Aλάνθαστα και μη διαπραγματεύσιμα.




** ΜΠΟΧΟΥΜ - ΦΡΑΝΓΚΦΟΥΡΤΗ: Σκέτη πονηριά αυτές οι 2 νίκες της Μποχουμ μετά από αρνητικό σερί στις 2 τελευταίες αγωνιστικές με την επίθεση της να σκοράρει 7 φορές. Η Φρανγκφουρτη στη δεύτερη θέση ένα πόντο πίσω από την Γκροιτερ διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση με 26 γκολ σε 10 αγώνες όντας αήττητη με 6 νίκες 4 ισοπαλίες. Το ανέβασμα της Μποχουμ μπορεί να χαλάσει τα σχέδια της φιλοξενούμενης.  Από 7 Over στις 10 πρώτες στροφές οι δύο αντίπαλοι. Over 2.5
** ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ - ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΚ: Ανεβάζει η Παντενμπορν, κατεβάζει η Μπραουνσβαικ. Πιο συγκεκριμένα η Παντερμπορν έρχεται από 3 νίκες με αήττητο 6 αγωνιστικών όπου δέχτηκε μόλις 2 γκολ. Η Μπραουνσβαικ με 4 ισοπαλίες 2 νίκες στα ίδια 6 ματς με άμυνα και επίθεση να παίζουν στο 1 γκολ στα περισσότερα από αυτά. Οριακά στον --  1  -- .
** ΧΑΝΣΑ - ΜΟΝΑΧΟ 1860: Ότι πιο Over κυκλοφορεί η Μοναχο 1860 με 9 Over σε 10 αγώνες πρωταθλήματος. Αλλιώς το παίρνει από την άλλη η Χανσα με 7 Under στα ίδια 10 ματς. Χωρίς νίκη η Χανσα, χωρίς ισοπαλία η Μοναχο 1860.
** ΛΑΒΑΛ - ΑΝΖΕ: Δεν έχουν πολλά να χωρίσουν στον πίνακα βαθμολογίας, απλά πιο σταθερή παρουσιάζεται η Λαβαλ με 1 ήττα στα 9 τελευταία του πρωταθλήματος. Στα 2 τελευταία εντός επιβλήθηκε της Μονακο και της Ρεμς. - 1  -- .
** ΛΕ ΜΑΝ - ΚΛΕΡΜΟΝ: Εντυπωσιακό ότι η Λε Μαν δέχτηκε και στα 10 παιχνίδια από 1 γκολ. Τα ίδια και η Κλερμον, εκτός από 3 ματς όπου κράτησε ανέπαφη την εστία της. Με 8 Under η Λε Μαν, με 7 Under η Κλερμον. Under 2.5
** ΜΕΤΣ - ΧΑΒΡΗ: Ενώ ξεκίνησαν καλά, έντονα τα σημάδια κάμψης τελευταία. Από 3 ήττες έρχεται η Μετς, από 2 ήττες 2 ισοπαλίες η Χαβρη η οποία χάνει στα 3 τελευταία ταξίδια της χωρίς να σκοράρει. Ελαφρά αριστερά. --  1  -- .
** ΣΕΝΤΑΝ - ΜΠΟΥΛΟΝ: Στα μέτρα της Σενταν δείχνει να είναι η Μπουλον έπιασε πάτο με 1 νίκη 6 ισοπαλίες 3 ήττες οι οποίες ήρθαν στα 4 πιο πρόσφατα του πρωταθλήματος. Ξεκίνησε με 2 νίκες το πρωτάθλημα η Σενταν, στο καπάκι ρεπό με 2 ήττες και συνέχεια με αήττητο στα 6 τελευταία. Ρεμς και Χαβρη έχασε στα 2 τελευταία εντός με τη Σενταν να κρατά ανέπαφη την εστία της. --  1  -- .
** ΤΟΥΡ - ΡΕΜΣ: Βάζουν τρώνε εύκολα γκολ αμφότερες. Over 2.5
** ΑΡΛΕ - ΑΜΙΑΝ: Από 8 και 9 Under αντίστοιχα οι δύο ομάδες στις 10 πρώτες αγωνιστικές. Θα δώσω προβάδισμα στην Αρλε με την εντός εκτός έδρας φόρμα ικανή να ορίσει εξελίξεις. Από εκεί και πέρα η Αμιαν είναι η ομάδα με τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Τέλος, το δικό του ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η Αρλε κράτησε το μηδέν στη άμυνα σε 4 από τα 5 μέχρι τώρα εντός έδρας ματς. Under 2.5 και --  1  --.
** ΝΑΝΤ - ΙΣΤΡ: Οι 3 νίκες της Ιστρ μετά από το πολύ κακό ξεκίνημα στόπαραν στην εντός έδρας ήττα με 1-2 από τη Λε Μαν. Με βελτιωμένη εικόνα η Ναντ όπως δηλώνει το αήττητο στις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Το καλοπληρωμένο Over καλές πιθανότητες επαλήθευσης με την φιλοξενούμε να το χει στα 4 πιο πρόσφατα. Over 2.5
** ΒΕΡΝΤΕΡ - ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ: Αλλιώς το βλέπω, φαβορί η Βερντερ που κέρδισε και τα 4 εντός έδρας παιχνίδια της με την επίθεση της να σκοράρει το λιγότερο 2 τέρματα ανά αγώνα...και όχι η Ντορνμουντ που κέρδισε μόνο τη Μαιντς σε 4 εξόδους. Με 4 Over η Ντορντμουντ στις 4 τελευταίες αγωνιστικές. Over 2.5 και - 1  --.
** ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΛΙΝΤΣ: Με βελτιωτικές τάσεις οι ομάδες στα τελευταία παιχνίδια με την Λιντς καλύτερη, μια Λιντς που δεν πείθει όμως εκτός έδρας με 2 ισοπαλίες 2 ήττες (όλα Over). Χαμηλά σκορ από την άλλη η Ντονκαστερ, δύσκολα να μείνει σε αυτά λόγο Λιντς. Over 2.5 και --  2  --.
** ΜΠΕΡΤΟΝ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ: Καλύτερες συχνότητες από τη Μπερτον...με τις 2 σερί νίκες της Τσελτεναμ να φέρνουν κοντά τις τιμές. Ένα προβάδισμα προκύπτει για την Μπερτον και από την εντός εκτός παρουσία των ομάδων. Μεγάλα σκορ ιδιαίτερα από την Τσελτεναμ στα τελευταία ματς. Over 2.5 και --  1  -- .
** ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΡΟΔΕΡΑΜ: Ομάδες που αρέσκονται στο Over με 8 επαληθεύσεις σε 12 αναμετρήσεις. Από 2 ήττες έρχεται η Μπριστολ Ροβερς, από 3 η Ροδεραμ. Over 2.5
** ΒΑΡΕΖΕ - ΠΑΝΤΟΒΑ: Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά στις επιθέσεις των δύο ομάδων, 6 γκολ πέτυχε η Βαρεζε, 18 γκολ η Πανταβα σε 9 αγώνες της Serie - B. Αυτές οι 2 σερί εκτός έδρας νίκες της Βαρεζε στα 2 τελευταία του πρωταθλήματος σε Βιτσεντσα και Εμπολι βάζουν φρέσκο αέρα στην ομάδα. Από τις κορυφαίες παρουσίες η Παντοβα.
** ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΧΙΡΟΝΑ: Ποντάρουμε στην Βιγιαρεάλ Β΄ που στα 3 μέχρι στιγμής εντός έδρας παιχνίδια πετυχαίνει το λιγότερο 3 γκολ ανά αγώνα. Μαθηματικά, αλάνθαστα και μη διαπραγματεύσιμα. Over 2.5και - 1  --.
** ΝΙΟΥΕΛΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ Σ: Αήττητη εκτός έδρας η Αρσεναλ Σ. Μόλις 2 γκολ πέτυχε η Νιουελς στην έδρα της σε 5 αναμετρήσεις. Under 2.5 και --  Χ2  --.
                                      €125 bonus εγγραφής από το William Hill
ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΠΟΜΠΕΣ.....ΑΝΑΛΥΣΗ
** ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ: Βλέποντας τις επιθέσεις των ομάδων αυτόματα η Πορτ Βειλ κλέβει τις εντυπώσεις καθώς πέτυχε 25 γκολ έναντι της Νορθμάπτον που πέτυχε 14 γκολ. Πρόβλημα για την Πορτ Βειλ προκύπτει από το γεγονός ότι σκοράρει η Νορθαμπτον σε όλα τα εκτός έδρας ματς, επίσης η σχετικά καλή πρόσφατη φόρμα της με 2 ήττες στις 7 τελευταίες αγωνιστικές και η επίσης καλή εκτός έδρας παρουσία με 3 νίκες 1 ισοπαλία στα 6 τελευταία εκτός. Over 2.5 και --  2  -- .
** ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ - ΜΠΡΕΙ: Στη σέντρα δύο ομάδες που έχουν από 1 νίκη 2 ισοπαλίες 5 ήττες στα 8 τελευταία του πρωταθλήματος παρόλα αυτά οι τιμές λένε τα δικά τους με τη Μπρει ΤΟ φαβορί του αγώνα...πάντα κατά των κοστολόγων το ανάγνωσμα. Μια Μπρει που κέρδισε τελευταία φορά μακριά από την έδρα της στις 8 Ιουλίου. -- 1  -- .
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa