Πήγε στην παρέλαση με ένα οπλοστάσιο!

Οπλισμένος σαν… αστακός πήγε να παρακολουθήσει την παρέλαση για την επέτειο του «ΟΧΙ» ένας 53χρόνος στην Ορεστιάδα! Οι αστυνομικοί της Τροχαίας που ρύθμιζαν την κυκλοφορία, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν τον είδαν να καταφθάνει στο σημείο εκκίνησης της παρέλασης κρατώντας μια κυνηγετική καραμπίνα! Αμέσως τον σταμάτησαν για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι κατείχε νόμιμα την καραμπίνα. 

Όμως, η σωματική έρευνα στην οποία υποβλήθηκε, αποκάλυψε ότι είχε μαζί του και ένα… πιστόλι κρότου με τέσσερα φυσίγγια στην γεμιστήρα! 

Ο 53χρονος δεν εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να περιφέρεται οπλισμένος και μάλιστα μπροστά σε δεκάδες μικρά παιδιά και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και τον άφησε ελεύθερο με προφορική εντολή.

Πολύ κοντά, στην Ξάνθη, άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Βούλγαροι ηλικίας 31 και 43 χρόνων και βρήκαν μέσα ένα πιστόλι κρότου με δύο φυσίγγια στην γεμιστήρα και ένα μαχαίρι μήκους 22 εκατοστών. 

Οι δύο αλλοδαποί, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa