Χολιγουντιανή καταδίωξη για 104 κιλά χασίς στα Δολιανά!..

Συνελήφθη ο 29χρονος Αλβανός διακινητής


• Βγαλμένη από… ταινίες δράσης του Χόλιγουντ ήταν η προσπάθεια της Αστυνομίας να συλλάβει έναν διακινητή χασίς στα Δολιανά.
Μόλις η ΕΛ.ΑΣ. του έκανε σήμα στάσης εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και ακλούθησε καταδίωξη. Το αυτοκίνητο όμως, λόγω υπερβολικής ταχύτητας εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 29χρονος Αλβανός, ο οποίος μετέφερε 104 κιλά χασίς.
Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, όταν μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Β’  Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου ένα αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κακαβιάς, στη διασταύρωση Δελβινακίου.
Ο οδηγός του οχήματος που δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Λόγω υπερβολικής ταχύτητας το όχημα βγήκε από το δρόμο και ακινητοποιήθηκε χωρίς να τραυματιστεί ο 29χρονος Αλβανός, ο οποίος όμως δεν το… έβαλε κάτω!
Προσπάθησε να διαφύγει πεζός  μέσα από δασώδη έκταση, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού συνελήφθη μετά από λίγο από τους αστυνομικούς.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά που ήταν τοποθετημένα σε 93 δέματα. Το χασίς, που είχε προορισμό την Αθήνα, το όχημα και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ιωαννίνων.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια αλλά και απείθεια.

«ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ»…
Υπενθυμίζεται, ότι μόνο φέτος στην Ήπειρο έχουν κατασχεθεί 4 τόνοι και 349 κιλά χασίς, την ώρα που σε όλη τη χώρα έχουν κατασχεθεί 7,5 τόνοι χασίς!
Δηλαδή, η Ήπειρος είναι… πρωταθλήτρια στις κατασχέσεις χασίς σε όλη τη χώρα!
Κάτι βέβαια απολύτως δικαιολογημένα, αφού τα περιστατικά διακίνησης πολύ μεγάλων ποσοτήτων χασίς από την Αλβανία στην Ελλάδα έχουν… πρώτη θέση σχεδόν καθημερινά στο Αστυνομικό Δελτίο.
Ωστόσο, «για μια ποσότητα που πιάνεται, πολύ πιθανόν να υπάρχει και μια άλλη που ξεφεύγει» σημειώνουν Ηπειρώτες, που στηλιτεύουν την τακτική της Πολιτείας να αποδυναμώσει τα σύνορα, η φύλαξη των οποίων έγκειται πλέον στο… φιλότιμο όσων Αστυνομικών έχουν απομείνει σε αυτά!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa