O δρόμος των αγανακτισμένων

 Ο δρόμος, είχε και θα συνεχίσει να έχει την δική του ιστορία. Άφησε σε μας, πρακτικές πολιτικής ανυπακοής και διεκδίκησης δικαιωμάτων. Οι μορφές αγώνα ήταν διαφορετικές σε κάθε περίπτωση. Άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο αποτελεσματικές. 
 Σήμερα,βλέπουμε να

 ξεπροβάλει ένα νέοκίνημα, πρωτόγνωρο για τα  μέχρι τώραδεδομένα,οι αγανακτισμένοι.Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι βλέπουν με καχυποψία τις εξελίξεις του κινήματος αυτού. Κι αυτό λόγο του ότι δεν υπάρχει καθοδηγητής και αυστηρή οργάνωση. Εκεί όμως,  βρίσκεται η μαγεία στην διαμαρτυρία αυτή, η οποία αναδύθηκε μέσα απο τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία και την ανάγκη για την επίλυση τους. Στο ότι ο καθένας απο εμάς δεν παρακολουθεί απλά τις εξελίξεις, αλλα βρίσκεται εκεί για να δράσει και να διαμορφώσει τις εξελίξεις αυτές.
  Ήμουν στις συνελεύσεις, και άκουσα ανθρώπους να λένε πως είναι η πρώτη φορά που τους δίνεται η δυνατότητα να εκφραστούν κατ' αυτό τον τρόπο. Το μικρόφωνο είναι εκεί, και είναι εκεί για όλους.Όλοι  νιώθουν πως γίνονται μέτοχοι στην λήψη των αποφάσεων.Ελπίζουμε , πως το κίνημα αυτό , θα συνεχίσει την δράση του πιο δυναμικά απ ότι πριν.
                                                                                                                επιμέλεια:fotis
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa