Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ως Παράταξη υποστηρίζει την επιστροφή στη δραχμή ως την μόνη λύση για να μην υπάρξει στάση πληρωμών στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα


H Ελλάδα αφανίζεται! Είναι το σήμα κινδύνου της παρατάξεως "Κοινωνία". Η Πατρίδα μας αφανίζεται! Όταν η πατρίδα μας είναι... στην εντατική απαιτούνται άμεσες και δραστικές ενέργειες. Σε άμεσο κίνδυνο η εθνική μας κυριαρχία! Η πατρίδα μας για να ανακάμψει οικονομικά και να σωθεί οριστικά, χρειάζεται άμεσα:

1. Απόλυτη κατοχύρωση και εξασφάλιση της εθνικής μας κυριαρχίας. Καμμιά οικονομική επιχορήγηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν πρέπει να συνδυασθεί με απώλεια -έστω και σπιθαμής- της εθνικής μας κυριαρχίας.

2. Καμμία εκχώρηση εθνικών και κρατικών προσόδων δεν μπορεί να δίδεται ως αντάλλαγμα των ευρωπαϊκών επιχορηγήσεων.

3. Ζητούμε άμεση πληροφόρηση του ελληνικού λαού για το πώς δημιουργήθηκε το χρέος της πατρίδος μας και γιατί παίχτηκαν στον τζόγο τα χρήματα των Ασφαλιστικών Ταμείων μέσω του αεριτζίδικου παιχνιδιού των ομολόγων.

4. Άμεση αποσύνδεση της Ελλάδος από το τραπεζικό της σύστημα και τις οικονομικές ευθύνες των Τραπεζών έναντι της Ευρώπης.

5. Σύσταση μιάς πράγματι Εθνικής Τράπεζας και κατάργηση της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία δεν υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα αλλά αποτελεί παράρτημα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

6. Πρέπει να καταλάβει ο Ελληνικός λαός ότι το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι κατασκευασμένο και το μοναδικό υπαρκτό πρόβλημα το έχουν οι Ελληνικές και Ευρωπαϊκές τράπεζες.

7. Το πρόβλημα της Ελλάδος άρχισε να δημιουργείται με την διασπάθιση των χρημάτων των Ασφαλιστικών Ταμείων από τον Ανδρέα Παπανδρέου για να συνταξιοδοτήσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, επαναπατρίζοντας φυγάδες και φυγόδικους από τα πέρατα της γης.

8. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να εκλιπαρεί για κοπή ευρώ, υποκύπτουσα στους συνεχείς Ευρωπαϊκούς εκβιασμούς γιατί ο λαός της δεν αντέχει κανένα επιπλέον μέτρο όπως απαιτεί εκβιαστικά η Ε.Ε.

9. Πρέπει να διασαλπισθεί σε όλους τους τόνους προς την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι έπαιξαν με την Ελλάδα στο τζόγο των Τραπεζών τους και έχασαν! Ο λαός δεν τζογάρισε τα χρήματά του για να χάσει.

10. Είναι αδιανόητη η στάση πληρωμών γιατί ο λαός περιμένει να κάνει τις συναλλαγές του. Ήρθε η ώρα να απαιτήσει η Ελλάδα από την Ε.Ε και όχι να παρακαλεί. Οι πολιτικοί που δεν έχουν το μέτωπό τους καθαρό για να απαιτήσουν, είναι οι ένοχοι. Το συμφέρον τους και το συμφέρον μας είναι να εγκαταλείψουν την εξουσία αλλά όχι την Πατρίδα μας γιατί θα δικασθούν για την κατάχρηση εξουσίας που έκαναν τα τελευταία 30 χρόνια αλλά και για να δημευθούν οι περιουσίες όσων καταδικασθούν .

11. Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ως Παράταξη υποστηρίζει την επιστροφή στη δραχμή ως την μόνη λύση για να μην υπάρξει στάση πληρωμών στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Ασφαλώς κανείς Έλληνας δεν συμφωνεί να υποκύψουμε στον εκβιασμό των Ευρωπαίων θυσιάζοντας την εθνική μας κυριαρχία για να μας δώσουν ευρώ!

12. Επειδή ασκείται τρομοκρατία στο λαό ότι η επιστροφή στη δραχμή σημαίνει καταστροφή και ότι τα χρήματα του Ελληνικού λαού θα μειωθούν 50% , η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» απαντά ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν η κυβέρνηση στέκεται στο πλευρό των Τραπεζών όπως γίνεται μέχρι σήμερα. Όταν στο παρελθόν κυβερνήσεις χάρισαν τα αγροτικά χρέη – κάτι που γινόταν από την αρχαιότητα π.χ. η Σεισάχθεια – η εθνική οικονομία δεν υπέστη καμμία ζημία. Η ζημιά που συνεχώς διασαλπίζεται είναι μόνο στους Τραπεζικούς Οργανισμούς, οι οποίοι με χαρτί και μολύβι, εικονικά, παρουσιάζουν την οικονομική κατάσταση, όπως εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους. Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» θα επαναφέρει τη δραχμή στην ισοτιμία που είχε κατά την έναρξη ισχύος του ευρώ. Δηλαδή, 1 ευρώ=340,75 δραχμές. Οι μισθοί θα μετατραπούν αντιστοίχως, καθώς, επίσης, και όλα τα χρέη των Ελλήνων πολιτών προς το δημόσιο και τις τράπεζες θα πληρώνονται με αντίστοιχες δραχμές. Βεβαίως στην ευχέρεια της Ευρωπαϊκής Ενώσεως είναι το πώς θα αντιστοιχίσει την δραχμή αλλά αυτό ενδιαφέρει πολύ λίγους και όχι τον Ελληνικό λαό στο σύνολό του και, κυρίως αφήνει άθικτη την Εθνική μας κυριαρχία και αξιοπρέπεια. Το χρέος της Ελλάδος προς την Ε.Ε., ομοίως, θα εξοφληθεί σε αντίστοιχες δραχμές με ισοτιμία 1 προς 340,75

13. Η Παράταξή μας ερωτά: Ζήτησε κανένα κόμμα της Βουλής από τον κ. Πρωθυπουργό να επιστρέψει την προμήθεια δισεκατομμυρίων που έλαβε από το ΔΝΤ για να βάλει τη χώρα μας σ’ αυτή την δεινή περιπέτεια, γιατί τα ξένα δημοσιογραφικά πρακτορεία και τα διεθνή μπλογκς βοούν για την εξαιρετικά μεγάλη προμήθεια που δίνει το ΔΝΤ στις χώρες που πέφτουν στα νύχια του;

14. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ. ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ: «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»!

Γραφείο Τύπου
Πολιτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa