Παπακωνσταντίνου Παπαθανασίου ........ΣΟΚ και δέος

Χθες βράδυ είδαμε
- Να παίζουν σαν παιδάκια - Εσύ λες ανακρίβειες, όχι εσύ λες ανακρίβειες.
- Να αναφέρουν τιμές και ποσοστά του ΑΕΠ κατά την υποκειμενική κρίση του καθενός.
- Εν μέσω ελληνικού εργατοοικονομικού πανικού είδαμε μια κυνική σταθερότητα της πορείας που μας έφτασε εδώ, χωρίς καμιά διάθεση να υπάρξει και μια δεύτερη σκέψη για αυτό.
- Το κορυφαίο σχόλιο του Παπακωνσταντίνου όταν υπογραμμίσθηκε πως τώρα υπουργός είναι ο Βενιζέλος, ήταν ότι δεν αλλάζει τίποτα μιας και η πολιτική γραμμή είναι μια. Δηλαδή τι. Διατεταγμένη αποστολή εξόντωσης?
Τι σκαν... οικονομικές επιστήμες έχουν τελειώσει όταν δεν βλέπουν αυτό που καταλαβαίνει και ο τελευταίος αγράμμματος πολίτης.
- Ακούς από όλα τα σημεία του πλανήτη¨ παρτο αλλιώς, πας για γκρεμό¨, εσύ τίποτα.
- Ακούς άλλες οικονομίες να σου προσφέρουν χέρι βοηθείας, αλλά εσύ πεισματικά να μην τη δέχεσαι ( τελευταίες δηλώσεις Πούτιν)
- Βλέπεις ότι ο γερμανογαλλικός άξονας έχει χάσει την μπάλα (συνεχείς κωλοτούμπες όσο αφορά την αντιμετώπιση (( πριν λίγους μήνες λίγο ως πολύ μας έλεγαν να πάμε να πνιγούμε, σήμερα ναι στο κούρεμα)), λες και δεν το έβλεπε και ο πιο άσχετος ότι δεν βγαίνει. Χρειαζόταν να μειωθούν μισθοί, συντάξεις ,να μπουν φόροι , για να καταλήξουμε σε αυτό που ξέραμε από πέρσι. Γιατί το ξέραμε. Γιατί το έλεγαν όλοι, ξένοι και Έλληνες. Γιατί υπάρχουν αλλά παραδείγματα με το ΔΝΤ. Αλλά ο Παπακωνσταντίνου με τον Βενιζέλο σταθεροί.
Ε, λοιπόν πίστευα ότι οι επαναστάσεις ανήκουν στο παρελθόν. Εγώ όμως αναθεωρώ και λέω ότι προκειμένου να προστατέψω τα παιδιά μου θα τρέχετε μέχρι να πατήσετε μαύρο χιόνι.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa