Στην ΚΕΔ πριν το ντέρμπι!


Το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία τις τελευταίες μέρες, θα φέρει την επίσκεψη του Σταύρου Αδαμίδη στην ΚΕΔ την Πέμπτη ενόψει ΑΕΚ-Ολυμπιακού!



Στην Ένωση έχουν τα προβλήματα τους τα οποία προσπαθούν να λύσουν αλλά ταυτόχρονα έχουν στο μυαλό τους και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σε δέκα μέρες. Ένα ντέρμπι για το οποίο θεωρούν ότι στον Πειραιά προσπαθούν ήδη να δημιουργήσουν κλίμα, καθώς μετά τον αγώνα των ερυθρόλευκων με τον ΠΑΟΚ ο Μαρινάκης φρόντισε να εκφράσει παράπονα για τη διαιτησία!

Η συγκεκριμένη κίνηση του προέδρου των Πειραιωτών θα φέρει την απάντηση του Αδαμίδη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr θα πάει την Πέμπτη στην ΚΕΔ και θα απαιτήσει από όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τον διαιτητή του ντέρμπι, καθώς το κλίμα στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΚ είναι τεταμένο και δε θέλει και πολύ για να γίνει η στραβή...

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αδαμίδης θα απαιτήσει να οριστεί στο ματς με τον Ολυμπιακό διαιτητής που να είναι κοινής αποδοχής! Να συμφωνούν, δηλαδή, αμφότερες οι ομάδες για να μην πάει καμία εκ των δύο στο ματς έχοντας... προδιάθεση για παράπονα!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa