Ο Σάντος αφιέρωσε την πρόκριση στους Έλληνες


Στην Ελλάδα και τους Έλληνεςαφιέρωσε τη μεγάλη πρόκριση της Εθνικής για τα τελικά του Euro o Φερνάντο Σάντος. «Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που αγκάλιασαν την ομάδα και το νέο της ξεκίνημα. Αυτή η πρόκριση είναι για όλους τους Έλληνες. Τους την αφιερώνουμε. Τους δώσαμε έναν λόγο να χαμογελούν. Είναι δύσκολοι οι....








καιροί που ζούμε», τόνισε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γεωργία. Για την αναμέτρηση καθ’ αυτή δήλωσε: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Και αυτό γιατί η ομάδα μπήκε αρκετά άσχημα στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο της σουτ η Γεωργία προηγήθηκε. Μετά πιέσαμε, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και στο τέλος ίσως να αξίζαμε την εύνοια της τύχης».

Όσο για το τι πιστεύει ότι θα κάνει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα το προσεχές καλοκαίρι, δεν δίστασε να εμφανιστεί αρκετά αισιόδοξος. «Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε πολύ καλά στο Euro. Ο πήχης δεν υπάρχει. Βλέποντας αυτήν την ομάδα ότι συνέχεια ωριμάζει και βλέποντας αυτούς τους παίκτες πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά». Στον αντίποδα ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Γεωργιανών, Τιμούρ Κετσπάγια, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες από το 70′, επειδή τραυματίστηκε παίκτης του, ενώ είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του.

«Όταν είσαι σε αυτό επίπεδο και κάνεις δύο αναγκαστικές αλλαγές τότε είναι δύσκολα τα πράγματα. Δυστυχώς όταν μείναμε με 10 παίκτες αυτό έδωσε την δυνατότητα στην Ελλάδα να δημιουργήσει παιχνίδι και να σκοράρει».
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa