Γιατί απέρριψε η Ζέτα την πρόταση για το πρωινό του ΑΝΤ1;



Τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αποκάλυψε στην κάμερα του Star, η Ζέτα Μακρυπούλια με αφορμή την εμφάνισή της στην παρουσίαση γνωστής εταιρίας.


Η 33χρονη παρουσιάστρια-ηθοποιός, είναι ένα πρόσωπο που οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 θέλουν πολύ στο δυναμικό του και μάλιστα το καλοκαίρι το όνομά της ακούστηκε έντονα και για το πρωινό του καναλιού. Ωστόσο, εκείνη ήταν και είναι ανένδοτη με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

«Η άποψη μου είναι ότι δεν θέλω να εγκλωβιστώ σε ένα πρωινό, ενώ μπορώ να κάνω τόσα πράγματα», παραδέχτηκε στην κάμερα του Star, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν ήταν αυτή η αιτία, που διαμορφώθηκε… όπως διαμορφώθηκε το πρωινό.

 «Το θέμα είναι ότι συζητάμε να κάνουμε το τρίτο “Dancing With The Stars”, στο δεύτερο μισό της σεζόν, αφού γίνει το “Dancing on Ice” πρώτα. Και ίσως κάνουμε και αυτό το σήριαλ που ήταν να γίνει πέρυσι. Είμαστε εντάξει, μια χαρά» δήλωσε η ίδια.

Οι σχέσεις της πάντως με τους ανθρώπους του καναλιού είναι πολύ καλές: «Δεν έχω παράπονο. Με αγαπούν και τους αγαπώ και συνεργαζόμαστε άψογα» τόνισε.

Όσο για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Ελένη Γερασιμίδου για το πρόσωπό της, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Παρά πέντε», είπε: «Δεν θέλω να το σχολιάσω. Ευχαριστώ πολύ!»
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa