Οι στοιχηματικές αναλύσεις απο τον Ματάκια...


Aνάλυση του 24betgr.com
Χειμωνιάτικο Σάββατο, με σημαντική αγωνιστική δράση εκτός Ελλάδας αλλά και με το πρώτο ελληνικό ντέρμπι το βράδυ στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. 
Η μέρα είναι για τζόγο, αλλά με προσοχή και αυτοσυγκράτηση, γιατί οι ομάδες προέρχονται από διακοπή...

Πολλά τα δυνατά παιχνίδια της ημέρας, αλλά αδιαμφισβήτητα το ντέρμπι ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γιουν. ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.
Και σήμερα-όπως συμβαίνει σε μέρες που κρίνουμε πως υπάρχει ενδιαφέρον- ο ματάκιας θα αναλύσει κάποιους αγώνες που επιλέγει:
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Διαφωνώ κάθετα πως το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι είναι οι φιλοξενούμενοι. Σέβομαι την ομάδα των εξαιρετικά ταλαντούχων νέων παιδιών που δημιούργησε ο Φέργκιουσον, αλλά νομίζω πως πολύ δύσκολα θα φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το «καμίνι» του Λίβερπουλ. Η ομάδα του Νταγκλίς είναι και σοβαρή και αξιόπιστη και νομίζω πως (τουλάχιστον) δεν θα χάσει.
Το ποντάρισμα στον άσσο με 0:0 (level) στο Ασιατικό είναι μια επιλογή με αξία...
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΣΟΥΝΣΙ : Από τις πρώτες αγωνιστικές είχαμε επισημάνει την εξαιρετική φέτος Νόργουιτς που έχει αδικηθεί από μια σειρά αποτελεσμάτων κυρίως λόγω συγκυριών. Ανεβασμένη και η Σουόνσι αλλά οι γηπεδούχοι και ατομικά και ως σύνολο είναι ανώτεροι.
«Σκληρός» άσσος σε δελτίο με ζητούμενα...
ΤΟΥΛΟΥΖ – ΜΑΡΣΕΙΓ: Για πολλούς η τελευταία ευκαιρία των Μονεγάσκων να ξεκινήσουν-μετά και τη διακοπή τη «μεγάλη επιστροφή», μετά το άθλιο ξεκίνημα.
Σεβόμαστε την Τουλούζ, αλλά η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη και εάν ο Ντεσάμπ ρισκάρει, η Μαρσέιγ (τουλάχιστον) δεν θα χάσει.
Διπλό με 0 : 0 (level) στο Ασιατικό.
ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Όπως ήδη γνωρίζει η πλειοψηφία από εσάς μόνο «φιλο-ολυμπιακός» δεν θα μπορούσα να χαρακτηριστώ. Αλλά νομίζω πως το παιχνίδι του ΟΑΚΑ από όποια πλευρά και εάν το κοιτάξεις δεν έχει άλλο σημείο από διπλό.
Μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων, καταρχήν στο κομμάτι της ψυχολογίας, ενώ και αντικειμενικά πιο ισχυρός ο Ολυμπιακός, ο οποίος διαθέτει και πολλές επιλογές και ποιότητα παικτών.
Δυστυχώς για τους φίλους της ΑΕΚ κανένα... τάμα του Κωστένογλου δεν μπορεί να σώσει την παρτίδα.
ΝΑΠΟΛΙ – ΠΑΡΜΑ: Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, και υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσουν από την υποδεέστερη Πάρμα.
Αν και υπάρχει ένα ζητούμενο αναφορικά με τους πόσους παίκτες θα προφυλάξει ο προπονητής των γηπεδούχων ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγιερν, ακόμη και με την μισή ομάδα η Νάπολι μπορεί να κερδίσει τους φιλοξενούμενους.
Άσσος με -1 γκολ
 για τους γηπεδούχους στο Ασιατικό...
Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ήδη ποντάρονται αρκετά (μεταξύ άλλων) η Μίλαν, Σάλκε, Λιλ, Μιλγουόλ, Χερακλες, Λόκερεν, Ζενίτ και Μπάνφιλντ.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa