Οι σημερινές προβλέψεις για σήμερα...απο τον Ματάκια

** ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ: Κρατάμε τα 7 συνεχόμενα G/G της Βαγιαδολιδ.** ΦΟΡΤΟΥΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ 1860: Εκ διαμέτρου αντίθετα κινούνται οι δύο ομάδες. Στις 18 Μαρτίου η τελευταία ήττα για την Φορτουνα που τρέχει αήττητο στα 22 τελευταία παιχνίδια με την επίθεση της να μένει ανενεργή μόνο
σ ένα από τα παραπάνω. Η Μοναχο με 5 ήττες 2 ισοπαλίες 1 νίκη κατεβάζει σφυγμούς όλο και περισσότερο. Over 2.5 και --  1  -- .
** FC HEIDENHEIM - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ας είναι από άλλο ανέκδοτο. Σε ρυθμούς Under κινούνται και οι δύο ομάδες, με 7 Under η γηπεδούχος στα 8 τελευταία παιχνίδια της, με 6 Under στα ίδια η Γκλαντμπαχ.Under 2.5
** ΓΡΑΝΑΔΑ - ΜΠΑΡΤΣΑ: Η Γραναδα είναι η πιο Under ομάδα της Πριμερα με 7 επαληθεύσεις στα 8 πρώτα παιχνίδια. Η Μπαρτσα δεν έφαγε γκολ σε 6 από τα 8 ίδια. Ας πάει χαμηλά το σκορ...άλλωστε που διάθεση για μπάλα Τρίτη που ναι σήμερα. Μέχρι και 3.40 πωλείται το Under από ότι βλέπω στο παζάρι του www.oddscheck.net . Under 2.5
** ΤΡΙΕΡ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Δεν τρώει γκολ στα 5 τελευταία παιχνίδια της η Τριερ. Ίσως να επιχειρήσω καμιά τρέλα.
** ΓΕΟΒΙΛ - ΛΕΙΤΟΝ: Αξίζει πονταρισιά το ανέβασμα της Λειτον με 3 νίκες 2 ισοπαλίες, στα θετικά της επίσης ότι η τελευταία εκτός έδρας ήττα καταγράφεται στις 20 Αυγούστου. Η Γεοβιλ ένα σκέτο ουρλιαχτό, από το ξύσιμο το βαρέλι δεν έχει πάτο πια. --  2  -- .
** ΓΟΥΙΚΟΜΠ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ: Επανήλθε δυναμικά η Τσαρλτον μετά από το ρεπό της με ήττα, ισοπαλία. Την πλήρωσε η Καρλαιλ με τεσσάρα (4-0) μένοντας έτσι μόνη πρώτη έχοντας 31 πόντους σε 14 παιχνίδια. Λίγα πράματα η Γουικομπ που τη «βγάζει» αραιά και που με τσιμπήματα, οι 8 ήττες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές δείχνουν χτυπητές αδυναμίες. --  2  -- .
** ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΕΞΕΤΕΡ: Περί κακών ομάδων ο λόγος, απλά η Εξετερ είναι ακόμα χειρότερη με εντυπωσιακά αρνητικό ρεκόρ εκτός έδρας με τέρματα (0-10) σε 6 εξόδους. Πως λέμε ιστορίες για αγρίους.
** ΚΑΡΛΑΙΛ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ: Μπέρδεμα στα μυαλά των παραδοσιακών Μπουκ, άλλοι δίνουν φαβορί τη γηπεδούχο, άλλοι δίνουν φαβορί τη φιλοξενούμενη σε οριακά πλαίσια πάντα. Από μέρους μου θα έδινα μια ψιλή παραπάνω στη Σεφιλντ Γουεν διότι έρχεται από 5 νίκες 1 ισοπαλία, δε θα πόνταρα όμως στο ποιος θα κερδίσει, δε θα κερδίσει...ούτε κουμπιά. Ομάδες του Over και οι δύο. Over 2.5
** ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Πρόβλημα για την Κολτσεστερ ότι η Μπορνμουθ δε χάνει στα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.
** ΜΠΕΡΙ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ: Αντίδραση βγάζει η Μπερι με 3 νίκες στις 4 τελευταίες αγωνιστικές με καλή αμυντική συμπεριφορά τον τελευταίο μήνα. Η Νοτς με καλύτερες ισορροπίες...λίγη όμως εκτός έδρας. Γουστάρω περισσότερο τις πιθανότητες του άσου. --  1  -- .
** ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ: Ευνοείται η Ροτσντειλ από τις 5 σερί ήττες της Τσεστερφιλντ. Με υψηλά σκορ οι ομάδες στα τελευταία παιχνίδια. Over 2.5
** ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ: Δεν είναι και τόσο εύκολη η Σκανθορπ, έχασε μόνο 2 από τα 9 τελευταία με τα 5 από 7 τελευταία να τα δίνει εκτός έδρας. Στα γκάζια η Χαντερσφιλντ με 4 νίκες ούσα η μόνη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος σε 14 ματς. Over 2.5
** ΚΡΟΟΥΛΙ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜOver 2.5
** ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ: Τόσο η εν γένει παρουσία, όσο και η εντός εκτός έδρας φόρμα συνηγορούν στον άσο. Χωρίς νίκη εκτός έδρας η Μπραντφορντ σε 7 εξόδους. Μόνο στην Πλιμουθ έχασε η Πλιμουυθ στις 7 τελευταίες αγωνιστικές κρατώντας αήττητο στα 6 τελευταία μέσα στο σπίτι της. Σε κάθε περίπτωση με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά. --  1  -- .
** ΜΟΡΚΑΜ - ΡΟΔΕΡΑΜ: Στο Over η μπίλια...αλλά το πετσόκοψαν.
** ΜΠΑΡΝΕΤ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ: Τα σερί των ομάδων βγάζουν διπλό, με 6 νίκες 1 ισοπαλία η Σαουθεντ, με 5 ήττες 1 νίκη η Μπαρνετ. Μου στραβώνει λίγο στα εντός εκτός των ομάδων, αυτός και λόγος που το αφήνω να πάει.
** ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ: Over 2.5
** ΟΞΦΟΡΝΤ - ΠΛΙΜΟΥΘ: Μπορεί να σκάσει, η Οξφορντ κέρδισε μόνο Μπριστολ Ροβερς και Σρουσμπερι στα 6 τελευταία μέσα στην έδρα της. Κάτι ψιλό αλλαγές προς το καλύτερο τις έκανε τον τελευταίο καιρό η Πλιμουθ.
** ΣΡΟΥΣΜΠΕΡΙ -ΑΓΚΡΙΝΓΚΤΟΝ: Καθαρά υπέρ της Σρουσμπερι δείχνει το παιχνίδι, δε φοβάμαι όμως να πω ότι φοβάμαι τη 1 ήττα της Αγκρινγκτον σε 5 εξόδους.
** ΤΟΡΚΙ - ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ: Θα αντέστρεφα τα φαβορί, αγνοεί τη νίκη από αρχές Σεπτεμβρίου η Τορκι, πιο συγκεκριμένα στις 8 τελευταίες αγωνιστικές. Η Γουιμπλετον ναι μεν έχασε στα 2 τελευταία εντός, πριν από αυτά όμως ερχόταν από 4 νίκες...με 4 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα και στα 6 τελευταία εκτός. Φουλ του Over με την Γουιμπλέτον να έρχεται από 7 σερί Over και την Τορκι να ολοκληρώνει το πακέτο. Over 2.5 και --  2  -- .
** ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΟΛΤΟΝ: Άσος με συνοδεία Over 2.5
** ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Θα χάσει η Σαουθαμπτον που είναι μέτρια τελευταία. Στα χάι της η Κρισταλ Παλας με 4 νίκες 1 ισοπαλία στις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Under 2.5 και --  1  -- .
** ΜΑΡΣΕΙΓ - ΛΑΝΣ: Under 2.5
** ΓΙΟΥΒΕ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Προβληματίζει η Φιορε, στο τελευταίο ματς με την Κατάνια με το που προηγούταν στο σκορ δεν έβγαινε από την άμυνα της, και τα 2 γκολ η Κατανια τα πέτυχε σε έντονη πίεση με τη Φιορε να δείχνει αδύναμη να αντιδράσει. Η Γιουβε αήττητη στο πρωτάθλημα, παρότι 4 ισόπαλα αποτελέσματα στα 5 τελευταία παραμένει στις πρώτες θέσεις, στην έδρα της έχει εύκολο γκολ σχετικά. Από την άλλη η Φιορε δε σκόραρε στα 3 μέχρι τώρα εκτός. --  1  -- .
** ΣΕΒΙΛΛΗ - ΣΑΝΤΑΤΕΡ: Μόλις 1 γκολ έφαγε η Σεβιλλη στα 6 τελευταία του πρωταθλήματος. Στείρα και άσφαιρη η Σαντατερ με την επίθεση της να σκοράρει μία φορά στις 7 τελευταίες αγωνιστικές. Έχει λόγο το καλοπληρωμένο Under 2.5
** ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ: Έχω καταθέσει την άποψη μου για την Χερκουλες, είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Σεκουντα όπως δηλώνουν και τα αποτελέσματα της. Είναι δύσκολο το ματς διότι η Βιγια Β΄ πετυχαίνει 2 γκολ το λιγότερο στην έδρα της, τα σκορ εντός έδρας της γηπεδούχου είναι 2-2, 3-2 Ν, 3-3 και 3-4 Η. Επίσης τα 8 σερί G/G δείχνουν ότι κάνει άνω κάτω όλα τα ματς. Τα ίδιοα και σήμερα.Over 2.5
** ΘΕΛΤΑ - ΧΙΡΟΝΑ: Δίκαια είναι το φαβορί του αγώνα η Θελτα, ο άσος θα συνοδευτεί με Over με τη Θελτα και τη Βιγια Β΄ να έχουν τις καλύτερες επιθέσεις. Η Χιρονα έφαγε γκολ σε όλα τα παιχνίδια, ο μέσος όρος είναι στα 2 γκολ ανά αγώναOver 2.5 και --  1  -- .
** ΒΕΛΕΖ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ: Άρχισε να στρώνει η Βελεζ ερχόμενη πλέον από 3 σερί νίκες. Μόνο 2 γκολ πέτυχε η Εστουτιάντες σε 5 εξόδους. --  1  --.
** ΚΟΛΟΝ - ΜΠΟΚΑ: Το Under σε όλο το μεγαλείο. Με 9 Under αμφότερες στις 11 αγωνιστικέςUnder 2.5 και (0-1) γκολ.
                        
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa