Χημικά και Συλλήψεις Στο Σύνταγμα από την Αστυνομία

Πολύ τεταμένη ατμοσφαίρα επικρατεί αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Αθήνας.


Φωτιές έχουν ξεσπάσει σε κάδους επί του πεζοδρόμου στην Ερμού.Μόλις κάηκε το δεύτερο βαν της κινητής τηλεφωνίας. Οι αστυνομικοί δέχονται επίθεση όχι μόνο από κουκουλοφόρους αλλά και από απλούς πολίτες. Οι αστυνομικές δυνάμεις βγήκαν μέσα από το προαύλιο της Βουλής και κάνουν ρίψη χημικών και δακρυγόνών και κατέλαβαν την πλατεία Συντάγματος.Έγινε ρίψη  χημικών  ακόμα και στο σταθμό του μετρό που αποτελεί καταφύγιο για πολλούς διαδηλωτές.Αυτή την στιγμή οι δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν καταλάβει την πλατεία Συντάγματος και οι διαδηλωτές επιχειρούν να την επανακαταλάβουν .

Την ίδια ώρα οι Αγανακτισμένοι παραμένουν γύρω από την πλατεία η οποία είναι στην κυριολεξία περικυκλωμένη από τα ΜΑΤ και δηλώνουν ότι θέλουν να παραμείνουν εκεί και να διαδηλώσουν ειρηνικά.Αυτή την στιγμή πραγματοποιούνται βίαιες συλλήψεις από την αστυνομία .Συγκεκριμένα  ο τηλεοπτικός φακός του ΣKAI κατέγραψε άνδρες των ΜΑΤ να χτυπούν στο κεφάλι ένα άτομο που μόλις είχαν συλλάβει.  Η παρουσία των δυνάμεων των ΜΑΤ  μόνο δημόκρατια που δεν εμπνέει αυτή την στιγμή.Σύμφωνα με πληροφορίες 4 τραυματίστηκαν 4 αστυνομικοί.
     Μέχρι στιγμής σημειώθηκαν 4 Συλλήψεις 21 προσαγωγές .
Οι αγανακτισμένοι προτρέπουν την αστυνομία να σταματήσει την ρίψη χημικών και καλούν τον κόσμο να έρθει στην πλατεία Συντάγματος. 
  
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa