυχε μόλις 1 τέρμα. --  1  -- .
** ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ - ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ: Τρύπιοι. Over 2.5
** ΝΑΠΟΛΙ - ΠΑΡΜΑ: Άσος με συνοδεία Over 2.5
** ΣΕΑΡΑ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Πρόβλημα για τη Φλαμενγκο το αήττητο της Σεαρα στα 6 τελευταία εντός. Ένα οριακό προβάδισμα το χει η Φλαμενγκο λόγο πρόσφατης φόρμας.
** ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΙΡΟ: Μεγάλη νίκη για την Φιγκειρενσε το 1-3 μέσα στη Γκρεμιο στο τελευταίο παιχνίδι τρέχοντας αήττητο στα 8 τελευταία παιχνίδια. Η μόνη ομάδα που δεν γνώρισε εκτός έδρας νίκη στο Brazileiro η Αμερικα Μινειρο. --  1  -- .
                                         €125 bonus εγγραφής από το William Hill
ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΠΟΜΠΕΣ.....ΑΝΑΛΥΣΗ
** ΜΚ ΝΤΟΝΣ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Δε μπορεί να κρατήσει ζεστή τη ΜΚ Ντονς η μια και μοναδική νίκη της στα 6 τελευταία του πρωταθλήματος με δύσκολο γκολ. Μόνο από τη Χαρτπουλ έχασε η Μπορνμουθ εδώ και 5 αγωνιστικές, μάλιστα στα 3 τελευταία ταξίδια πήρε 2 διπλά σε Λειτον και Εξετερ ενώ έμεινε στο 0-0 μέσα στην Τρανμιρ. --  2  -- .
** ΚΡΟΟΥΛΙ - ΣΡΟΥΣΜΠΕΡΙ: Με 7 νίκες η Σρουσμπερι εδώ και 9 παιχνίδια πρωταθλήματος. Η τιμή τη στην αγορά από 4.00 έως 5.20. Νορμάλ επιλογή το Over 2.5. --  2  -- .
** ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΜΟΡΚΑΜ: Εντάξει,  καλύτερη η πρόσφατη φόρμα της Σαουθεντ που έρχεται από 5 νίκες. Πρόκληση όμως και οι 4 νίκες 2 ισοπαλίες της Μορκαμ σε 6 εξόδους ούσα η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος. Τελειώνει την κουβέντα η τιμή. Over 2.5 και --  2  -- .
** ΛΟΥΤΟΝ - ΓΚΕΙΤΣΧΕΝΤ: Στον πίνακα βαθμολογίας η Γκειτσχεντ ρίχνει 3 βαθμούς τη Λουτον, επίσης έχει περισσότερες νίκες από την Λουτον. Πιο συγκεκριμένα με 9 νίκες η Γκειτσχεντ, με 7 νίκες η Λουτον. Τριπλή παραλλαγή με την αξία δεξιά. --  2  --.
** ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ: Κερδίζει στα 4 τελευταία εκτός έδρας ματς η Σαουθπορτ με 7 νίκες 2 ισοπαλίες 1 ήττα στις 10 τελευταίες αγωνιστικές. --  2  -- .
** ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΝΤΙΖΟΝ: Σε κοιλιά η Μονπελιε με 2 νίκες στα 6 πιο πρόσφατα. Από Λυών και από Βαλενσιεν οι ήττες της Ντιζον στα 7 τελευταία μέσα έξω του πρωταθλήματος. --  2  -- .
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa