Κρήτη: Επίθεση σε γραφεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Ηράκλειο: Oμάδα αγανακτισμένων  που συμμετέχουν στη συνέλευση της πλατείας Ελευθερίας στο Ηράκλειο, "επισκέφθηκαν" το πολιτικό γραφείου του βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Μανόλη Στρατάκη.Eπίσης ομάδα περίπου 50 ατόμων, εισέβαλε στα γραφεία της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Αβέρωφ του Ηρακλείου στις 2 το μεσημέρι και προξένησε φθορές.

ΧανιάΟμάδα νεαρών εισέβαλε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά, προκαλώντας υλικές ζημιές, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάληψη στο δημαρχείο της πόλης, η οποία συνεχίζεται και σήμερα. Ένα απο τα γραφεία που κατέστρεψαν ήταν αυτό του βουλευτή του  Χ.Μαρκογιαννάκη ο οποίος μετά την επίθεση χαρακτήρισε άνανδρη την επίθεση των διαδηλωτών στο γραφείο του.




« Η ανανδρία και η βαρβαρότητα είναι δυο ιδιότητες που όταν συμπέσουν και συντρέχουν σε ένα πρόσωπο, δημιουργείται ένα κράμα ένα μείγμα εκρηκτικό, που το κάνουν ιδιαίτερα επικίνδυνο.Γιατί ο άνανδρος σε καθημερινά ερεθίσματα της ζωής, λόγω του ότι είναι "κότα" δεν αντιδρά.Και έτσι συσσωρεύετε μέσα του η οργή και όταν βρίσκει ευκαιρία ξυπνά το άλλο ένστικτο, η βαρβαρότητα και κάνει αυτά τα οποία βλέπετε εδώ μέσα, που δεν είναι απλά καταστροφή, είναι βανδαλισμός», ανέφερε ο κ. Μαρκογιαννάκης.


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa