Απίστευτο! Βρήκε σκουλήκια σε κριτσίνια!

Με τη χαρά στα… δόντια έμεινε η κα Ευγενία Κεχαγιά, η οποία, ανοίγοντας πεινασμένη τη συσκευασία με τα αγαπημένα της κριτσίνια, διαπίστωσε ότι αυτά ήταν γεμάτα σκουλήκια.


Η νεαρή γυναίκα προμηθεύτηκε σήμερα, στις 09:40 το πρωί, από το υποκατάστημα των Carrefour Μαρινόπουλος, επί της οδού Χειμάρας στο Μαρούσι, δύο συσκευασίες από τα αγαπημένα της κριτσίνια με σουσάμι.
Όπως μας είπε χαρακτηριστικά, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη zougla.gr, προμηθεύεται πολύ συχνά το συγκεκριμένο προϊόν και για τον λόγο αυτό δεν μπορούσε να πιστέψει ότι επρόκειτο για σκουλήκια στην αρχή, αλλά για ίνες, ενδεχομένως, από ιστούς αράχνης, στη χειρότερη των περιπτώσεων.
Παρατηρώντας, όμως, πιο προσεκτικά, διαπίστωσε ότι επρόκειτο για σκουλήκια που αναπτύσσονται στο αλεύρι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο συσκευασίες, εκ των οποίων μόνο η μία έχει ανοιχθεί, αναγράφουν ως ημερομηνία λήξης την 2η Ιουνίου του 2012, άρα δεν τίθεται ζήτημα να πρόκειται για ένα ληγμένο προϊόν, αλλά για κακές συνθήκες συντήρησης ή για κακής ποιότητας πρώτες ύλες.
Αποφασισμένη η κα Κεχαγιά να μην αφήσει το θέμα… να περάσει έτσι απλά, επικοινώνησε με το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.), από όπου, εν αγνοία της, τη συνέδεσαν με τον Ε.Φ.Ε.Τ..
Εκεί η γυναίκα έκανε επώνυμα την καταγγελία της, ωστόσο, όπως επεσήμανε η ίδια, η γραφειοκρατική διαδικασία που της είπαν ότι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, που περιλαμβάνει έρευνα στο εργοστάσιο παραγωγής και παρέμβαση εισαγγελέα, είναι μάλλον ιδιαίτερα χρονοβόρα… Τουτέστιν, ζήσε Μάη μου, να φας… κριτσίνι…
Zougla

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa