Ο φανταστικός κ.Φερέιρα

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Πορτογάλο τεχνικό ο Κουίνσι, που τόνισε πως οι «πράσινοι» έχουν τον χαρακτήρα πρωταθλητή που χρειάζεται.

Για την απόκτηση του Κουίνσι, έστω και με την μορφή δανεισμού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν ο άνθρωπος που εγγυήθηκε προσωπικά. Και να κρίνουμε από το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, δικαιώνεται και σε αυτό τον τομέα ο Πορτογάλος τεχνικός. Για αυτό και ο Γκανέζος ζογκλέρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο που τον έφερε στην Ευρώπη, από την Σαουδική Αραβία: «Ο Φερέιρα είναι ένας φανταστικός προπονητής. Ξέρει να μπαίνει στο μυαλό του καθένα, να τον καθοδηγεί και τώρα παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Τώρα αποδίδουμε καλύτερα και το οφείλουμε σε αυτόν».

Αναφορικά με το καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Κουίνσι τόνισε: «Νομίζω ότι παίξαμε πιο επιθετικά, πιο ομαδικά και με μεγάλη συγκέντρωση. Δουλεύουμε ο ένας για τον άλλο. Παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα κόντρα στον ΠΑΟΚ, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τη νίκη. Όσο πιο πολύ παίζουμε μαζί, τόσο καλύτερα. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο».

Όσον αφορά την προσωπική του απόδοση, είπε: «Με σκληρή προπόνηση και δουλειά, κερδίζεις αυτοπεποίθηση και βελτιώνεσαι στο γήπεδο. Εμένα με βοήθησε ο προπονητής και αυτό μου βγαίνει στο γήπεδο», ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην προσπάθεια κατάκτησης του Πρωταθλήματος: «Θέλουμε τον τίτλο. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα κερδίζουμε σε αυτοπεποίθηση και χαρακτήρα. Θέλουμε να νικήσουμε την ΑΕΚ σε ακόμα ένα ντέρμπι και αν συνεχίσουμε έτσι, θα κατακτήσουμε τον τίτλο».
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa