Οι σημερινές προβλέψεις για σήμερα...απο τον Ματάκια

** ΠΙΤΕΡΜΠΡΟ - ΛΙΝΤΣ: Κατακρεούργησαν το Over, τσάμπα τιμή, ενόψει των περιστάσεων είναι...αισχρό.

** ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ: Νταμπλ σκορ έχει στον πίνακα βαθμολογίας η Μαδεργουελ, πιο συγκεκριμένα 22 με 11 η απόσταση παρά το γεγονός ότι διανύσαν 11 αγωνιστικές. Με 3 σερί νίκες η Μαδεργουελ, με 1 νίκη η Κιλμαρνοκ στα 7 τελευταία έχοντας άμυνα που τρώει το λιγότερο 2 γκολ ανά αγώνα. --  1  -- .


** ΠΑΝΤΟΒΑ - ΒΙΤΣΕΝΤΣΑ: Το απόλυτο στην έδρα της έχει η Παντοβα με 4 νίκες και τέρματα (6-1). Μετά από 9 αγωνιστικές κέρδισε η Βιτσεντσα. --  1  -- .

** ΚΑΙΖΕΡ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Ομάδες του βάθους, από 2 νίκες αμφότερες στις 9 μέχρι τώρα αγωνιστικές της Μπουντεσλιγκα. Ευνοείται η Καιζερ λόγο έδρας κα λόγο του ότι έρχεται από μεγάλο διπλό μέσα στη Σαλκε. --  1  -- .


** ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Σημάδια ανάκαμψης και ανύψωσης ηθικού οι 4 νίκες της Στουτγκάρδης στα 5 πιο πρόσφατα της Μπουντεσλιγκα. Χωρίς νίκη 4 ματς η Νυρεμβεργη που κέρδισε μόνο την Αουσμπουργκ στα 4 μέχρι τώρα εντός. --  2  -- .


** ΧΕΡΤΑ - ΜΑΙΝΤΖ: Καλύτερη εικόνα από την Χερτα με μόνες ήττες από Βερντερ και Μπαγιερν στα 8 τελευταία της Μπουντσεσλιγκα. Η Μαιντζ αγνοεί τη νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές με 5 ήττες 2 ισοπαλίες. Με 5 σερί Over η Χερτα, με 4 Over στα ίδια 5 τελευταία η Μαιντζ. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Λανθασμένο το σετ αποδόσεων, δείχνει διάθεση η καλή φετινή Γκλαντμπαχ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τη Μπαγιερν. Η Χοφενχαιμ απέτυχε να σκοράρει στα 3 τελευταία παιχνίδια του Γερμανικού πρωταθλήματος. Under 2.5 και --  2  -- .


** ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μέσα στο πρόγραμμα η ήττα της Αστον Βιλα από την Σιτι, που ήταν η μια και μοναδική στις πρώτες 8 αγωνιστικές της Πρεμιερ. Η Γουεστ Μπρομ με διορθώσεις τελευταία, όχι όμως και την απαιτούμενη εικόνα στο πέρας των 8 αγωνιστικών με δύσκολο γκολ. --  1  -- .


** ΜΠΟΛΤΟΝ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Όταν οι ομάδες είναι πιεσμένες για βαθμούς δε μπορούν να συγκεντρωθούν. Εντυπωσιακό το ρεκόρ της Μπολτον με 8 στα 8 Over. Ομάδα του Over και η Σαντερλαντ.Over 2.5


** ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Τρεις είναι μέχρι στιγμής αήττητες ομάδες στην Πρεμιερ, οι δύο Μαντσεστερ και η Νιουκαστλ. Από 5 ήττες έρχεται η Γουιγκαν με τέρματα (3-13). --  1  -- .


** ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Δεν είναι για να μπλέκεις, και οι δύο ομάδες έρχονται από καλά αποτελέσματα. Όλα παίζουν με την αξία κεντροδεξιά. --  Χ2  --.


** ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΜΠΕΡΝΛΙ: Ελαφρά γέρνει αριστερά με συνοδεία Under 2.5


** ΛΕΣΤΕΡ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ: Ανώτερη από κάθε άποψη η Λεστερ που κέρδισε και τα 4 τελευταία εντός. Χωρίς νίκη η Μιλγουολ στα 10 τελευταία με την επίθεση της να σκοράρει μόνο με αίτηση. --  1  --

** ΜΠΛΑΚΜΠΟΥΛ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Ένα προβάδισμα το χει η Μπλακμπουλ που υπερέχει σε όλους τους τομείς. Η Νοτιγχαμ με 6 ήττες εδώ και 8 αγωνιστικές δεν είναι ότι πιο αισιόδοξο. Over 2.5 και --  1  -- .


** ΧΑΛ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Το μόνο αρνητικό στο αήττητο των 7 τελευταίων παιχνιδιών της Χαλ ότι έχει δύσκολο γκολ. Στα 3 τελευταία εντός κέρδισε Ρετινγκ, Πορτσμουθ, Καρντιφ. Με ισάριθμες ήττες η Γουοτφορντ στις 3 τελευταίες αγωνιστικές χωρίς να σκοράρει με τέρματα (0-8). Under 2.5 και --  1  -- .


** ΛΕΙΤΟΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ: Ξύπνησε η Λειτον με 3 νίκες έχοντας 5 Over στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Καλύτερες ισορροπίες η Σεφιλντ Γιουν που έχασε μόνο 1 από τα 6 μέχρι τώρα εκτός έδρας παιχνίδια. Μεγάλα σκορ και για την φιλοξενούμενη τελευταία. Over 2.5
** ΜΚ ΝΤΟΝΣ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ: Ντεφορμέ η ΜΚ Ντονς, κέρδισε μόνο τη Νοτς Καουντι στις 7 τελευταίες αγωνιστικές. Βελτιωμένη παρουσιάζεται η Σκανθορπ από μέσα Σεπτέμβρη, παραμένει αήττητη στα 3 τελευταία εκτός. --  Χ2  -- .
** ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ: Ανώτερη η Σεφιλντ Γουεν που είναι η καλύτερη εντός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος. Η Κολτσεστερ στα δικά της δείχνει σκληρό καρύδι με 1 ήττα στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Over 2.5
** ΤΡΑΝΜΙΡ - ΓΟΥΟΛΣΟΛ: Αμφότερες διαθέτουν από τις χειρότερες επιθέσεις όντας οι ποιο Under ομάδες της κατηγορίας με 10 Under σε 13 παιχνίδια. Under 2.5


** ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΧΑΡΤΠΟΥΛOver 2.5


** ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΠΡΕΣΤΟΝ: Σήκωσε χειρόφρενο η Πρεστον με 3 σερί ήττες. Συνεχίζει την αήττητη πορεία της η Χαντερσφιλντ ερχόμενη από 3 νίκες. Από 4 σερί Over η Χαντερσφιλντ, με 6 Over στα 7 τελευταία μέσα έξω η Πρεστον. Over 2.5 και --  1  -- .


** ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ - ΚΡΟΟΥΛΙ: Δεν είναι τόσο εύκολη η Γουιμπλετον, σε κάθε περίπτωση οι 4 νίκες στα 5 τελευταία έχουν θέμα. Αξίζουν αναφοράς τα 6 σερί Over της γηπεδούχου. Στα χάι της και η Κροουλι με 5 συνεχόμενες νίκες. Over 2.5


** ΜΠΕΡΤΟΝ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ: Η αστάθεια των ομάδων συνηγορεί στο Over 2.5


** ΠΛΙΜΟΥΘ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ: Ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα οι ομάδες στα 4 τελευταία παιχνίδια. Δεν αξίζει τόσο φαβοριτισμό η Σουιντον που έχασε τα 4 από τα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Over 2.5 και - 1Χ  -- .

** ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ - ΜΟΡΚΑΜ: Πρόβλημα για την Πορτ Βειλ το αήττητο της Μορκαμ στις 6 τελευταίες εκτός έδρας επισκέψεις. Μπορεί να βρει λύση από την επιθετικά, καθώς η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Σκοράρουν οι δύο ομάδες στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. G/G και Over 2.5.


** ΡΟΔΕΡΑΜ - ΣΡΟΥΣΜΠΕΡΙ: Over 2.5


** ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΤΟΡΚΙ: Εντυπωσιάζει η Σαουθεντ τελευταία με 5 νίκες 1 ισοπαλία με σπουδαία αμυντική συμπεριφορά. Χωρίς νίκη η Τορκι στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. --  1  -- .


** ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ: Ένα ελαφρύ προβάδισμα θα δώσω στην έδρα με τον αήττητο Ατρόμητο να δείχνει ότι μπορεί να συνεχίσει την καλή του πορεία. Μια χαρά και ο ΠΑΣ με μόνο ψεγάδι ότι δέχτηκε 5 γκολ σε 2 εκτός έδρας ματς. --  1  -- .


** ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΞΑΜΑΞ: Μόνο η Γιανγκ Μποις κατάφερε να κερδίσει την Ξαμαξ στα 8 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Καραδοκεί γκέλα.

** ΓΑΝΔΗ - ΛΟΚΕΡΕΝ: Δε χάνει στις 4 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις η Λοκερεν. Over 2.5


** ΣΑΝΤΑΤΕΡ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Μόλις 1 γκολ πέτυχε η Σαντατερ στις 6 τελευταίες αγωνιστικές . Στο γκολ βαριά στα 5 πιο πρόσφατα και η Επανιολ. Under 2.5 και (0-1) γκολ.


** ΧΙΧΟΝ - ΓΡΑΝΑΔΑ: Οι χειρότερες επιθέσεις της Πριμερα, 3 γκολ πέτυχε η Χιχον και 2 γκολ η Γραναδα στις πρώτες 7 αγωνιστικές. Under 2.5 και (0-1) γκολ.


** ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ: Απλά η καλύτερη ομάδα της Σεκουντα μέχρι στιγμής η Χερκουλες. Χωρίς νίκη η Ταραγονα σε 8 αναμετρήσεις. --  2  -- .


** ΧΙΡΟΝΑ - ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ: Απέτυχε να σκοράρει σε 6 από τα 8 πρώτα παιχνίδια της Σεκουντα η Καρταγενα. Μόνο με τη Νουμάνθια δε σκόραρε η Χιρονα. --  1  -- .
** ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΚΑΤΑΝΙΑ: Η Κατάνια σε 2 εξόδους έφαγε αντίστοιχες τριάρες, Νοβαρα 3-3 και Τζενοα 3-0. Για εκεί είναι και σήμερα. Κράτησε το μηδέν στην άμυνα η Φιορε σε 4 από τα 6 πρώτα παιχνίδια. --  1  -- .


** ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ - ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ: Σκόραραν σε όλα τα παιχνίδια οι ομάδες. Η Καρντεμιρ μετρά 6 στα 6 G/G. Over 2.5


** ΜΠΟΥΡΣΑ - ΤΡΑΜΠΖΟΝ: Με 6 στα 6 Over η Μπουρσα, το λιγότερο 2 γκολ πετυχαίνει η Τραμπζον στις 3 τελευταία νικηφόρα της. Over 2.5


** ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΝΟΡΙΤΣ: Δεν είναι αμελητέα ποσ
ότητα η Νοριτς, κέρδισε 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια (όλα Over). Με 3 Over στα 4 πιο πρόσφατα και η Λιβερπουλ. Over 2.5
** ΑΜΟΥΡΓΟ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Με 7 Over αμφότερες στις 9 αγωνιστικές. Το Αμβούργο κέρδισε εκτός σε Στουτγκάρδη και Φραιμπουργκ...ψάχνει νίκη στην έδρα της. Η Bολφσμπουργκ έχει τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα. Over 2.5 και --  1  -- .
** ΠΑΟ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αξία στο Over 2.5


** ΚΑΕΝ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Με 5 σερί Over η Μονπελιε που έχει την καλύτερη επίθεση στο Σαμπιονα. Χωρίς ήττα εδώ και 5 παιχνίδια πρωταθλήματος η Καεν. Over 2.5
** ΝΑΝΣΙ - ΝΙΣUnder 2.5 και (0-1) γκολ.

** ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Η κακή εκτός έδρας εικόνα της Βαλενσιεν με 4 ήττες 1 ισοπαλία δίνει προβάδισμα στη Σεντ Ετιεν που έρχεται από εκτός έδρας νίκη μέσα στην Εβιαν. --  1  -- .


** ΣΟΣΟ - ΕΒΙΑΝ: Ακόμα πιο Over ομάδα η Σοσο με 9 επαληθεύσεις σε 10 ματς του Σαμπιονα. Το παλεύει με ισοπαλίες η Εβιαν. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΝΤΕ ΧΑΑΓΚ - ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ: Διόρθωσε κάπως τα πράματα η Ντε Χααγκ με τις 2 νίκες στα 3 τελευταία ματς. Από 5 ήττες με μόλις 1 γκολ στο ενεργητικό της η Ναιμεγκεν. --  1  -- .


** ΓΚΕΝΚ - ΜΟΝΣ: Υστερεί εκτός έδρας η Μονς, αξίζει αναφοράς το σερί της με 8 στα 8 Over. Προβάδισμα στη Γκενκ. Over 2.5 και --  1  -- .


** ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ - ΜΑΛΙΝ: Οι 5 συνεχόμενες ήττες της Μαλιν με τέρματα (3-12) δεν της δίνουν δικαιώματα. Με ισορροπίες η Γκερμιναλ και αήττητο μέσα στην έδρα της. Over 2.5 και --  1  -- .


** ΛΙΡΣ - ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ: Αν λάβουμε ποιος έχει το λιγότερο χάλι πρώτο σημείο ο --  1 -- .


** ΜΑΛΑΓΑ - ΡΕΑΛ: Δε φαίνονται τόσο εύκολα τα πράματα για τη Ρεαλ. Η Μαλαγα ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος .

** ΓΙΟΥΒΕ - ΤΖΕΝΟΑ: Οι 2 ήττες 1 ισοπαλία της Τζενοα στα 3 πιο πρόσφατα έριξαν την ψυχολογία της ομάδας. Η Γιουβε κρατά αήττητο ούσα στην πρώτη θέση του Καμπιονάτο έχοντας στο μυαλό της ανάλογη συνέχεια. --  1  -- .


** ΑΒΑΙ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ: Από 6 Over έρχεται η Αβαι που είναι μακράν η πιο Over ομάδα του πρωταθλήματος με 23 Over σε 31 ματς. Η Μποταφογκο συμπληρώνει το παζλ. Over 2.5


** ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΑΘΛ ΜΙΝΕΙΡΟ: Στα φουλ της η Φλουμινενσε, με 8 νίκες στις 11 τελευταίες αγωνιστικές έχοντας εύκολο γκολ. Κερδίζει επίσης στα 5 τελευταία εντός σκοράροντας 13 φορές. Λίγη η Αθλ Μινειρο, στα 5 τελευταία εκτός με 4 ήττες 1 ισοπαλία και μόλις 2 γκολ στην επίθεση. --  1  -- .

                                        €125 bonus εγγραφής από το William Hill
ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΠΟΜΠΕΣ....ΑΝΑΛΥΣΗ

** ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ - ΚΟΛΩΝΙΑ: Το άσχημο ξεκίνημα της Ντορνμουντ έμεινε στην άκρη από τις 3 σερί νίκες. Την Κολωνια δεν την βλέπουν καν οι κοστολόγοι, πλουσιοπάροχες οι τιμές στο διπλό, μέχρι και 11.00 παίζει η αγορά της στο παζάρι. Ας ετοιμαστούν να τη λουστούν, ομάδα με 4 νίκες στις 6 τελευταίες αγωνιστικές εκ των οποίων οι 2 μέσα σε Λεβερκουζεν και Αμβουργο με ισάριθμες τεσσάρες, (1-4) και (3-4).Over 2.5 και --  2  -- .


** ΜΙΛΝΤΕΣΜΠΡΟ - ΝΤΕΡΜΠΙ: Ότι να ναι οι αποδόσεις, αγκαλιά οι ομάδες στον πίνακα βαθμολογίας με 21 βαθμούς. Πολύ μεγαλύτερη έπρεπε να ήταν η τιμή της Μπορο, και πολύ μικρότερη η τιμή της Ντερμπι. --  2  -- .


** ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΠΑΡΝΣΛΙ: Σήκωνε καλύτερη αξιολόγηση το παιχνίδι από τους Μπουκ. Κατά την άποψη μου έγκειται πρόβλημα από την μόλις 1 ήττα της Μπαρνσλι στις 9 τελευταίες αγωνιστικές αλλά και στα 6 μέχρι στιγμής εκτός. Χωρίς νίκη στα 3 πιο πρόσφατα η Καρντιφ με την άμυνα της να τρώει 8 γκολ. --  2  -- .


** ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Δυνατή η Νοτς, αλλά και η Μπρεντφορντ με 4 νίκες 1 ισοπαλία στις 5 τελευταίες εξόδους της. Οι τιμές έπρεπε να ήταν μοιρασμένες στη μέση. --  2  --.


** ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΚΑΡΛΑΙΛ: Το αήττητο της Τσαρλτον έσπασε μέσα στη Στιβενειτζ. Μια Τσαρλτον που κέρδισε μόνο Εξετερ και Τσεστερφιλντ στα 5 τελευταία εντός. Η Κολτσεστερ σκοράρει στις 10 τελευταίες αγωνιστικές με αήττητο στα 4 πιο πρόσφατα. Στα θετικά της Κολτσεστερ η 1 ήττα σε 6 εξόδους. Over 2.5 και --  2  --.


** ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ - ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ: Δεν έχει να μας πει πολλά η Παλμειρας, κέρδισε μόνο τη Σεαρα στις 11 τελευταίες αγωνιστικές. Η Φιγκειρενσε τρέχει αήττητο 9 αγωνιστικών με τελευταία εκτός έδρας ήττα στις 17 Αυγούστου. --  2  -- .
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa