Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα απο τον Ματάκια24

~ Πάμε στα σημερινά
.

** ΜΠΕΤΙΣ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Η προσγείωση με 3 ήττες ήρθε για τη Μπετις μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα με 4 νικηφόρα. Η Ραγιο φαίνεται ότι θα είναι μια εκ των τελευταίων με συγκεκριμένο στόχο. Το μόνο νικηφόρο το 1-0 επί της Χεταφε. Άσχημα αποτελέσματα στα 4 πιο πρόσφατα με 3 ήττες 1 ισοπαλία. Η μέχρι τώρα εικόνα ευνοεί την Μπετις. --  1  -- .
** ΕΛΤΣΕ - ΧΕΡΕΘ: Παρόμοια εικόνα με την Μπετις η Ελτσε, μπήκε με 3 νίκες...με χειρόφρενο από εκεί και πέρα στα 5 τελευταία όπου πήρε 2 πόντους. Από αστάθεια διέπεται η Χερεθ με υπέρ της τις 2 ήττες σε 8 αναμετρήσεις της Σεκουντα. Τέτοια ψαλίδια στις τιμές από πού και ως που.
** ΛΕΤΣΕ - ΜΙΛΑΝ: Με ήττες οι ομάδες στα 3 εντός και 2 εκτός που έδωσαν με τις άμυνες σε ρόλο «τρύπας». Η Λέτσε απέτυχε να σκοράρει σε 4 από τα 6 παιχνίδια, μόνο με τη Γιουβε δε σκόραρε η Μιλαν.
** ΑΑΧΕΝ - ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ: Σκέτο αφροδίσιο...εκατέρωθεν.
** ΦΡΑΝΓΚΦΟΥΡΤΗ - ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ: Όλα δείχνουν Φρανγκφουρτη, από το Α έως το Ω. Over 2.5
** ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΦΡΑΝΓΚΦΟΥΡΤΗ: Οι 2 ήττες στα 2 τελευταία εντός της Σαν Παουλι από Αουε και Ντισελντορφ βγάζουν έναν προβληματισμό. Παλεύει η φιλοξενούμενη, το δικό τους ενδιαφέρον έχουν οι 2 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα στα 4 τελευταία εκτός. Over 2.5 και --  Χ2 --.
** ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΤΟΟΥΚ: Τέσσερα έφαγε στη Σαντερλαντ και δύο στη Σουονσι χωρίς να σκοράρει στα 2 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της η Στοουκ. Η Αρσεναλ κέρδισε τα 3 τελευταία εντός. --  1  -- .
** ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΤ - ΣΙΤΙ: Μια φορά κι έναν καιρό...έτσι αρχίζουν όλα τα παραμύθια. Και το παραμύθι της Σιτι έτσι θ΄αρχίζει. Απειλείται για πρώτη φορά σοβαρά η Γιουναιτετ, ολοκληρωμένη ομάδα πλέον η Σιτι είναι έτοιμη για να μαζέψει τίτλους. Βέβαια η έμπειρη Γιουναιτετ πάντα βρίσκει τρόπο, σήμερα ίσως δε βρει, θα ναι πιο δύσκολο τα πράματα από ποτέ. Οι επιθέσεις των ομάδων πιάνουν μεγάλα νούμερα. Over 2.5 και --  Χ2  --.
** ΦΟΥΛΑΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ: Σε Σιτι, Λιβερπουλ και Τσελσι έχασε η Εβερτον στα 3 τελευταία του πρωταθλήματος, το 6-0 της Φουλαμ επί της ΚΠΡ ανέβασε ένα level την ομάδα. Μια ψιλή δίνω στην έδρα. --  1  -- .
** ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ - ΤΒΕΝΤΕ: Κερδίζει την εμπιστοσύνη με την συμπεριφορά της η Τβεντε. Η Γκρονιγκεν έχει ένα ανέβασμα και στέκεται καλά στην έδρα της, σε κάθε περίπτωση θα έχει τρίτη τύχη στο παιχνίδι. Over2.και --  2  -- .
** ΟΥΝΤΙΝΕ - ΝΟΒΑΡΑ: Το αήττητο με (7-1) τέρματα της Ουντινε μιλάει από μόνο του. Η Νοβαρα τρώει το λιγότερο 2 γκολ ανά αγώνα μέσο όρο με 5 Over σε 6 αναμετρήσεις. Over 2.5 και --  1  -- .
** ΠΑΡΜΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Άλλαξαν τις αρχικές τους κατευθύνσεις οι ομάδες, εντυπωσιακά είχε μπει η Αταλαντα με την ήττα μέσα στη Ρομα και την ισοπαλία στην έδρα της με την Ουντινεζε να την κόβει τη φόρα. Η Παρμα με δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή τα φερε στην ευθεία με τις 2 νίκες επί Τζενοα εντός και Ναπολι εκτός. Over 2.5 και --  1  --.
** ΡΟΜΑ - ΠΑΛΕΡΜΟ: Σημείο εκκίνησης το μηδέν στο επιθετικό κομμάτι της φιλοξενούμενης στα 3 μέχρι τώρα ταξίδια της. Η ήττα από τη Λατσιο στόπαρε τα ανεβάσματα της Ρομα που είναι το κουμάντο του αγώνα. Έχει τη δική του τύχη και το Over 2.5 και --  1  -- .
** ΣΙΕΝΑ - ΤΣΕΖΕΝΑ: Αμφότερες απέτυχαν να σκοράρουν σε 4 από τα 6 μέχρι τώρα παιχνίδια της Serie - A. Under 2.5 και (0-1) γκολ.
** ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΣΑΛΚΕ: Τριπλή παραλλαγή με την αξία κεντροδεξιά. Από 5 Over έρχεται η Λεβερκουζεν, με 4 Over στα 5 πιο πρόσφατα και η Σαλκε η οποία και τα 4 εκτός έδρας παιχνίδια τα τελείωσε Over 2.5. και --  Χ2  --.
** ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ: Δε χωράνε συγκριτική αξιολόγηση οι δύο ομάδες. Η Μπλακμπερν δεύτερη από το τέλος δείχνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ειδικές συνθήκες της Πρεμιερ. Το με ήττες ξεκίνημα της Τοτεναμ στην πόλη του Μαντστεστερ και από τις δύο ομάδες έμεινε στην άκρη με 4 νίκες πλέον 1 ισοπαλία στα 5 πιο πρόσφατα με εύκολο γκολ. Και οι δύο ομάδες του Over 2.5. --  2  -- .
** ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΜΠΕΡΜΠΙΓΧΑΜ: Δεν έχει τελειωμό το χάλι της Μπριστολ Σιτι με μόλις 1 νίκη σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος. Λευκή σημαία οι 6 ήττες 1 ισοπαλία στα 7 τελευταία ματς. Η Μπερμπιγχαμ μα καλή ψυχολογία ανεβάζει συνεχώς στροφές --  2  -- .
** ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΟΝΤΕΝΣΕ: Η φιλοξενούμενη είναι η πιο Over ομάδα του πρωταθλήματος. Over 2.5
** ΖΥΡΙΧΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Κάκιστη η φετινή Ζυριχη, τρίτη από το τέλος με μόνο θετικό τον ουδέτερο συντελεστή τερμάτων που ακούει στο (16-16). Βρήκε ρυθμό η Βασιλεία με 4 νίκες 1 ισοπαλία και τέρματα (17-3). --  2  -- .
** ΣΕΡΒΕΤ - ΣΙΟΝ: Δε σκοράρει στα 4 πιο πρόσφατα ματς του πρωταθλήματος η Σερβετ, στην έδρα της τρώει  το λιγότερο 2 γκολ ανά αγώνα στα 5 μέχρι τώρα παιχνίδια. Η Σιον κοντά στη κορυφή από τις ευχάριστες εκπλήξεις, σε 5 εξόδους μετρά 3 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα. --  2  -- .
** ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ - ΓΚΕΦΛΕ: Κερδίζει και ξεκολλάει για καλά η Τζουργκαρντεν από τα νοσήματα. --  1  -- .
** ΠΑΡΙ - ΝΤΙΖΟΝ: Αξία στο Over 2.5
** ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ: Εντυπωσιάζει στα 5 τελευταία παιχνίδια η Μαριτιμο με 4 νίκες 1 ισοπαλία έχοντας το λιγότερο ένα ζευγάρι γκολ ανά ματς. Η Σετουμπαλ μακριά από την έδρα της δείχνει αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι. Over 2.5 και --  1  -- .
** ΟΦΗ - ΑΕΚ: Αν η ΑΕΚ σκοράρει δύο φορές έχει μεγάλη τύχη να πάρει το τρίποντο. Σε κανένα ματς ο ΟΦΗ δε σκόραρε πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα.
** ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτιμότερο να παίζει εκτός έδρας ο Πανιώνιος, στην έδρα του έχασε απο ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ενώ έμεινε στο Χι με τον Εργοτέλη. Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη ψυχολογίας επί της Ντορνμουντ συνεχίζει. Όλα τα ματς του Ολυμπιακου στο πρωτάθλημα G/G. --  2  -- .
** ΑΘΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Άμυνα μπετόν η Αθλ Μαδριτης, σε 5 από τα 7 ματς της Πριμερα δεν έφαγε γκολ. Αυτή και η Μπαρτσα είναι οι μόνες ομάδες που κράτησαν ανέπαφη την εστία τους εντός έδρας. Παλεύει η Μαγιορκα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.
** ΣΤΟΥΡΜ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ματσάκι του Over, θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. G/G και Over 2.5
** ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ: Σε κάθε περίπτωση άλλη μέρα ξημερώνει στον Αρη, είτε χάσει, είτε κερδίσει. Πιο ελεύθερα τα πράματα για τον ΠΑΟΚ, αυτό μπορεί να είναι και κακό, και καλό. Ο Αρης το ματς το θέλει πιο πολύ, το θέμα είναι αν μπορεί. Βλέπω ξεσάλωμα όσον αφορά τα γκολ. Over 2.5.
** ΑΘΛ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΣΕΑΡΑ: Στα όρια της πλέον η Αθλ Παραναενσε θα κάνει τα πάντα να αφήσει 4 ομάδες από κάτω στο τελείωμα. Χωρίς να είναι τίποτα το ιδιαίτερο, είναι καλύτερη της Σεαρα που παραμένει μετά την Αμερικα Μινειρο η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα του Brazileiro. Μόλις 1 νίκη εδώ και 11 αγωνιστικές η Σεαρα, εκ των οποίων οι 5 ήττες 1 ισοπαλία στα 6 τελευταία εκτός. Η Αθλ Παραναενσε με 2 μεγάλες νίκες επί Ιντερνασιοναλ εντός και Φλαμενγκο εκτός στα ΄8 τελευταία ....αλλά και με αρκετές ισοπαλίες στην έδρα της. --  1  -- .
** ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΘΛ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ανώτερη ομάδα είναι η Βαλενθια, μια κάμψη τελευταία δεν την αφήνει και πολύ πίσω από την κορυφή σε περίπτωση που νικήσει. Της δίνω πρώτη τύχη και ας έρχεται η Αθλετικ από 2 νίκες ..με λίγα πράματα σα 5 πρώτα ματς της Πριμερα. --  1  -- .
** ΑΛΜΕΡΙΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Η Αλμερια μαζί με Χερκουλες και Λα Κορουνια θα πρωταγωνιστήσουν, κάτι που φαίνεται από τα πρώτα παιχνίδια. Δεν είναι άσχημη ομάδα η Λας Παλμας .. μέσα στην Αλμερια όμως δύσκολα να γλιτώσει. --  1  -- .
** ΣΤΑΝΤΑΡ Λ - ΖΟΥΛΝΤΕ: Τους 13 από τους 15 μέχρι τώρα βαθμούς η Στανταρ Λ τους πήρε στην έδρα της με τέρματα (9-2). Η Ζουλντε λίγη, έκπληξη οτιδήποτε άλλο από ήττα. --  1  -- .
** ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΛΑΤΣΙΟ: Για μεγάλα πράματα είναι φετινή Λατσιο, τρέχει φορμάρισμα με 3 νίκες 1 ισοπαλία έχοντας 2 γκολ ανά αγώνα στα 3 μέχρι τώρα ταξίδια της. Μπολονια μετά από 4 ήττες 1 ισοπαλία κέρδισε τη Νοβαρα, παρόλα αυτά δεν πείθει. Over 2.5 και --  2  -- .
** ΛΙΛ - ΛΥΩΝ: Δίνουν λύση το G/G και το Over 2.5.
** ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ - ΑΘΛ ΓΚΟΙΑΝΕΝΣΕ: Αύγουστος ήταν όταν κέρδισε για τελευταία φορά η Κρουζειρο. Μόνο η Κορινθιας κέρδισε την φιλοξενούμενη στις 9 τελευταίες αγωνιστικές.
** ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΣΑΝΤΟΣ: Το φορμάρισμα της Φλαμενγκο αξίζει εμπιστοσύνης, με αήττητο στα 7 τελευταία μέσα έξω έχοντας 4 νίκες στα 5 πιο πρόσφατα. Τσίρκο η Σαντος με 5 ήττες στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Στα 3 τελευταία εκτός έχασε σε Φλουμινενσε, Γκρεμιο και Αθλ Μινειρο.--  1  -- .
                                        €125 bonus εγγραφής από το William Hill
ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΠΟΜΠΕΣ.....ΑΝΑΛΥΣΗ
** ΑΓΙΑΞ - ΦΕΓΙΕΝΟΡΝΤ: Για φτύσιμο η απόδοση του άσου, άσε που ο Αγιαξ δεν κερδίζει στα 4 τελευταία του πρωταθλήματος. Η Φεγιενορντ ρίχνει ένα βαθμό ήδη τον Αγιαξ στη βαθμολογία με μόνη ήττα εκτός έδρας το 2-1 μέσα στην Αλκμααρ... κι αυτή κοντά στο θάνατο. --  2  -- .
** ΧΑΡΤΣ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ: Στη Σεντ Τζονσον μόνο έχασε η Χαρτς στα 8 τελευταία του πρωταθλήματος. Στην έδρα της κερδίζει χωρίς να τρώει γκολ στα 4 τελευταία. Εντυπωσιακό ρεκόρ το μηδέν παθητικό της Χαρτς σε 6 από τα 8 τελευταία. Από γκέλα στην έδρα της έρχεται η Ρειντζερς, 1-1 με την Σεντ Μιρεν. Under 2.5 και  -- 1  --.
** ΦΙΤΕΣΕ - ΑΙΤΧΟΒΕΝ: Πολύ δυνατή παρουσιάζεται η φετινή Φιτεσε που βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ του πίνακα βαθμολογίας. Προέρχεται από 3 νίκες 1 ισοπαλία...τα ίδια αποτελέσματα και στα 4 μέχρι τώρα εντός. --  1  --.
**  ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΜΠΑΓΙΕΡΝ: Το Αννοβερο αδιαπραγμάτευτα είναι καλή ομάδα. Υπέστη 2 ήττες σε 9 ματς της Μπουντεσλιγκα με αήττητο στην έδρα της. Η Μπαγιερν δείχνει σίδερο...ίδωμεν. --  1  -- .
** ΚΟΤΡΑΙΚ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Την καλύτερη έδρα στο Βελγικό πρωτάθλημα διαθέτει μέχρι στιγμής η Κοτραικ με 4 νίκες 1 ισοπαλία με θετικό συντελεστή τερμάτων που ακούει στο (10-1). Σε 5 εξόδους  η Μπριζ έχει μόνο 2 νίκες. --  1  -- .
** ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΛΕΒΑΝΤΕ: Η Λεβαντε είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος και πρέπει να αξιολογηθεί ανάλογα. Έρχεται από 5 σερί νίκες με αήττητο στις πρώτες 7 αγωνιστικές. Η Βιγια αντιθέτως εκπλήσσει δυσάρεστα με μόνο νικηφόρο το 2-0 επί της Μαγιορκα στα ίδια 7 ματς. --  2  --.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa