Οι σημερινές προβλέψεις για σήμερα...



** ΧΟΡΣΕΝΣ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Σε ρόλο τρένου η Κοπεγχαγη με 9 νίκες και 2 ισοπαλίες. Κέρδισε όλα (5) τα εκτός έδρας παιχνίδια με την επίθεση της να σκοράρει και στα 11 παιχνίδια. Μέτρια κατάσταση η Χορσενς με τα πάνω της και τα κάτω της. Τα 4 από τα 5 εντός έδρας ματς της Χορσενς είχαν μεγάλα σκορ.
** ΣΤΑΡΤ - ΜΠΡΑΝ: Κάποιες διορθωτικές τάσεις της Σταρτ δίνουν τύχη στον άσο, στα 2 πιο πρόσφατα κέρδισε εντός τη Λιλεστρομ με 3-0 κι έφερε ισοπαλία εκτός με την Ααλεσουντ. Έντονα σημάδια κάμψης από πλευράς Μπραν με 1 νίκη στις 7 τελευταίες αγωνιστικές. Στα 2 τελευταία υπέστη ισάριθμες ήττες. --  1  -- .
** ΓΚΕΦΛΕ - ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ: Μετά από 6 ματς η Γκεφλε έχασε μέσα στην Ελφσμποργκ, στην έδρα της παραμένει αήττητη στα 4 τελευταία με τη επίθεση της να σκοράρει σε σχετικά εύκολα. Η Χελσινμποργκ με σημάδια κάμψης τελευταία, επιθετικά ότι πιο παραγωγικό στο πρωτάθλημα. Over 2.5
** ΜΕΡΣΙΝ - ΦΕΝΕΡ: Μια χαρά για τα δεδομένα της η Μερσιν, σκόραρε και στα 5 ματς (9 γκολ) με 4 Over έχοντας 3 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα. Η Φενερ με καλύτερη παρουσία από όλους στα 5 πρώτα ματς είναι το δίκαιο φαβορί. Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. G/G και Over 2.5
** ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ - ΑΝΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ: Πιο καλά είναι η Σουντσβαλ, έρχεται από 5 νίκες με 21 γκολ ενεργητικό. Έχασε ελαφρώς το μπούσουλα της η Αντβινταμπεργκ με πρόβλημα τις 2 ήττες στα 2 τελευταία εκτός. --  1  -- .
** ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ - ΤΕΛΣΤΑΡ: Ορίζει εξελίξεις η εντός εκτός έδρας εικόνα των ομάδων. Με 3 νίκες 1 ισοπαλία και τέρματα (13-5) η Φορτουνα στα 4 εντός έναντι της Τελσταρ που στα ίδια 4 μετρά ισάριθμες ήττες με (6-14) γκολ σαφώς κατά. --  1  -- .
** ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΕΡΦ: Αμφότερες στο πρώτο γκρουπ του πίνακα βαθμολογίας με 22 βαθμούς αντίστοιχα. 22 γκολ πέτυχε η Σαν Παουλι, 24 γκολ πέτυχε η Φορτούνα. Στην έδρα της η Σαν Παουλι σκοράρει το λιγότερο 2 γκολ ανά αγώνα. Μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης έχει το υψηλό σκορ. Over 2.5
** ΓΚΙΝΓΚΑΠ - ΜΟΝΑΚΟ: Ορισμός του Under η Γκινγκαπ με 8 επαληθεύσεις σε 10 αγώνες. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση με 5 γκολ...αλλά και την καλύτερη άμυνα εντός έδρας. Η Μονακο έχει τις περισσότερες ισοπαλίες (6) του πρωταθλήματος. Under 2.5
** ΜΠΡΕΣΙΑ - ΠΕΣΚΑΡΑ: Μπορεί να σκοράρει η Πεσκάρα, δεν πείθει όμως εκτός έδρας με 3 ήττες 1 ισοπαλία έχοντας τη δεύτερη χειρότερη άμυνα. Πολύ δυνατή στην έδρα της η Μπρεσια που σκοράρει από 2 γκολ και στα 4 παιχνίδια. Over 2.5 και --  1  -- .
                                   

ΠΙΘΑΝΗ ΜΠΟΜΠΑ....ΑΝΑΛΥΣΗ
** ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Πολύ φθηνά παίζει ο άσος, η Οσασουνα με 2 πόντους παραπάνω έχασε μόνο μέσα στη Μπαρτσα στα 6 πρώτα παιχνίδια της Πριμερα. Το άσχημο ξεκίνημα της Αθλετικ με 3 ήττες 2 ισοπαλίες στόπαρε μέσα στη Σοσιεδαδ με το νικηφόρο 1-2 να φρεσκάρει την ομάδα. Επιθετικά με δυσκολίες και οι δύο ομάδες. Under 2.5 και -- 2  --.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa