«Μίνι» οπλοστάσιο βρέθηκε στην Καστοριά

Οι άντρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της αστυνομικής διεύθυνσης Καστοριάς συνέλαβαν...τρεις άντρες για άσκοπους πυροβολισμούς και κατοχή όπλων.

Ειδικότερα, ένας 52χρονος συνελήφθη για άσκοπους πυροβολισμούς και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ενώ στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν επίσης και 55χρονος και 29χρονος, οι οποίοι φέρονται να είχαν στην κατοχή τους τον εν λόγω εξοπλισμό που χρησιμοποιούσε ο πρώτος άντρας.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος είχε στην κατοχή του ένα τουφέκι τύπου Καλάζνικοφ, 57 φυσίγγια, δύο γεμιστήρες και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, ενώ περαιτέρω έρευνα έδειξε ότι ο 52χρονος προμηθεύτηκε το όπλο από τον 29χρονο επίσης συλληφθέντα, έναντι του χρηματικού ποσού των 1200 ευρώ.

Επιπλέον, από την έρευνα προέκυψε ότι ο 29χρονος προμηθεύτηκε το όπλο από τον 55χρονο, κάτοικο Καστοριάς, στον επαγγελματικό χώρο του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι τύπου τοκαρέβ με μία γεμιστήρα, τρεις χειροβομβίδες αγνώστου τύπου (επιθετικές), τρεις πυροκροτητές με επικρουστήρα, δύο ξιφολόγχες πολεμικού όπλου και ένας σιγαστήρας.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa