ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ THΣ 15 IΟΥΝΙΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;


Την περικύκλωση του Κοινοβουλίου προγραμματίζουν οι «Αγανακτισμένοι» την Τετάρτη 15/6, ημέρα γενικής απεργίας και με αφορμή τη συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.σημειώνοντας πως αν δεν συμβεί αυτό, οι κινητοποιήσεις είναι μονόδρομος.
Στο πλαίσιο αυτό έχουν δώσει ραντεβού για τις 7 το πρωί, σε τρία σημεία της Αθήνας: την πλατεία Συντάγματος, τον Ευαγγελισμό και το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Η κεντρική συγκέντρωση της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ θα γίνει στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως.Στην συγκεκριμένη 24ωρη απεργία προβλέπεται ότι θα μετάσχουν και οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, σε λιμάνια και εταιρείες ύδρευσης.

Λόγω της 24ωρης απεργίας θα υπάρξουν προβλήματα στις μετακινήσεις με τα μέσα μεταφοράς.Στα κατά τόπους λιμεναρχεία και ταξιδιωτικά πρακτορεία, θα πρέπει να απευθύνονται αύριο οι επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν με πλοίο, καθώς οι ακτοπλοϊκές εταιρείες θα προχωρήσουν σε τροποιήσεις των προγραμματισμένων τους δρομολογίων, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων

 

ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ;;
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ THΣ 15 IΟΥΝΙΟΥ   ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;  ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.......


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa