ΠΡΟΤΑΣΗ: Να φορολογηθεί και το ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ στην Ελλάδα


Επίσημη πρόταση για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση, είναι η φορολόγηση του κατουρήματος. Παρακάτω παρουσιάζονται μερικά από τα σημαντικότερα σημεία της πρότασης :
Το κατούρημα αποτελεί καθημερινή λειτουργία του οργανισμού. Για το λόγο αυτό, μία πιθανη φορολόγησή του θα αποφέρει στο Ελληνικό κράτος, χρήματα τα οποία επαρκούν για την κάλυψη της μαύρης τρύπας των εσόδων που δημιουργείται κάθε τόσο.
Πιο συγκεκριμένα, οι πολίτες θα προμηθευτούν ΔΩΡΕΑΝ από το υπουργείο Οικονομικών ένα δοχείο
με ενσωματωμένο μετρητή ούρων ο οποίος θα υπολογίζει αυτόματα το ποσό εισφοράς που πρέπει να καταβάλει ο κάθε φορολογούμενος. Ο συντελεστής φορολόγησης θα ανέρχεται στο 17% του εισοδήματος ανά χιλιόγραμμο. Επίσης θα διαθέτει μηχανισμό προσαρμογής σε κάθε είδος ρουχισμού προκειμένου μη χάνουμε σταγόνα.
Επιπρόσθετα ο κατουροφόρος, είναι κοινωνικά δίκαιος διότι δεν εξαιρείται κανείς. Βασίζεται στην προσέγγιση της ισότητας των ανθρώπων που συναντάται στο χάρτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δικλείδα ασφαλείας: Σε περίπτωση βλάβης του ουροποιητικού ή ακράτειας, είναι δυνατή η χορήγηση πιστωποίητικού ασθενείας και η προσκόμιση του στην πλησιέστερη εφορία για την αναπροσαρμογή του συντελεστή φορολόγησης.
Υιοθετώντας το συγκεκριμένο φόρο, το Ελληνικό κράτος μπορεί να πάρει πίσω τις νέες έκτακτες εισφορές για να κατευνάσει τα πλήθη. Επιπρόσθετα αναμένεται κάθετη πτώση στην τιμή του νερού. Επίσης υπολογίζεται ότι με το φόρο ουροποιητικής λειτουργίας, το χρέος θα αποπληρωθεί εντός 32 μηνών ενώ σημάδια οικονομικής ανάπτυξης θα γίνουν ορατά εντός 10 μηνών.

(Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Το παραπάνω κείμενο είναι σατιρικό και ουδεμίαν σχέση έχει με την πραγματικότητα. Ο σκοπός του είναι να καυτηριάσει το γεγονός ότι δεν έχει μείνει τίποτα άλλο να φορολογήσουν.)


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa