Μαλεζάς και Σκόνδρας στην Εθνική


Τον Στέλιο Μαλεζά και τον Γιάννη Σκόνδρα κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ελλάδας ενόψει του αγώνα (11/10) με τη Γεωργία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πήρε τους δύο ποδοσφαιριστές για να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν από τις τιμωρίες του Αβραάμ Παπαδόπουλου, του Ζαραδούκα, του Σαμαρά και του τραυματία, Τοροσίδη.


Ο Σκόνδρας κλήθηκε πρώτη φορά στην αποστολή της Ανδρών, έχοντας παίξει σε 10 ματς της Εθνικής Ελπίδων. Από την πλευρά του, η τελευταία φορά που κλήθηκε ο Μαλεζάς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τα ματς με Λετονία και Ισραήλ που έγιναν τον Οκτώβριο του 2010, όμως δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με το εθνόσημο στο στήθος.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Ο κ. Φερνάντο Σάντος κάλεσε στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Γεωργία (11/10) τους ποδοσφαιριστές Στέλιο Μαλεζά και Γιάννη Σκόνδρα. Στη θέση του τελευταίου στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκε για τον αγώνα στη Λευκορωσία (11/10) από τον κ. Γεωργιάδη ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος».

Το κλίμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι πολύ καλό μετά τη πολύ σημαντική νίκη επί της Κροατίας. Ο Σάντος συνεχάρη τους παίκτες για τη σπουδαία νίκη, όμως τους ζήτησε να ρίξουν τους τόνους και να συγκεντρωθούν στην αναμέτρηση που έρχεται στην έδρα της Γεωργίας την Τρίτη (11/10).

Όπως είπε και ο Πορτογάλος: «Ακόμα δεν έχει κριθεί η απευθείας πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Υπάρχει ακόμη ένας τελικός». Από την πλευρά τους, οι διεθνείς γνωρίζουν πως είναι το φαβορί για την πρόκριση στο Euro 2012 και για αυτό για αυτό τον λόγο δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες.

Οι διεθνείς είναι ελεύθεροι από το πρωί για να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και θα συγκεντρωθούν το απόγευμα στο ξενοδοχείο της ομάδας για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Γεωργία.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa