Στοίχημα EURO (U21): «Ανοιχτά» παιχνίδια σε όλα τα αποτελέσματα


Στοίχημα EURO (U21): «Ανοιχτά» παιχνίδια σε όλα τα αποτελέσματα
ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ - ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές του ομίλου της προκριματικής φάσης δεν έχουν καταφέρει να πάρουν ούτε βαθμό οι Αζέροι.Στην πρεμιέρα διασύρθηκαν με 6-0 από τους σαφώς ανώτερους Άγγλους εκτός έδρας.
Ακολούθησε νέο εκτός έδρας παιχνίδι αυτή τη φορά μέσα στο Βέλγιο. Η ομάδα του Λίπερτ εμφανίστηκε σαφώς πιο ανταγωνιστική παρά το τελικό 4-1. Είδε τους γηπεδούχους να παίρνουν νωρίς προβάδισμα στο σκορ, όμως αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε πριν την συμπλήρωση του ημιώρου. Στο δεύτερο ημίχρονο ανοίχτηκε υπερβολικά προκειμένου να φτάσει εκ νέου στην ισοφάριση και το πλήρωσε.


Ένα μόνο παιχνίδι έχει δώσει ως τώρα στον όμιλο η Νορβηγία. Σε αυτό κατάφερε να επικρατήσει με 0-2 μέσα στο Ρέικιαβικ επί της Ισλανδίας και να κάνει ιδανικό ξεκίνημα. Η νίκη επανέφερε την ηρεμία στις τάξεις των Σκανδιαναβών οι οποίοι σε φιλικούς αγώνες προετοιμασίας είχαν απογοητευτική εικόνα.
Γνώρισαν ήττες από Αγγλία, Σκωτία, Σουηδία και Αυστρία εμφανίζοντας τρομερά αμυντικά κενά. Κάθε μια από αυτές τις χώρες μπόρεσε να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ απέναντί τους. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών ο επιθετικός Κινγκ και ο γκολκίπερ Έστμπο.


ΑΥΣΤΡΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Με το δεξί τις υποχρεώσεις της ξεκίνησε η Αυστρία στον προκριματικό όμιλο του Euro κερδίζοντας με 1-4 μέσα στο Λουξεμβούργο. Αρχικά έπεσε θύμα αιφνιδιασμού από τους γηπεδούχους οι οποίοι μπόρεσαν να σκοράρουν πρώτοι. Ανεβάζοντας την απόδοσή της στη συνέχεια κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή πριν καν να ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ενώ καθάρισε τη νίκη με ακόμη δύο γκολ στην επανάληψη.
Πριν ένα μήνα αναμετρήθηκε σε φιλική αναμέτρηση με την Εθνική μας και κατάφερε να επικρατήσει με 3-2. Για μια ακόμη φορά πάντως δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της κάτι που συνέβη τελευταία φορά πριν από έξι αγώνες. Ενισχυμένοι θα εμφανιστούν οι Αυστριακοί με την παρουσία των μέσων Ρόγιερ και Ντράζαν και του αμυντικού Ντίμπον οι οποίοι δεν ακολούθησαν την Εθνική Ανδρών.

Το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο είναι oι Ολλανδοί, κάτι που έχουν επιβεβαιώσει από το ξεκίνημα. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχουν ισάριθμες επικρατήσειW επί Βούλγαρων και Λουξεμβούργιων με συντελεστή τερμάτων 5-0.
Ανάλογο ξεκίνημα είχαν κάνει και στην προηγούμενη αντίστοιχη διοργάνωση όταν και είχαν τερματίσει αήττητοι με επτά νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Ο προπονητής Ποτ δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ραμστάιν λόγω τραυματισμού. Κάλεσε για πρώτη φορά τους Χαουβελέου και Μπακούνα.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa