Αύριο πρέπει να είμαστε περισσότεροι !



Συνεχίζονται δυναμικά αύριο οι κινητοποιήσεις



apergia-gsee-adedy-ioulios.jpg
Συνεχίζονται αύριο δεύτερη μέρα της 48ωρης απεργίας οι  κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ιδιωτικο και το δημόσιο τομέα, με  τις σημερινές συγκεντρώσεις και πορείες να είναι οι μεγαλύτερες των τελευταίων δεκαετιών σε όλες τις πόλεις της χώρας . Παρά την καταστολή των διαδηλωτών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και άλλες πόλεις δυναμικό αναμένεται να είναι κα αύριο το παρόν των εργαζομένων στις κατά τόπους συγκεντρώσεις.
Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ καλούν σε απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα τη Πέμπτη 20 Οκτωβρίου  στο Σύνταγμα στις 11:00πμ ενώ στη Θεσσαλονίκη το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης κάλει συγκέντρωση στο πρ. υπ. Μακεδονίας- Θράκης
Το ΠΑΜΕ καλεί τη Πέμπτη το πρωί σε περικύκλωση της Βουλής από όλες τις μεριές στην Αθήνα ενώ στη Θεσσαλονίκη καλεί σε προσυγκεντρώσεις σε γειτονιές της πόλης και στη πλατεία Χημείου για τους φοιτητές, με συγκέντρωση στις 10.30 στο Αγ. Βενιζέλου.
Η πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων καλεί στο Σύνταγμα και στη Θεσσαλονίκη καλεί στις 9.30 στη Καμάρα.
Δείτε τη συνεχή ενημέρωση  από τις κινητοποιήσεις τη πρώτη μέρα των απεργιακών κινητοποιήσεων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.


Αν όχι αύριο ....ΠΟΤΕ !? ( τον τόνο στο ΠΟΤΕ βάλτε τον όπου θέλετε)


alterthess.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa