Καπνός χωρίς φωτιά...δεν υπάρχει.



08/10/2011

~ Ας δούμε το πρόγραμμα.
** ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΚΡΟΟΥΛΙ: Γαργαλάει η Νορθάμπτον, από αρχές Σεπτεμβρίου στα 6 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος έχασε μόνο μέσα στη Μακλσφιλντ με ανέβασμα στα ακόμα πιο πρόσφατα όπως δηλώνουν οι 3 νίκες στα 4 τελευταία του πρωταθλήματος. Η Κροουλι επανήλθε στις νίκες μετά από 2 ήττες αλλά δεν πείθει εκτός έδρας με τέρματα κατά (7-12). Με 8 Over η Κροουλι σε 11 ματς. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΓΟΥΙΚΟΜΠ - ΓΟΥΟΛΣΟΛ: Κακές ομάδες, όταν παίζουν δύο χάλια, όταν το ματς είναι μια ζαριά, στο αουτσάιντερ τα φώτα. - 2  -- .
** ΚΑΡΛΑΙΛ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει, κερδίζει στα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της η Μπρεντφορντ. Ίδωμεν.
** ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΓΕΟΒΙΛ: Οι ανοδικές τάσεις της Κολτσεστερ ολοκληρώθηκαν με τις 2 νίκες με Γουολσολ εντός και Τσεστερφιλντ εκτός. Όλο και χειρότερα η Γεοβιλ, ολοκλήρωσε σερί τριών ηττών με την άμυνα της να τρώει 8 γκολ. --  1  -- .
** ΜΠΕΡΙ - ΕΞΕΤΕΡ: Έβαλαν ξυπνητήρι αμφότερες στο τελευταίο ματς μετά από 5 ήττες 1 ισοπαλία η πρώτη και 4 ήττες 1 ισοπαλία η δεύτερη. «Πρωτιά» για την Εξετερ το μηδέν στην επίθεση σε 5 εξόδους. Αυτός είναι ο λόγος που το φαβορί είναι η Μπερι. --  1  -- .
** ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ: Πανάθεμα τα κακά σας. Το ματς είναι μια ζαριά μεταξύ δύο φυματικών.
** ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ: Η ανωτερότητα της Σεφιλντ Γουεν αποδεικνύεται από τους 11 βαθμούς διαφορά. Στην έδρα της η Σεφιλντ κέρδισε και τα 5 ματς που έδωσε με την επίθεση να σκοράρει το λιγότερο ένα ζευγαράκι γκολ. Ερωτηματικό προκύπτει από τις 3 νίκες 1 ισοπαλία της Τσεστερφιλντ από αρχές μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου. Περίεργο πράμα η μπάλα.
** ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ: Εκεί που έδειχνε ισορροπημένη η Στιβενειτζ τα κανε μπάχαλο με τις 3 σερί ήττες. Η Χαντερσφιλντ αήττητη σε 11 ματς με τέρματα (22-9). Over 2.5 και  --  1  -- .
** ΚΡΟΥ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ: Καλά το δίνουν, κερδίζει στα 4 πιο πρόσφατα η Σαουθεντ χωρίς να φάει γκολ. Δυνατή και η Κρου, δεν έχει μπέσα.
** ΜΟΡΚΑΜ - ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ: Βρίσκω περισσότερο ενδιαφέρον στη Γουιμπλετον και στις 3 σερί νίκες στα 3 τελευταία της. Εκτός έδρας έχασε μόνο μέσα στη Μακλσφιλντ σε 5 εξόδους. Τρώει ένα νετφορμάρισμα η Μορκαμ με 1 νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές. Σημείο εκκίνησης το Over, τρύπες από παντού. Με 6 Over στα 7 τελευταία μέσα έξω η Γουιμπλετον. Over 2.5 και --  2  -- .
** ΡΟΔΕΡΑΜ - ΜΠΕΡΤΟΝ: Δίνω τύχη στη μη ήττα της Μπερτον, μόλις 2 ήττες έχει η ομάδα σε 11 αγωνιστικές. Σε κοιλιά η Ροδεραμ, 2 ήττες 2 ισοπαλίες στα 4 πιο πρόσφατα. Μαζί με την Κροουλι η Ροδεραμ οι πιο Over ομάδες του πρωταθλήματος. Over 2.5
** ΣΡΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΜΠΑΡΝΕΤ: Ολοκληρωτική υπεροχή από την Σρουσμπερι με 6 νίκες στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Μόνο την Πλιμουθ κέρδισε η Μπαρνετ εδώ και 11 αγωνιστικές έχοντας την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. --  1  -- .
** ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ: Το γεγονός και μόνο ότι η Πορτ Βειλ διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας αρκεί για να πας στο Over και στο διπλό. Over 2.5 και --  2  -- .
** ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ: Μια υπεροχή την έχει η Τσελτεναμ που είναι ισορροπημένη. Μετά από 5 ήττες η Νταγκεναμ κέρδισε εντός την Κρου. --  1  -- .
** ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ: Προσοχή στο αήττητο εκτός έδρας της Φορεστ Γκριν. Καθόλου μπετόν η Φλιτγουντ. --  Χ2  --.
** ΝΙΟΥΠΟΡΤ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ: Εδώ αν υπάρχει εξήγηση πείτε μου και μένα. 11 ματς χωρίς νίκη η Νιουπρτ, με τελευταία νίκη στις 16 Αυγούστου. Με 6 νίκες στις 8 τελευταίες αγωνιστικές η Σαουθπορτ.
** ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΜΠΑΡΤΣΑ Β΄: Καλύτερη η γηπεδούχος, τα μωρά της Μπαρτα δεν ξεκίνησαν καλά, 4 ήττες 1 ισοπαλία 1 ήττα ο απολογισμός της. Η Αλκοκορκον έχασε μέσα στη Χερκουλες μετά από 3 νίκες 1 ισοπαλία Over 2.5 και --  1  -- .
** ΘΕΛΤΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Καλά ξεκίνησε η Λας Πάλμας, τρώει άκυρο όμως από τις 2 ήττες 1 ισοπαλία στα 3 πιο πρόσφατα. Η Θελτα έρχεται από μεγάλο διπλό μέσα στη Νουμάνθια. --  1  --.
** ΧΙΡΟΝΑ - ΟΥΕΣΚΑ: Βάζουν τρώνε με σχετική άνεση, ιδιαίτερα τρώνε. Over 2.5
** ΠΕΣΚΑΡΑ - ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ: Μαζί με την Παντοβα οι μόνες που έχουν 3 στα 3 νικηφόρα. 10 γκολ πέτυχε η Πεσκαρα στην έδρα της έχοντας μακράν την καλύτερη επίθεση της Serie - B με 19 γκολ σε 8 αγώνες με 6 Over σε αυτά. Αδυναμίες παρουσιάζει η Τσιταντελα εκτός με 2 ήττες 1 ισοπαλία έχοντας σκοράρει μόνο 1 γκολ. --  1  -- .
** ΕΛΤΣΕ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ: Ήδη τη χειρότερη επίθεση έχει η Νουμάνθια, μόνο τη Χιρονα κέρδισε σε 6 αγώνες. Η Ελτσε έδωσε τα 4 από τα 6 μέχρι στιγμής εκτός έδρας, εντυπωσιακά είχε ξεκινήσει με 3 νίκες, το μεγάλο φαβορί του αγώνα παρά τις ήττες στα τελευταία. --  1  -- .
**ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Άλλο αέρα έχει η Λα Κορουνια, πολύ σύντομα θα πιάσει κορυφή. Με 4 νίκες σε 6 ματς, απέναντι στη 1 νίκη της Αλκογιανο. --  2  -- .
** ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΜΠΑΙΑ: Τα ακόμα πιο πρόσφατα κολακεύουν την Μπαια που κατάφερε 3 νίκες στα 4 τελευταία του Brazileiro. H Μποταφογκο όμως υπερτερεί στην εντός εκτός έδρας παρουσία με την επίθεση της να πετυχαίνει 17 γκολ στα 6 τελευταία εντός. Over 2.5 και --  1  -- .
** ΝΙΟΥ ΙΓΚΛΑΝΤ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ: Με 7 Over στις 9 τελευταίες αγωνιστικές η Νιου Ιγκλαντ . G.G τα τελευταία 4 ματς της Σαν Χοσε. Over 2.5
** ΣΙΑΤΛ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: 5 σερί τα Over της γηπεδούχο, 9 στα 11 τελευταία του πρωταθλήματος. G/G τα 5 τελευταία εκτός έδρας ματς της Φιλαδελφεια. Over 2.5
                                        €125 bonus εγγραφής από το William Hill
** ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΠΟΜΠΕΣ....ΑΝΑΛΥΣΗ
** ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΛΕΙΤΟΝ: Σιγά τη φαβόρα, 2 νίκες η Σκανθορπ στις 12 πρώτες αγωνιστικές, 1 νίκη η Λειτον στα ίδια. Μια Λειτον που δε χάνει στις 3 τελευταίες εξόδους της σε Τσεστερφιλντ, Κολτσεστερ και Χαντερσφιλντ. Ψυχολογικές ντόπες για την Λειτον το 2-2 μέσα στη Χαντερσφιλντ και το 2-1 επί της Πρεστον εντός στα 2 τελευταία παιχνίδια.Over 2.5 και --  2  -- .
** ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΤΡΑΝΜΙΡ: Περίεργο το βλέπω, πολλά μπορούν να συμβούν. Κράτησε το μηδέν η Τρανμιρ σε 4 από τα 7 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Μου κάνει για να το κοντράρω...με καπάκι την τιμή. --  2  -- .
** ΟΛΝΤΕΡΣΟΝΤ - ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ: Μισό λεπτό, η ψαλίδα στις αποδόσεις του άσου και του διπλού είναι πολύ μεγάλη για δύο ομάδες που είναι αγκαλιά στο πίνακα βαθμολογίας με 14 πόντους σε 11 αγώνες. Τα τέρματα της Ολντερσοντ (10-11), τα τέρματα της Μακλσφιλντ (14-12). Το πιάσατε το νόημα αδέρφια; αν δεν το πιάσατε, λάθος σελίδα διαβάζεται. --  2  --.
** ΟΞΦΟΡΝΤ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ: Δεν επιτρέπουν και τόσο μεγάλη αισιοδοξία όσο οι τιμές...η μία και μοναδική νίκη της Οξφορντ στα 5 μέχρι τώρα εντός και η μόλις 1 ήττα της Ροβερς στα 5 μέχρι τώρα εκτός. --  2  -- .
** ΜΟΥΡΘΙΑ - ΧΕΡΕΘ: Βελτίωσε την εικόνα της η Μουρθια αφήνοντας στην άκρη τις 3 ήττες στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Χωρίς την απαιτούμενη ισορροπία η Χερεθ αλλά με 2 νίκες στα 3 μέχρι τώρα εκτός. Η τιμή της μεγαλύτερη από ότι έπρεπε. --  2  --.
** ΠΑΝΤΟΒΑ - ΜΠΡΕΣΙΑ: Μια χαρά είναι η Παντοβα, το μόνο ψεγάδι η πρώτη ήττα μετά από 7 ματς μέσα στην Αλμπινολεφε με 1-0. Η Μπρεσια κρατάει αήττητο στις 8 πρώτες αγωνιστικές με εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά. --  2  -- .
** ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΓΚΡΕΜΙΟ: Από 3 σερί νίκες έρχεται η Γκρεμιο, η αν προτιμάτε με 6 νίκες στις 8 τελευταίες αγωνιστικές. Μόνο 3 ματς κέρδισε η Κοριτιμπα εδώ και 10 αγωνιστικές. --  2  --.
                                    BETDAQ  Bonus εγγραφής 50 € + 2.5% προμήθεια
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa