Τα σημερινά Προγνωστικά απο τον <Ματάκια24>


~ Πάμε στα σημερινά.

** ΧΙΧΟΝ - ΑΘΛ ΜΠΙΛΠΜΑΟ: Το αρχικά άσχημο πρόσωπο τόσο της Χιχον, όσο και της Αθλ Μπιλμπαο έμεινε στην άκρη με τη γηπεδούχο να έρχεται από 2 νίκες και τη φιλοξενούμενη να έρχεται από αήττητο στα 5 πιο πρόσφατα με 3 νίκες 2 ισοπαλίες .
** ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ - ΜΟΥΡΘΙΑ: Και εδώ έχουμε δύο ομάδες να έρχονται από θετικά αποτελέσματα με τη Μουρθια ακόμα καλύτερη.

** ΣΙΕΝΑ - ΚΙΕΒΟ: Πιο ισορροπημένη δείχνει η Σιενα που έχασε μόνο από το Παλερμο στα 6 τελευταία παιχνίδια του Καμπιονάτο, η άμυνα της είναι η δεύτερη καλύτερη του πρωταθλήματος με 5 γκολ παθητικό μετά από αυτή της Ουντινε. Η Κιεβο στα δικά της τρέχει στείρο και άσφαιρο σερί στα 4 τελευταία παιχνίδια με την επίθεση της να σκοράρει για τελευταία φορά στις 25 Σεπτέμβρη επί της Τζενοα. Αξίζει επισήμανσης το Under ρεκόρ της Κιεβο με 7 Under σε 8 αγώνες. Under 2.5 και --  1  -- .

** ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ: Δε χωράει συγκριτική αξιολόγηση, οφείλουμε όμως να αναφέρουμε τη 1 ήττα σε 5 εντός έδρας παιχνίδια της Ινγκολσταντ. Από 8 Over έρχεται η Ινγκλοσταντ , με 5 στα 6 τελευταία η Αιντραχτ. Over 2.5

** ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΟΝΑΧΟ 1860: Περί κακών ομάδων ο λόγος με την Ντουσιμπουργκ να δείχνει πιο φιλότιμη τελευταία. Χάνει στα 4 τελευταία εκτός η 1860 με την άμυνα να τρώει 11 γκολ. Οριακός άσος με συνοδεία το Over 2.5

** ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ: Φαβορί η Φορτουνα με μόνο πρόβλημα ότι κέρδισε μόνο 2 από τα 6 εκτός έδρας παιχνίδια της με 4 ισοπαλίες στα υπόλοιπα. Με 4 ισοπαλίες και η Φρανκφουρτη στα 6 παιχνίδια που έδωσε στην έδρα της. Over 2.5

** ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Σαφώς προβληματίζει ο Εργοτέλης , πρέπει να επισημάνουμε όμως ότι έβγαλε αρκετά δύσκολο πρόγραμμα . Έπαιξε με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακο, Αρη και ΠΑΟ. Ο Αστέρας με 3 ισοπαλίες και επίθεση που πέτυχε μόνο 2 γκολ σε 5 ματς έχει τρίτη τύχη στο παιχνίδι. --  1  -- .

** ΛΙΝΤΣ - ΚΑΡΝΤΙΦ: Οριακές καταστάσεις με τη Λιντς σε κάθε περίπτωση να έχει τον πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα το Over επιλογή για τους αναποφάσιστους. Over 2.5 και -- 1 --.

** ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Οι 2 νίκες εκτός έδρας στα 3 τελευταία έδωσαν ζωή στη Μπολονια  με μέγα πρόβλημα τις 3 ήττες στα 3 μέχρι τώρα εντός. Η Αταλαντα στο πρώτο γκρουπ της βαθμολογίας έχασε μόνο από τη Ρομα σε 8 αγώνες.

** ΟΥΝΤΙΝΕ - ΠΑΛΕΡΜΟ: Μου κάνει λίγο περίεργο παρότι η Ουντινε υπερέχει σε όλα τα σημεία και κυρίως στην εντός εκτός φόρμα όπου έχει το απύλυτο με 3 νίκες και τέρματα (7-0) έναντι της Παλερμο που σε 4 εξόδους έχει τέρματα (0-5). Η πρώτη εντύπωση με στέλνει παρακάτω.

** ΠΑΡΜΑ - ΤΣΕΖΕΝΑ: Δε μπορεί να ανταπεξέλθει η Τσεζενα, σε 8 ματς δε σταύρωσε νίκη έχοντας τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις 3 γκολ ενεργητικό. Εκτός έδρας δε σκόραρε σε 3 εξόδους με ισάριθμες ήττες. Η Παρμα χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι ανώτερη της Τσεζενα. Στο επιθετικό κομμάτι πέτυχε 10 γκολ εκ των οποίων τα 6 στην έδρα της. --  1  -- .

** ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΤΖΕΝΟΑ: Σκοράρει σχετικά εύκολα η Φιορε στην έδρα της. Πιο συγκεκριμένα σε 4 ματς πέτυχε 8 γκολ. Η Τζενοα στα δικά της δείχνει ευάλωτη αμυντικά εκτός έδρας όπου επίσης σε 4 ματς δέχτηκε 8 γκολ. Η επίθεση της πήρε μέρος σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΚΟΛΩΝΙΑ - ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ: Δεν είναι άσχημο ρεκόρ οι 4 νίκες στα 7 τελευταία παιχνίδια της Μπουντεσλιγκα για την Κολωνια. Δύσκολα θα τη βγάλει καθαρή η Αουσμπουργκ που κέρδισε μόνο τη Μαιντζ στα 10 πρώτα παιχνίδια.  Η επίθεση της είναι η χειρότερη της Μπουντεσλιγκα, σκοράρει σπάνια πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα. --  1  -- .

** ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ: Κρατάμε μόνο το Under με τις ομάδες να έχουν χαμηλά σκορ τον τελευταίο καιρό. Under 2.5

r έρχεται η  Οσασουνα, με 4 Over στα 5 πιο πρόσφατα η Λεβαντε. Over 2.5 και --  1  -- .
** ΑΕΚ - ΑΡΗΣ: Το άγχος, του άγχους...κλπ, κλπ. Απογοήτευσε ο Αρης στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ, δεν υπήρχε πουθενά πλην του πρώτου εικοσάλεπτου, όσο άντεχε δηλαδή ο Ουμπιντες. Ο απροπόνητος  Σανκαρε που τα φτυσε κι αυτός στο δεύτερο ημίχρονο  έσωσε τα χειρότερα. Η ΑΕΚ άλλο ότι να ναι, σε καλύτερη όμως version. Ψάχνουν λύτρωση.
** ΧΕΡΑΚΛΕΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ: Δύσκολο απόγευμα για την Αλκμααρ, η Χερακλες έρχεται από 3 νίκες με αήττητο στα 5 πιο πρόσφατα. Over 2.5

** ΝΙΣ - ΣΟΣΟ: Μια προσπάθεια της Νις εντός έδρας απέναντι στην κάκιστη άμυνα της Σοσο (23 γκολ) γέρνει το ματς ελαφρά αριστερά.

** ΤΟΥΛΟΥΖ - ΡΕΝ: Έχει πολύ ισοπαλία το παιχνίδι με συνοδεία το Under 2.5 και --  Χ  -- .

** ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΜΠΕΙΡΑ Μ: Στα 8 παιχνίδια η Μπειρα Μ επαλήθευσε Under 2.5

** ΟΝΤΕΝΣΕ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Τα σημάδια κάμψης της Κοπεγχαγης κάνουν αναφορά από τις 2 ήττες 1 ισοπαλία στα 3 πιο πρόσφατα. Λίγα πράματα από την Οντενσε τελευταία. Κρατάμε ότι διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση μρ 11 Over σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος. Over 2.5

** ΣΑΝΤΑΤΕΡ - ΜΠΕΤΙΣ: Άκυρο έφαγε η Μπετις με τις 5 σερί ήττες με την επίθεση της να σκοράρει μόλις μία φορά. Η Σαντατερ εκεί που είχε σκοράρει 1 γκολ σε 7 παιχνίδια, πέτυχε 2 μέσα στη Σεβιλλη. Under2.5

** ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β΄- ΘΕΛΤΑ: Διορθώνει η Θελτα, οι 2 σερί νίκες, αλλά και η 1 ήττα εδώ και 6 αγωνιστικές με πολύ καλή εκτός έδρας παρουσία την κρατάει ψηλά. Από 2 ήττες έρχεται η Βιγια Β΄με μόνο μικηφόρο το 3-2 επί της Ταραγονα στις 9 τελευταίες αγωνιστικές. Over 2.5 και --  2  -- .

** ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΣΙΒΑΣΠΟΡ: Εύκολα η δύσκολα θα κερδίσει η Μπεσικτας με συνοδεία Over 2.5. --  1 -- .

** ΠΑΟΚ - ΠΑΟ: Ο ΠΑΟΚ δεν έφαγε γκολ στην έδρα του κάτι που συνδυάζεται με την δύναμη της Τουμπας. Ο Παναθηναικός εκπλήσσει ευχάριστα, δεν ασχολείται κανείς με την πάρτη του και το πάει περίπου τρένο με 4 νίκες 1 ισοπαλία. Σήμερα θα βρει πραγματικές δυσκολίες. Ευνοεί τον Παναθηναϊκό ο σταρχιδισμός που επιδεικνύει στο παιχνίδι του, αυτός ο λόγος που έχει μεγάλα σκορ.

** ΒΑΣΓΚΟ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ: Καυτές ανάσες νιώθει η Βασγκο από Κορινθιας, Φλαμενγκο, Μποταφογκο. Στο παιχνίδι μπήκε και η Φλουμινενσε με το διπλό μέσα στη Σεαρα. Οι 2 νίκες της Βασγκο την έφεραν εκ νέου στην κορυφή, η έδρα της μεγάλο στήριγμα για την προσπάθεια που καταβάλει. Η Σαο Παολο απέτυχε να σκοράρει στα 3 τελευταία παιχνίδια ενώ αγνοεί τη νίκη στα 7 τελευταία του Brazileiro. --  1  -- .

** ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΑΒΑΙ: Ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια θέλει να καταβάλει η Κορινθιας . Η φιλοξενούμενη διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 65 γκολ σε 31 αγώνες. Στα 6 τελευταία ταξίδια της δέχεται το λιγότερο 2 γκολ ανά αγώνα. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ - ΜΠΑΙΑ: Ανεβάζει συνεχώς η Φιγκειρενσε, οι 3 σερί νίκες και το αήττητο στις 10 τελευταίες αγωνιστικές μιλάει από μόνο του. Δε σκοράρει η Μπαι στα 3 πιο πρόσφατα και σε 4 από τα 6 τελευταία εκτός. --  1  -- .

** ΑΘΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Το 9-1 τέρματα της Αθλ Μαδριτης στην έδρα της φαίνεται ότι αρκεί. Η Σαραγοσα ήδη με τη χειρότερη άμυνα. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΧΙΡΟΝΑ: Μέσα στην έδρα της κάνει διαφορά η Λα Κορουνια . Η Χιρονα δέχτηκε γκολ σε όλα τα παιχνίδια της με μόνο νικηφόρο το 4-2 επί της Λας Παλμας. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ - ΣΤΑΝΤΑΡ Λ: Δεν κέρδισε ακόμα εκτός έδρας η Στανταρ Λ. Σήμερα της δίνεται μεγάλη ευκαιρία απέναντι στο ερπετό ονόματι Σιντ Τρουιντεν που δέχτηκε 31 γκολ σε 11 αγώνες. Τα 17 μέσα στην έδρα της σε 5 παιχνίδια. --  2  -- .

** ΑΘΛ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ: Καλύτερη η ΑΘΛ Μινειρο που κάνει την προσπάθεια της. Η Παλμειρας έρχεται από 2 εντός έδρας ήττες έχοντας μόλις 1 νίκη εδώ και 12 αγωνιστικές.

** ΑΘΛ ΓΚΟΙΑΝΕΝΣΕ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ: Από 4 Over έρχεται η Αθλ Γκοινενσε. Τα 7 τελευταία παιχνίδια της δεν έχουν κάτω από 2 γκολ με όποιον και παίζει. Η Ιντερνασιοναλ δε λέει όχι. Over 2.5

** ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΛΙΛ: Βάζει τρώει η Λιλ σε 8 από τα 9 τελευταία του Σαμπιονα. G/G και Over 2.5
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa