Κυριακάτικο παιχνίδι...




~ Πάμε στα Κυριακάτικα.
** ΤΣΕΖΕΝΑ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Πολύ πίκρα στη Τσεζενα, μόλις έναν πόντο πήραν σε 5 παιχνίδια. Με 7 πόντους η Φιορεντινα αλλά στα 2 εκτός έδρας δε σκόραρε.

** ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ - ΦΙΤΕΣΕ: Χάνει στα 4 τελευταία του πρωταθλήματος η Ναινεγκεν. Στο γκρουπ της πρώτης εξάδας ήδη η Φιτεσε που δείχνει καλό πρόσωπο
.
** ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΓΟΥΛΒΣ: Οι χειρότερες επιθέσεις της Πρεμιερ με 5 και 6 γκολ αντίστοιχα. Under2.5


** ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ: Πιο στη μέση είναι το ματς. Η πρόσφατη φόρμα της Γουενστει αλλά και η εν γένει παρουσία δικαιολογεί μεγαλύτερη αισιοδοξία. Εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο τα 8 Over της Γουενστει στις 10 τελευταίες αγωνιστικές. Σε κοιλία η Γιουναιτετ με 1 νίκη στα 5 πιο πρόσφατα.Over 2.5 και --  2 --.


** ΔΡΕΣΔΗ - ΑΑΧΕΝ: Απίστευτα κακή η Ααχεν, πέτυχε μόλις 2 γκολ σε 10 αναμετρήσεις. Χωρίς σταθερότητα η Δρεσδη έχει κάποιες αναλαμπές που την κρατάνε όρθια. Στο τελευταίο ματς πήρε διπλό μέσα στη Μοναχο 1860 με το ευρύ 2-4. Τα 7 σερί Over της Δρεσδης μπορούν να πάρουν από το χέρι την Ααχεν. Over 2.5 και --  1  -- .


** ΦΡΑΝΓΚΦΟΥΡΤΗ - ΚΟΤΜΠΟΥΣ: Το λιγότερο 4 γκολ έχουν τα 4 τελευταία παιχνίδια της Κοτμπους. Βάζει τρώει και η Φρανγκφουρτη. Over 2.5
** ΜΠΕΡΜΠΙΓΧΑΜ - ΛΕΣΤΕΡ: Δεν έχουν ήττα στα εντός εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσαν. Η Λεστερ τρέχει αήττητο στις 7 τελευταίες αγωνιστικές με κουλούρια στην άμυνα στα 4 τελευταία. --  X  --.


** ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ - ΣΑΜΣΟΥΝ: Πολύ καλό ξεκίνημα από την γηπεδούχο, υπέστη ήττα από την Φενερ μετά από 3 νίκες 1 ισοπαλία. Χωρίς νίκη 4 ματς η Σαμσουν. --  1  -- .
** ΧΟΝΚΑ - ΕΛΣΙΝΚΙ: Αν δε χάσει το Ελσινκι από τη Χονκα που έρχεται από αήττητο στα 10 τελευταία με 25 γκολ παραγωγή, από ποίον θα χάσει. --  1  -- .
** ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Αξία στο Over 2.5


** ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ: Ολοκληρώνει πρόγραμμα μαμούθ με τον ΠΑΟ σήμερα η Ξανθη που ήδη έχει βγάλει μάτια. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακος, ΑΕΚ και Αρης ήταν μέσα στις πρώτες 5 αγωνιστικές. Ο ΠΑΟ ξεκίνησε καλά. Δύσκολο ματς.
** ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Και εδώ θετικό πρόσημο για τις ομάδες, ο ΠΑΣ έχασε μόνο μέσα στον ΠΑΟ, ο δε Πανιώνιος κέρδισε και τα 2 εκτός έδρας ματς που έδωσε σε Παναιτωλικό και Κερκυρα. --  Χ  -- .

** ΚΑΛΙΑΡΙ - ΣΙΕΝΑ: Πλην του αγώνα με την Ουντινε, σε όλα τα άλλα η Καλιαρι έβαλε 2 γκολ. Πολύ αδύναμη επιθετικά η Σιενα, κέρδισε μόνο τη Λετσε στα 5 πρώτα ματς. --  1  --.


** ΚΙΕΒΟ - ΓΙΟΥΒΕ: Δεν είναι τόσο εύκολη η Κιεβο που υπέστη ήττα μόνο μέσα στην Παρμα. Από 4 Under έρχεται η Γιουβε. Under 2.5


** ΝΟΒΑΡΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Και τα 5 παιχνίδια της Νοβαρα έκατσαν Over με τέρματα (10-10).

** ΤΖΕΝΟΑ - ΛΕΤΣΕ: Ένα ακόμα 5 στα 5 Over από την Τζενοα.

** ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Η πιο Over ομάδα της Μπουντεσλιγκα είναι η Φραιμπουργκ με 7 επαληθεύσεις σε 8 αγώνες. Ένα κλικ παρακάτω το Αμβουργο με 8 Over στα ίδια 8 ματς. Over 2.5


** ΑΑΡΧΟΥΣ - ΟΝΤΕΝΣΕ: Εκπληκτικό σερί τα 10 Over της Οντενσε. Η Ααρχους είναι σε καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση όπως δηλώνουν οι 4 νίκες 1 ισοπαλία στα τελευταία μέσα έξω.Over 2.5 και -- 1 -- .


** ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΤΟΤΕΝΑΜ: Μπελάδες για την Τοτεναμ, η Νιουκαστλ μία από τις τρεις αήττητες ομάδες της Πρεμιερ. Βρήκε τα πατήματα της και η Τοτεναμ, σήμερα όμως πολύ κοντά να τα δει μπλε μαρε.

** ΑΖΑΞΙΟ - ΠΑΡΙ: Σταθερές παρουσιάζει η Παρι με 6 νίκες 1 ισοπαλία στα 7 τελευταία του Σαμπιονα. Η Αζαξιο κέρδισε μόνο τη Βαλενσιεν σε 9 αγώνες με πολύ δύσκολο γκολ. --  2  --.


** ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ: Πολύ άγχος και στις δύο πλευρές.

** ΚΟΛΩΝΙΑ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Στο Over γέρνει η πλάστιγγα και από τις δύο πλευρές. Over 2.5


** ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΣΤΑΝΤΑΡ Λ: Η ήττα στην πρεμιέρα το μόνο μελανό σημείο της Αντερλεχτ στα 9 πρώτα παιχνίδια. 7 νίκες 2 ισοπαλίες στα υπόλοιπα όπου την φέρνουν στην πρώτη θέση. Η Στανταρ Λ τα καταφέρνει καλά μόνο στην έδρα της. Εκτός έδρας χωρίς νίκη με τέρματα (3-8). --  1  --.


** ΛΕΒΑΝΤΕ - ΜΑΛΑΓΑ: Οι άμυνες το κουμάντο, από τις καλύτερες της Πριμερα με 3 και 4 γκολ παθητικό αντίστοιχα. Under 2.5 και --  Χ  -- .


** ΜΠΑΡΤΣΑ Β΄- ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ: (11-12) και (11-11) τα τέρματα των ομάδων στα 7 πρώτα παιχνίδια της Σεκουντα. Over 2.5


** ΣΟΓΚΝΤΑΛ - ΣΤΡΟΜΓΚΟΝΤΣΕΤ: Μόλις 1 γκολ δέχτηκε η Σογκνταλ στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια απέναντι στη Στρομγκοντσετ που σκόραρε 2 φορές στα 6 τελευταία εκτός. Από τις χειρότερες εκτός έδρας παρουσίες η Στρομγκοντσετ. --  1  -- 
.
** ΓΑΛΑΤΑ - ΜΠΟΥΡΣΑ: Όλα τα ματς της Μπουρσα έκατσαν Over. Συνηγορεί επιθετικά η Γαλατα. Over2.5 και -- 1  -- .
** ΠΑΟΚ - ΟΦΗ: Δεν έχει τύχη ο ΟΦΗ. --  1  -- .

** ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Αρνητικό πρόσημο συνεχίζει να τρέχει η Κρουζειρο με τελευταία νίκη πριν 10 παιχνίδια στις 28 Αυγούστου. Κοντά εκεί και η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Κορινθιας, πιο συγκεκριμένα στις 18 Αυγούστου. --  Χ --.


** ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΑΘΛ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ: Το διπλό της Μποταφογκο μέσα στην Κορινθιας την έφερε μια ανάσα από την κορυφή. Στη έδρα της σκοράρει πολύ εύκολα έχοντας μία από τις καλύτερες επιθέσεις. Οι 3 νίκες στα 15 τελευταία ματς φέρνου την Αθλ Παραναενσε να χαροπαλεύει. Over 2.5 και --  1  --.


** ΣΑΝΤΟΣ - ΓΚΡΕΜΙΟ: Μόνο Over 2.5.


** ΛΑΤΣΙΟ - ΡΟΜΑ: Έχει τα φόντα το ματς να ανοίξει, η Λατσιο με 4 Over σε 5 αναμετρήσεις, η Ρομα με ανέβασμα στα τελευταία παιχνίδια. Over 2.5


** ΑΡΖΕΝΤΙΝΟΣ - ΚΟΛΟΝ: Under 2.5


** ΒΑΣΓΚΟ - ΑΘΛ ΜΙΝΕΙΡΟ: Οριακές καταστάσεις με τη Βασγκο να μην έχει περιθώρια απώλειας, είναι σαφώς ανώτερη έχοντας εύκολο γκολ στην έδρα της. Λίγη Αθλ Μινειρο. Over 2.5 και --  1  --.


** ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΜΠΑΙΑ: Άσος με συνοδεία Over 2.5
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa