Οι σημερινές προβλέψεις για σήμερα...απο τον Ματάκια

~ Χρόνια πολλά στη Γη των Ηρώων. Η μοναδική φάρα που εορτάζει έναρξη του πολέμου. ΟΧΙ.
 
** ΜΠΟΧΟΥΜ - ΑΑΧΕΝ: Και μη εισενεγκής ημάς εις πειρασμόν...
** ΟΥΝΙΟΝ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ: Θα αντέστρεφα τις τιμές, σε οριακά πάντα επίπεδα κάνοντας φαβορί την Ουνιον που κερδίζει στα 5 τελευταία εντός με επίθεση που βάζει το λιγότερο ένα ζευγάρι γκολ σε αυτά. Από 4 Over έρχεται η Σαν Παουλι. Over 2.5** ΧΑΝΣΑ - ΚΟΤΜΠΟΥΣ: Ο λόγος που επιλέγω την Χανσα είχε να κάνει με το μόλις 1 γκολ που έφαγε στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Η Κοτμπους διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος με αποκορύφωμα τα 16 που έφαγε στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. --  1  -- .


** ΑΣΚΟΛΙ - ΜΟΝΤΕΝΑ: Δεν έχουν κερδίσει στα 6 και 5 εντός εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσαν. Τα ίδια και σήμερα. --  Χ  -- .


** ΓΚΙΝΓΚΑΠ - ΑΝΖΕ: Θεαματικό το μπάσιμο της Γκινγκαπ με 3 νίκες 1 ισοπαλία στα 4 πιο πρόσφατα χωρίς να δεχτεί γκολ. Μηδέν παθητικό και στα 4 τελευταία εντός με επίσης 3 νίκες 1 ισοπαλία. Η Ανζε δεν είναι άσχημη, διέπεται όπως από αστάθεια κάτι που της δίνει τρίτη τύχη στο παιχνίδι. Στο τελευταία ματς υπέστη εντός έδρας ήττα από τη Σενταν με 1-3. --  1  -- .
** ΙΣΤΡ - ΧΑΒΡΗ: Εντυπωσιακό το ρεκόρ της Ιστρ, έχει 10 Over σε 12 αγώνες πρωταθλήματος με τέρματα (17-21). Έρχεται από 3 ανεπιτυχή, ενώ στα αρνητικά της η μόλις 1 νίκη στα 5 τελευταία μέσα στο σπίτι της. Η Χαβρη με 2 νίκες επί Σατορου εντός και Μετς εκτός έχει τα φόντα τουλάχιστον μα μη χάσει. --  Χ2  -- .
** ΜΕΤΣ - ΡΕΜΣ: Άσχημο ντεφορμάρισμμα χτύπησε η Μετς με 5 ήττες σερί. Έριξε σφυγμούς η Ρεμς από μέσα Σεπτέμβρη με τελευταία εκτός έδρας νίκη στις 15 Αυγούστου. Ευχαριστημένες οι ομάδες με τον πόντο. --  Χ  -- .
** ΜΠΑΣΤΙΑ - ΑΡΛΕ: Καθαρά γέρνει η πλάστιγγα αριστερά, τόσο στα πρόσφατα, όσο και στα εντός εκτός η Μπαστια την υπεροχή. Η Αρλε είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα με μόλις 2 πόντους σε 6 εξόδους. Από εκεί και πέρα μόνη 1 νίκη το τελευταίο δίμηνο. --  1  -- .


** ΣΑΤΟΡΟΥ - ΜΟΝΑΚΟ: Έχει πήξει στην ισοπαλία η Μονακο, πιο συγκεκριμένα με 7 ισόπαλα αποτελέσματα σε 12 ματς. Καλά τα πάει στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η Σατορου... αλλά αστάθεια φουλ στα εν γένει και άμυνα μετά της Ιστρ η χειρότερη. --  Χ2  --.


** ΜΠΡΕΝΤΑ - ΦΕΝΛΟ: (1-14) τα τέρματα της Φενλο στα 4 εκτός έδρας παιχνίδια.

** ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Τα 5 Over της Λεβερκουζεν στόπαραν στο ντέρμπι με τη Σαλκε. Η Φραιμπουργκ έχει μια πρωτιά, διαθέτει την χειρότερη άμυνα με μέσο όρο 2.5 γκολ ανά αγώνα. Over 2.5.


** ΜΠΑΡΙ - ΠΕΣΚΑΡΑ: Σε κόντρα ρόλο οι ομάδες, με 8 Under σε 11 αγώνες της Serie - B η Μπαρι, με 8 Over στα ίδια 11 η Πεσκαρα.

                                         €125 bonus εγγραφής από το William Hill

ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΠΟΜΠΕΣ.....ΑΝΑΛΥΣΗ


** ΚΛΕΡΜΟΝ - ΤΡΟΥΑ: Αρχίζω με πιθανότητες κόντρας διότι η Τρουα είναι μαζί με την Ρεμς οι ομάδες που έχουν τις λιγότερες ήττες (2) στο πρωτάθλημα. Συνεχίζω με πιθανότητες κόντρας διότι η Τρουα διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μαζί με αυτή της Κλερμον και της Αμιαν με (9) γκολ παθητικό. Τέλος αμφότερες είναι από τις πιο Under ομάδες της κατηγορίας με 8 και 9 Under αντίστοιχα σε 12 ματς. Under2.5 και --  2  -- .


** ΤΟΥΡ - ΛΑΒΑΛ: Μόνο 2 ήττες για την Λαβαλ στις 11 τελευταίες αγωνιστικές με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά στα 5 πιο πρόσφατα. Στα θετικά η εκτός έδρας παρουσία με 1 ήττα σε 5 ταξίδια. Στα ίδια 11 ματς η Τουρ με 4 ήττες και επίθεση που μόνο απέναντι στην Ναντ πέτυχε πάνω από 1 γκολ. Τέλος στα ίδια 5 εντός 1 νίκη. --  2  -- .

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa