Είμαστε ΑΟΠΛΟΙ! Είμαστε ΑΟΠΛΟΙ!

"Είμαστε ΑΟΠΛΟΙ! Είμαστε ΑΟΠΛΟΙ! Αυτή είναι η δημοκρατία σας; Ποια εντολή δώσατε Παπουτσή, Ραγκούση, Χρυσοχοΐδη; Κουκουλοφόροι με ταυτότητες της Ελληνικής Αστυνομίας;
Χημικά που έχουν απαγορευτεί σε όλο τον κόσμο; Τα ΜΑΤ κάνουν το σήμα της νίκης στις κάμερες εναντίoν ποιών; Της προστασίας του πολίτη; Είμαστε ΑΟΠΛΟΙ! Είμαστε ΑΟΠΛΟΙ!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Άνανδροι...
Αστυφύλακα τι κάνεις; Τι εντολές ακολουθείς; Το αύριο δεν σε νοιάζει; Πως θα κυκλοφορήσεις σήμερα ανάμεσά μας; Δεν σας έφταναν οι μασκοφόροι μπάτσοι που βάλατε ως κουκουλοφόροους να διαλύσουν τη συγκέντρωση; Δεν έχετε λεφτά για συντάξεις και μισθούς όμως για απαγορευμένα χημικά έχετε; Η Αστυνομία δεν έχει λεφτά για βενζίνες, για περιπολικά, για ενοίκια όμως για χημικά έχει;
Θέλετε πόλεμο; Θέλετε ξανά εμφύλιο; Είμαστε ΑΟΠΛΟΙ!
Ανδρουλάκη, Δαμανάκη που είστε;" Σύντροφοι" του κώλου... Χτυπάνε τα παιδιά σας, τους γονείς σας, την πατρίδα σας! Γενιά του Πολυτεχνείου; Που κρύβεστε; Είμαστε ΑΟΠΛΟΙ! Είμαστε ΑΟΠΛΟΙ!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Προδότες... Θέλετε πόλεμο; Έχουμε φωτογραφίες, βίντεο, ακόμα και αστυνομικές ταυτότητες που σας ξεμπροστιάζουν. Ξεκινάμε με μηνύσεις.
Η γενιά του Πολυτεχνείου ξεπουλήθηκε. Καιρός λοιπόν για τη γενιά του Συντάγματος...
Είμαστε ΑΟΠΛΟΙ! Αλλά όχι δειλοί... Θέλετε πόλεμο; Θα τον έχετε...
Από σήμερα θα είμαι κι εγώ κάτω." 

πηγή: kotsiras.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa