Επιστροφή με ντέρμπι


Επιστροφή με ντέρμπι
Επιτέλους επιστρέφουμε σε φουλ αγωνιστική δράση και σε ένα τριήμερο με πολύ μεγάλα παιχνίδια, «εμπορικά» αλλά και αμφίρροπα, από όλες τις μεγάλες του κόσμου.
Είναι βέβαιο πως η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες πάντα κάνει κακό στον ρυθμό των ομάδων, και κυρίως αυτών που είχαν κάνει δυνατό ξεκίνημα...

Ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη έχουμε Champions – Europa League και είναι βέβαιο πως αρκετές ομάδες ιεραρχούν με διαφορετικό τρόπο τους αγωνιστικούς τους στόχους και αυτό ασφαλώς επηρεάζει την συμπεριφορά τους και στα εθνικά πρωταθλήματα.
Το σημερινό πρόγραμμα είναι και πλούσιο και αρκετά ποιοτικό για Παρασκευή αφού διαθέτει ποικιλία αγώνων και πρωταθλημάτων αλλά και ένα ντέρμπι που αδιαμφισβήτητα ξεχωρίζει: Αυτό ανάμεσα στη Βέρντερ και τη Ντόρτμουντ.
Ένα παιχνίδι εξαιρετικά αμφίρροπο, αφού οι φιλοξενούμενοι είναι πιο ποιοτική ομάδα, αλλά παίζουν με τον Ολυμπιακό την Τρίτη, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν αφήσει μέχρι στιγμής πολύ θετικές εντυπώσεις.
Στα χρηματιστήρια του Στοιχήματος, ήδη ποντάρονται αρκετά οι Βαλερένγκα, Μετς, Σεντάν, Βιγιαρεάλ Β και η ισοπαλία στο Βαρέσε-Πάντοβα.
Γενικώς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο παιχνίδι μας, αλλά από την άλλη υπάρχουν αρκετά παιχνίδια μέσα στο τριήμερο που αξίζει να ρισκάρεις.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa