Καλλιεργούσε χασισόδενδρα για... τα έντομα!

Απίστευτη “εξήγηση” 46χρονου στους αστυνομικούς

“Καλλιεργούσα τα δενδρύλλια κάνναβης για να διώχνω τα βλαβερά έντομα!”, είπε στους αστυνομικούς της Βιάννου ένας 46χρονος ο οποίος συνελήφθη για καλλιέργεια κάνναβης. Η σύλληψή του έγινε πριν λίγες ημέρες  γιατί του ανήκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης που βρέθηκαν στο χωριό Τέρτσα του Συκολόγου.
Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι ακούγοντας τον συλληφθέντα να λέει με αρκετή άνεση ότι ο λόγος της καλλιέργειας των δενδρυλλίων ήταν ο παραπάνω, ενώ όταν ρωτήθηκε για την επαγγελματική δραστηριότητά του ο ίδιος απάντησε αφήνοντας και πάλι άφωνους τους αστυνομικούς.

Ο 46χρονος φέρεται λοιπόν να είπε ότι ασχολείται με την πειραματική οικολογική φυτοπροστασία, ενώ τα φυτά που καλλιεργεί με οικολογικό τρόπο είναι τα … πεύκα και οι ακακίες!

Απολογούμενος ο ίδιος δήλωσε ότι είναι και περιστασιακός χρήστης αλλά δε θέλησε το στοιχείο αυτό να είναι το κύριο στα όσα κατέγραφαν οι αστυνομικοί που τον ανέκριναν.

Όπως γράψαμε και χθες τα δενδρύλλια βρέθηκαν έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου οι οποίοι εντόπισαν στη θέση «Καμίνι » του Οικισμού Τέρτσων του Δημοτικού Διαμερίσματος Συκολόγου Δήμου Βιάννου Ηρακλείου, επιμελώς καλλιεργημένα τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 2,00, 1,80 και 1,60 μέτρων .

Κατά τη διενέργεια έρευνας παρέδωσε αποκομμένο μέρος δενδρυλλίου κάνναβης συνολικού βάρους 18,10 gr. 


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa