Κατέλαβαν τη ΔΟΥ Πλωμαρίου για να μην καταργηθεί!

Τη ΔΟΥ Μυτιλήνης κατέλαβαν από σήμερα το πρωί δεκάδες κάτοικοι του Πλωμαρίου, συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο τις κινητοποιήσεις τους εναντίον της κατάργησης μιας σειράς υπηρεσιών, αλλά και στον «Καλλικράτη»που ενοποίησε τους 13 Καποδιστριακούς δήμους της Λέσβου. 





Ας σημειωθεί, πως έχει ζητηθεί να υπάρξει συνάντηση αντιπροσωπίας των πολιτών της επαρχίας Πλωμαρίου με στέλεχος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών, για να συζητηθεί η κατάργηση της ΔΟΥ Πλωμαρίου που τελεί υπό κατάληψη από τους κατοίκους εδώ και τρεις εβδομάδες. 

Ανάλογη συνάντηση έχει ζητηθεί και με εκπρόσωπο του υπουργείου Δικαιοσύνης για να συζητηθεί η κατάργηση του Ειρηνοδικείου και της μεταβατικής έδρας του Πρωτοδικείου στην περιοχή. 

Όμως, ακόμη και παρά τις κινητοποιήσεις δεν έχει προσδιοριστεί το πότε θα υλοποιηθεί το ραντεβού. Ανάλογα δεν έχουν προσδιοριστεί συναντήσεις με το διοικητή του ΙΚΑ ή με εκπρόσωπο του διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, που επίσης τα γραφεία τους στο Πλωμάρι καταργούνται ή υποβαθμίζονται. πηγή newsbeast
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa