ΑLTER: Στρουμφάκια και 9 εκατ. ευρώ χρέη Φ.Π.Α



ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ


Ταρίφα  για κάθε λογής video clip στο κανάλι του Alter ήταν τα 35.000 ευρώ. Ο Χουζούρης , η Μπεμπέ Λιλί ,η Ωραία Κοιμωμένη  και κάθε video clipμε παιδιά ντυμένα άλλοτε Στρουμφάκια και άλλωτε Ζουζούνια κόστισαν 35.00 ευρώ το καθένα.
Τα χρέη του καναλιού γιγαντώθηκαν και ανέρχονται στο ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ευρώ. Στο σχέδιο επιβίωσης του σταθμού, επιχειρεί να εμφανιστεί ως εύρωστη επιχείρηση  πατώντας φυσικά στα υπερκοστολογημένα στρουμφάκια και σε άλλες εκπομπές.



ΟΦΕΙΛΕΣ TOY ALTER ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


Η εταιρεία οφείλει 9 εκατομμύρια ευρώ στο δημόσιο λόγω μη απόδοσης Φ.Π.Α καθώς και φόρο μισθωτών υπηρεσιών.
Οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων του σταθμού που δεν έχουν καταβληθεί αγγίζουν τα 6.720.00 ευρώ.Όλα τα παραπάνω  θα εξεταστούν από τους δικαστές του πρωτοδικείου Αθηνών στις 4 Ιουλίου ώστε να αποφασιστεί αν το ALTER θα προστατευθεί από τους πιστωτές του η όχι.



EKΠΟΜΠΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ


 Οι χυμοί από τα χεράκια της Έφη Θώδη και οι συνταγές της Βέφας Αλεξιάδου κοσμούν επί σειρά ετών το κανάλι του ALTER. Οι Εκπομπές μαγειρικής, που ως επί το πλείστον αποτελούν  εσωτερικές παραγωγές, στον κόσμο των media κοστίζουν ψίχουλα. 

Κι όμως το ALTER είναι ίσως το μοναδικό κανάλι παγκοσμίως που ξόδεψε 55 εκατομμύρια  ευρώ για να γυρίσει τέτοιες εκπομπές μαγειρικής για 2 χρόνια.





Απόσπασμα από μια απτις υπερκοστολογημένες εκπομπές 
            μαγειρικής του Αlter με την Έφη Θώδη.

Tα παραπάνω στοιχεία για τις οικονομικές οφειλές και τα σκάνδαλα του  Αlter ήρθαν στο φως της δημοσιότητας απο τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa