Ο αστυνομικός που εντοπίστηκε

Με  αναρίθμητες  αναρτήσεις  στο Διαδίκτυο,  Αγανακτισμένοι  του  Συντάγματος διατηρούν  την    έντονη  φημολογία  που  θέλει  κουκουλοφόρο, ο οποίος ακινητοποιήθηκε από ομάδα       Αγανακτισμένων,  να  επιδεικνύει,  τελικώς , αστυνομική  ταυτότητα.


Μαρτυρίες πολιτών κάνουν λόγο για την ύπαρξη αστυνομικού μέσα στους κουκουλοφόρους, που προκάλεσαν την ένταση στο Σύνταγμα.Συγκεκριμένα, στον εν λόγω άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και αποχώρησε από το σημείο της έντασης, βρέθηκε πάνω του ταυτότητα αστυνομικού - όπως καταγγέλουν οι παρόντες "αγανακτισμένοι", οι οποίοι προσπάθησαν να αποτρέψουν νέες εντάσεις.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κοκκαλάκης, κάνει λόγο για προπαγανδιστική πληροφορία, τόσο όσον αφορά τον κουκουλοφόρο αστυνομικό, όσο και για την μεταφορά ξύλινων ροπάλων υπό την ανοχή ανδρών των ΜΑΤ.
Στο Παρελθόν
Κατά τη διάρκεια παλαιότερης πορείας του ΠΑΜΕ (Ιούνιος 2010) και σύμφωνα με καταγγελίες διαδηλωτών, οι ίδιοι εντόπισαν αστυνομικό να παρακολουθεί την πορεία τους. Ακολούθως, απέσπασαν τον ασύρματο και την αστυνομική του ταυτότητα, η οποία, ένα χρόνο μετά, είδε και πάλι το φως της δημοσιότητας, καθότι, σύμφωνα με αναρτήσεις στο διαδίκτυο, ο ίδιος αστυνομικός φέρεται να παρακολουθούσε την πορεία του ΠΑΜΕ , στις 15 Ιουνίου 2011.

 Mην μας κάνει εντύπωση λοιπόν, αν επαναλαμβάνονται ξανά τέτοιου είδους γεγονότα.

Πηγές: zougla.gr ,imerisia.gr,sport.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa