Οι σημερινές προβλέψεις για σήμερα...απο τον Ματάκια

~ Μας «αδίκησε»
 η Βαλενθια χθες, με νίκη απλά ολοκληρωνόταν ένα 9 στα 9 με τρία ταμεία με συντελεστή κοντά στο 123.00, το 8 στα 9 σημεία, τα δύο ταμεία, και οι τρεις Μπόμπες με 8.50 - Αννοβερο, 4.40 - Κοτραικ και 4.10 - Λεβαντε...πέρασαν στην ιστορία.
~ Λίγα πράματα σήμερα.

** ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ - ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ: Στα καλύτερα της η Βαλερενγκα, ποτέ στη διάρκεια του πρωταθλήματος δεν κατάφερε 7 νίκες σε 9 παιχνίδια. Η Ααλεσουντ μέτρια με μεγάλο πρόβλημα στη επίθεση. --  2  -- .


** ΜΕΣΡΣΙΝ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Με 10 βαθμούς οι δύο ομάδες στις 6 πρώτες αγωνιστικές . Η Μερσιν είναι η πιο Over ομάδα του πρωταθλήματος με 5 επαληθεύσεις στις 6 πρώτες στροφές. Ο ελαφρά θετικός συντελεστής τερμάτων της γηπεδούχου με (10-9) δείχνει ότι εύκολα βάζει και τρώει γκολ. Η Μεσικτας ξεκίνησε με 3 στα 3 Over με τα 2 να είναι εκτός έδρας. Over 2.5


** ΜΠΟΥΛΟΝ - ΝΑΝΤ: Παρότι δεν ξεκίνησε καλά η Ναντ βρήκε ισορροπίες με αήττητο στα 6 τελευταία έχοντας 3 νίκες στα 4 πιο πρόσφατα. Ψυχογράφημα δε μπορεί να γίνει στη Μπουλον, ξεκίνησε με 6 ισοπαλίες καταλήγοντας με 3 ήττες 2 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια με μεγάλη νίκη το 1-4 στο τελευταίο ματς μέσα στη Σενταν.  --  Χ  -- .
** ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Από τις καλύτερες εκτός έδρας παρουσίες του πρωταθλήματος η Γουεστ Χαμ, έχασε μόνο στην πρωτοπόρο Σαουθάμπτον σε 6 εξόδους. Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Μπραιτον δεν είχε τη ανάλογη συνέχεια όπου πλέον αγνοεί τη νίκη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές με 3 ήττες 3 ισοπαλίες . --  Χ  -- .
** ΓΚΟΥΜΠΙΟ - ΤΟΡΙΝΟ: Παρά είναι εντυπωσιακή η φετινή Τορινο, ανεβάζει τη διαφορά συνεχώς δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό της Serie - B από πολύ νωρίς. Σε 10 αγώνες κατάφερε 8 νίκες 2 ισοπαλίες με 5 νίκες σε 5 εξόδους. Η Γκουμπιο ξεκίνησε με 4 ήττες, στη συνέχεια διόρθωσε με 4 ισοπαλίες 1 νίκη. Στο τελευταίο ματς έχασε στην Κροτονε εκτός. --  2  -- .


** ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ - ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ: Αξία στο Over με την Σπορτινγκ να μετρά 4 στα 5 πιο πρόσφατα. Άξιο αναφοράς ότι τα εντός εκτός παιχνίδια των ομάδων έκατσαν όλα G/GOver 2.5


                                        €125 bonus εγγραφής από το William Hill


ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΠΟΜΠΕΣ.....ΑΝΑΛΥΣΗ


** ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ: Από 2 ανεπιτυχή έρχεται για πρώτη φορά η Κοπεγχαγη, έμεινε στο 1-1 με την Ααρχους εντός και έχασε στο τελευταίο ματς μέσα στη Χορσενς. Η Νορτζελαντ αξίζει ματιά και πονταρισιά καθώς μετρά 7 νίκες στις 9 τελευταίες αγωνιστικές με εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο τα μόλις 2 τέρματα που δέχτηκε στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Under 2.5 και --  2  -- .


** ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ - ΣΑΜΡΟΚ: Κερδίζει η Γιου Σι Ντι στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με την επίθεση της να σκοράρει το λιγότερο 2 γκολ ανά αγώνα. Η τελευταία εντός έδρας ήττα καταγράφεται στις 20 Αυγούστου. Νταμπλ σκορ περίπου στο πίνακα βαθμολογίας η Σαμροκ ...είπαμε όμως, και χωρίς μεγάλες απαιτήσεις. --  1  -- .
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa